Cautare

520 de rezultate pentru "functionari" (2.61 secunde)
Iar faptul ca la aceasta licitatie a fost inregistrata si o contestatie dupa deschiderea ofertelor nu e o scuza, fiindca nimeni nu-i poate impiedica pe functionari sa studieze documentatia, sa ceara clarificari firmelor pe perioada suspendarii sau sa traga o concluzie daca sunt in stare.
Din Consiliul de Administratie al CN ACN fac parte 9 persoane functionari din cadrul Ministerului Transporturilor care au fost numiti prin ordin semnat de ministrul Radu Berceanu a precizat Zeicu.
000 de functionari pentru fapte de coruptie din 2006 si pana in prezent, adica peste 10% dintre angajatii sai, afirma ministrul Jawad Bolani (foto).
Prefectul judetului Constanta a analizat, ieri, sarcinile pe care urmeaza sa le atribuie celor doi subprefecti, Claudiu Palaz si Mircea Iustian.
"Cheltuielile de personal au crescut pentru ca s-au facut angajari anul trecut si de functionari, si de personal contractual, iar despre Parcul Lunca Jiului - noi gandim aici dezvoltarea durabila a Craiovei.
Functia de inspector guvernamental este ultima in ierarhia inaltilor functionari publici, categorie din care mai fac parte prefectii, subprefectii si secretarii generali.
Un sef de birou la cinci functionari sau un sef de serviciu la opt, asa suna noile ordine din ograda Fiscului.
In plina criza financiara, functionarii publici afiliati la Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX se vor afla astazi in greva japoneza pe parcursul intregului program de lucru.
100 de functionari publici. Intrebat daca va promulga Legea privind aprobarea acestei Ordonante, seful statului a spus ca nu mai are ce sa faca pentru ca, fiind vorba despre o ordonanta de urgenta, aceasta isi produce deja efectele.
La eveniment au luat parte sefii tuturor institutiilor publice din judetul Gorj, fostii primari, viceprimari si functionari cu rang inalt care si-au desfasurat activitatea in cadrul Primariei Targu Jiu, precum si invitatii din orasele infratite Lauchhammer, din Germania, Yambol, din Bulgaria, si Nis, din Serbia, cu care urmeaza sa se semneze protocolul de infratire.
Barometrul Global al Coruptiei 2009 al Transparency International face referire la 69 de tari şi analizeaza experienta cotidiana a oamenilor in ceea ce priveşte mita, coruptia sectorului privat şi coruptia la nivel inalt in sase institutii - partide politice, demnitari şi functionari publici, Parlament, afaceri si sector privat, sector juridic şi mass-media.
Intre cei care s-au aflat alaturi de liderul PSD, Mircea Geoana, s-au numarat fostul presedinte Ion Iliescu, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, toti ministrii partidului, numerosi secretari de stat, secretarul general al PSD, Valeriu Zgonea, presedintele Tineretului PSD, Nicolae Banicioiu, liderul deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc, liderul senatorilor PSD Ion Toma, presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, europarlamentari, presedintele CNAS, Irinel Popescu, lideri de organizatii, membri de partid, senatori si deputati, functionari parlamentari.
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani.
Potrivit liderilor de sindicat, in aceasta situatie sunt toti cei 184 de salariati ai DSP Dolj - personal contractual si functionari publici - care, incepand din luna mai, nu au mai primit decat 40% din sporurile cuvenite.
Cand iti vine randul, esti chemat de functionari. In plus, numarul bonului este afisat pe panouri electronice deasupra ghiseelor. Ieri a fost o zi de "final de luna", in limbajul Fiscului, cand se depun declaratii din partea persoanelor juridice, astfel ca in cursul diminetii s-a creat aglomeratie.
Mai mult, s-a ajuns in situatia ca politistii sa procure din fonduri proprii materiale necesare intocmirii dosarelor, citarii persoanelor si redactarii declaratiilor, sa cumpere din veniturile personale carburanti, hartie de scris si alte materiale necesare bunei functionari a institutiei etc.
Acestora li s-a comunicat - nu prin purtatorul de cuvant, ci prin intermediul unor functionari de la Biroul de presa - ca nu mai sunt locuri in aeronava prezidentiala.
O cladire micuta si cocheta, in care au mai ramas doar viceprimarul cu cativa functionari - pentru o atmosfera mai aerisita, primesc explicatia.
Nita a spus ca restructurarea se concretizeaza in reducerea cu 200 de posturi a schemei de personal si disponibilizarea a 120-130 de functionari.
Prin desfiintarea acestor 119 agentii se vor realize economii substantiale, deoarece vor fi concediati 9200 de functionari.
google-analytics.com