Cautare

520 de rezultate pentru "functionari" (2.83 secunde)
Unii striga acum, din ratiuni propagandistice, ca toti cei din administratie, de la secretari de stat in jos, sa fie functionari publici.
Edilul sef nu-si face probleme ca din cauza salariilor diminuate unii functionari vor decide sa se indrepte catre sectorul privat.
Pe statele de plata ale Prefecturii figureaza 84 de persoane, functionari publici si contractuali. Cu deficit de personal se confrunta mai ales serviciile Permise si Pasapoarte.
Persoanale din grupul protestatarilor, format din politisti comunitari si functionari concediati din primariile sectoarelor 1 si 2, i-au reprosat premierului ca a taiat salariile, a impus taxe si nu a creat conditii pentru infiintarea locurilor de munca.
Grupul de persoane, care s-au recomandat drept politisti comunitari si functionari concediati din primariile sectoarelor 1 si 2, i-au reprosat premierului ca a taiat salariile, a impus taxe si nu a creat conditii pentru infiintarea locurilor de munca.
Premierul a subliniat ca tara noastra va mai traversa o perioada de dificultati, insa "trebuie sa mergem pe acest drum, sa facem cat mai multe lucuri bune pentru tara, cum ar fi reforma in sanatate, in justitie, sa nu mai existe pensii speciale, in administratie publica sa avem functionari mai putin pe care statul sa-i poata plati".
Analistii financiari sustin ca fiscul stie unde este evaziunea fiscala, dar ca nu actioneaza, multi functionari fiind corupti. Fiscul nu poate sa lamureasca urmatoarea problema:
Reprezentantii PD-L au contestat decizia, pe motiv ca nu ar respecta normele in vigoare care arata ca reprezentantii CJ in CA-urile spitalelor trebuie sa fie functionari publici.
Din expresia folosita rezulta clar ca cei din administratie sunt "oamenii PDL-ului", nu functionari publici cu statut clar, ci niste soldati pe care ii poti sacrifica la nevoie.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a chemat ieri la "raport" edilii din cinci comune care nu au dus la capat pana acum procedura prevazuta de Ordonanta nr. 63, privind reducerea numarului de functionari angajati in administratiile locale, desi data-limita a fost luni.
Functionari depasiti de situatie, cetateni nauciti de-a dreptul de o birocratie aberanta, saracie lucie pe firmamentul falimentului de tara, iata "binefacerile" unui Guvern nascut in Zodia Racului si care refuza sa se duca singur la fundul apei.
Vor ramane fara slujbe 10 angajati, printre care un consultant al Cancelariei Prefectului, functionari din compartimente ca strategii si programe guvernamentale, verificarea legalitatii, dar si soferi si un administrator.
• Constat in fiecare luna ca inca sunt ministere in care functionari, fie si directori, incaseaza 13.000 de lei net, cand salariul ministrului e de 4.000 de lei.
Cu toate ca si asa numarul angajatilor era mult sub incadrarea necesara bunei functionari a unitatii, acum, in prag de iarna, ei vor fi obligati sa-si caute alte locuri de munca.
Magistratii au motivat acordarea sumei spunand ca reclamantii, adica prefectul de Dolj si Comisia pentru evaluarea performantelor profesionale individuale ale inaltilor functionari publici nu au contestat suma.
Conform reprezentantilor Consiliului Judetean Gorj, salariatii au dreptul la o norma de hrana, ca si alte categorii de bugetari, dar si la o tinuta adecvata, in calitate de functionari publici, care sunt in contact permanent cu cetatenii.
De aproape doua luni de zile cei din PDL ne-au amenintat ca vor elimina consilierii, expertii si referentii din comisiile parlamentare care au simpatii apropiate de PSD, si implicit o serie de functionari propusi de PSD.
Din cei 115 angajati ramasi in aparatul propriu, 30 sunt persoane contractuale si 85 functionari publici. "O medie a venitului net pe institutie este in jur de 800 de lei dupa scaderea salariilor", a mentionat Florin Bulgaru, consilierul presedintelui CJ.
Fiscul doljean a ramas fara o parte dintre juristi, dupa ce patru dintre ei au renuntat sa mai fie functionari publici in ograda Finantelor.
In expunerea de motive la proiectul de lege, deputatul Boldea arata ca, in practica, unii functionari care au acces la aceste dosare ofera date din dosarele penale aflate pe rolul instantelor de judecata sau in stadiul de urmarire penala, fara acordul prealabil al partilor, aceste informatii fiind apoi folosite pentru a crea o presiune asupra anchetatorilor, instantelor sau partilor din dosar.
google-analytics.com