Cautare

520 de rezultate pentru "functionari" (3.02 secunde)
In acesti doi ani, am asistat, de la cel ce a jurat sa respecte Constitutia, la repetate incalcari ale prerogativelor sale, ale rolului presedintelui de mediator intre puterile statului in vederea asigurarii bunei functionari a autoritatilor publice, la abuzuri si incalcari grave ale Constitutiei, la acte de sfidare si denigrare a institutiilor fundamentale ale statului".
Institutul pentru Educatie Continua al Universitatii Cambridge a deschis, sambata, 10 februarie, la Bucuresti, Cursurile postuniversitare de drept britanic si european, destinate tinerilor juristi romani (avocati, magistrati, universitari sau functionari publici).
Cei mai multi bani cheltuiti in strainatate de consiliul judetean au fost destinati platii celor trei functionari care au asigurat prezenta Doljului in Biroul de reprezentare de la Bruxelles.
Edilul sef a afirmat ca cei doi functionari au plecat intr-adevar in interes de serviciu si ca au facut parte dintr-o delegatie compusa si din lucratori din administratia publica a municipiului Brasov.
Acum cateva luni, politistii din Constanta l-au acuzat pe Radu Mazare, impreuna cu 11 functionari ai primariei, ca ar fi prejudiciat municipalitatea cu mai mult de sase milioane de euro prin schimburi ilegale de terenuri si atribuirea de contracte fara licitatii.
Documentatia care sta la baza defrisarii si a viitoarelor lucrari exista, dupa cum sustin multi functionari publici si directori implicati, insa nimeni nu stie exact ce cuprinde.
senatori, parlamentari, angajati si functionari publici. "Maria + Casa Poporului" Cateva sesizari depuse de parlamentari si de angajati, deranjati de mirosul nedemn cu care se confrunta in timp ce muncesc in slujba romanilor, a determinat conducerea Camerei Deputatilor sa tatoneze o posibila rezolvare a problemei.
"PD a folosit functionari din primariile pe care le controleaza pentru a stringe semnaturi. Multi dintre cei care au semnat nici nu au stiut pentru ce au dat acele semnaturi.
Nu o spunem noi, ci chiar inaltul functionar public doljean, care urmeaza sa primeasca un calificativ din partea Comisiei de evaluare a inaltilor functionari publici a Ministerului Administratiei si Internelor pe baza autocaracterizarii.
Aceste fonduri sunt destinate nu numai functionarii uriasului aparat administrativ- format numai pentru Comisia Europeana din 24.000 de functionari- ci si sprijinirii statelor componente ale Uniunii in aplicarea politicilor comunitare agricole, sociale, regionale, energetice, de mediu, de sanatate, etc.
In unele cazuri e vorba de functionari publici, nu putem incalca legea, dar aici intervine onoarea. Daca ei stiu ca au fost sustinuti de PD, ar fi bine sa faca pasul inapoi", a declarat Iorgulescu.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
In acest sens ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a precizat ca a primit sesizari de la mai multi functionari publici care au fost amenintati de sefii lor, membri PD, ca, daca nu participa la actiunile partidului, vor fi aspru sanctionati.
De asemenea, premierul a semnat o decizie privind constatarea prelungirii cu 3 luni a perioadei de exercitare, cu caracter temporar, de catre Iordache Mihai a functiei publice vacante corespunzatoare inaltilor functionari publici, de secretar general in cadrul Oficiului Central de Stat pentru Probleme Speciale.
De asemenea, in Consiliu mai intra un reprezentant al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, unul al Asociatiei Municipiilor din Romania, un reprezentant al Asociatiei Oraselor din Romania, unul al Asociatiei Comunelor din Romania, un reprezentant al inaltilor functionari publici si un altul al functionarilor publici.
"Legea ANI in forma amendata de Guvern prin ordonanta de urgenta da dreptul ANI sa verifice averi, incompatibilitati si potentiale conflicte de interese pentru un numar ridicat de demnitari si functionari de rang inalt.
Deplasarile tot mai dese in strainatate de care se bucura alesii locali si unii functionari ai Primariei au ajuns sa scandalizeze pe toata lumea.
Guvernul a motivat decizia de inlocuire a prefectilor prin dorinta de a imbunatati si eficientiza capacitatea administrativa a inaltilor functionari publici.
Senatorul democrat a sustinut ca, pe vremea guvernarii cu PD, premierul Tariceanu "a tinut discursuri foarte aprinse despre necesitatea ca prefectii sa fie persoane scoase de sub influenta politicului, inalti functionari publici".
google-analytics.com