Cautare

368 de rezultate pentru "ghigianu mariana" (2.71 secunde)
Cristian Popescu Piedone (USL), Sulfina Barbu (PDL), Ghita Richard Vicentiu (PP-DD), Razvan Valentin Costache (UNPR), Florian Udrea (PP-PS), Ion Sarbu (PAS), Mihai Caciula (Partidul Verde), Cornel Costea (Forta Civica), Iosif Eugen Vucicu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Marinica Bunea (Partidul Poporului), Nicolae Apostolescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Mariana Serban (PRM), Adonis Cezar Mihalache (Partidul National Democrat Crestin), Sorin Cristian Nica (PER) si Gheorghe Ursa (Partidul "Totul pentru Tara") si independentul Constantin Titian Filip.
In ciuda incercarilor prefectului Danut Culetu, cat si ale primarului de Cumpana, Mariana Gaju, de altfel tot membru PSD, de a nu transforma o intrunire cu teme administrativa intr-o lupta politica, vicepresedintele Petre Stanca a parasit sala de sedinte, cerand sa fie urmat de toti primarii pesedisti.
sedinta CJC a mai avut momente oarecum tensionate la interventiile primaritei comunei Cumpana, Mariana Gaju. Aceasta a fost invitata la CJC, impreuna cu o parte din consilierii comunali, pentru a sustine necesitatea reglementarii conditiilor de transport in comun, considerat deficitar pe ruta Cumpana- Constanta.
Guvernul a aprobat imputernicirea prin care secretarul general al judetului Constanta, Mariana Belu, preia activitatea de coordonare a activitatilor curente ale Consiliului Judetean (CJ) Constanta, dupa ce instanta a decis, prin sentinta definitiva, ca CJ a fost constituit in afara legii.
- Va mai vedeti cu cea care a fost prima fata de care v-ati indragostit, Mariana, din clasa a V-a ? - Ne mai vedem din cand in cand la Buzau.
Prefectul Danut Culetu a invitat ieri, la ora 15.00, reprezentantii organizatiilor judetene ale partidelor politice cu reprezentare in CJC, de fata fiind secretarul general al CJC, Mariana Belu si subprefectul Claudiu Palaz.
Pana in prezent, de la aflarea deciziei potrivit careia sedinta de constituire nu a fost legala, Consiliul Judetean Constanta a fost condus de secretarul general al CJC, Mariana Belu, care este functionar public.
La manifestare au participat numerosi primari din judet, dintre care amintim pe Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, Gheorghe Grameni, primarul de la Mihai Viteazu, primarul localitatii Gradina, Ion Melcea, dar si presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir.
Vor fi prezenti pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" Maria Dragomiroiu, Niculina Stoican, Angelica Stoican, Vasilica Dinu, Mariana Ionescu Capitanescu, Gheorghe Rosca si Petrica Matu Stoian.
Gazda reuniunii a fost Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana si sefa femeilor social-democrate din Constanta.
Ispir este cel care a acuzat-o la un moment dat pe Mariana Diaconescu, sotia alesului constantean, de fraudarea cu 5,1 milioane euro a Eximbank.
Dupa mai bine de trei ore, Ion Iliescu a plecat la Cumpana, dand astfel curs invitatiei adresate de primarita Mariana Gaju de a participa la "Ziua Recoltei".
Cei care au depus proiecte pe PHARE stiu deja acest lucru si cunosc procedura", a declarat Mariana Alecu, sef serviciu in cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia.
Delegatia constanteana este formata din Zamfir Iorgus, primarul municipiului Mangalia, Ioan Podaru, primarul orasului Ovidiu si Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Constantin Chera, directorul Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Victor Ciupina, rectorul Universitatii "Ovidius" Constanta si Doina Carp, prorectorul Universitatii Maritime Constanta.
Delegatia constanteana este formata din Zamfir Iorgus, primarul municipiului Mangalia, Ioan Podaru, primarul orasului Ovidiu si Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Constantin Chera, directorul Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Victor Ciupina, rectorul Universitatii "Ovidius" Constanta si Doina Carp, prorectorul Universitatii Maritime Constanta.
Alaturi de presedintele OFL Mangalia s-au implicat si Mariana Mircea, presedinte al Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale Constanta, Iustina Tudorache, membra in biroul municipal al OFL Constanta, Liliana Mara, presedinte OFL Navodari, Aurelia Vladareanu, dar nu numai.
Pe cele doua liste se regasesc persoane importante din structura judeteana, pornind de la Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, Eduard Martin, Corneliu Dida, Petre Stanca, Alexandru Mazare, Felix Stroe, Mariana Gaju sau Nicolae Crivineanu, pana la "adoptatul" Cristian Diaconescu.
Pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele vor candida Emil Calota (primarul Ploiestiului), Ioana Cristea (vicepresedinte PSD Femei Dambovita), Mariana Gaju (primar Cumpana), Cosmin ßtefan Georgescu (PSD Giurgiu) si Marian Sarbu (fost ministru al Muncii).
La randul sau, Mariana Iorgus ne-a declarat ca va avea grija ca micutei Ioana sa nu ii lipseasca nimic in continuare si ca ii va urmari destinul in viata, fie ca aceasta va fi adoptata sau nu de vreo familie.
Delegatia bulgara, formata din primarul din Dobrichha, Petko Petkov, vicepresedintele regiunii Dobrich, Mihail Stoev si consilieri locali din Dobrichha a fost intampinata de catre presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, de vicepresedintele CJC Petre Stanca, de subprefectul Adrian Nicolaescu, si de primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju.
google-analytics.com