Cautare

323 de rezultate pentru "formare" (2.54 secunde)
"Când au locuri de munca vacante, angajatorii nu solicita în mod expres o anumita categorie de persoane", a precizat Nicolaescu.  În 2007, 32 de persoane aflate în detentie s-au reorientat profesional Totusi, potrivit lui Nicolaescu, în vederea integrarii mai usoare pe piata fortei de munca, în conformitate cu legislatia în vigoare, persoanele aflate în detentie care mai au cel mult noua luni pâna la ultima zi de executare a pedepsei pot urma un program de formare profesionala organizat de AJOFM.
"Când au locuri de munca vacante, angajatorii nu solicita în mod expres o anumita categorie de persoane", a precizat Nicolaescu.  În 2007, 32 de persoane aflate în detentie s-au reorientat profesional Totusi, potrivit lui Nicolaescu, în vederea integrarii mai usoare pe piata fortei de munca, în conformitate cu legislatia în vigoare, persoanele aflate în detentie care mai au cel mult noua luni pâna la ultima zi de executare a pedepsei pot urma un program de formare profesionala organizat de AJOFM.
Centru de orientare, mediere si formare profesionala pentru tinerii din judetul Bihor", Proiect PHARE 2005/017-553.04.02.01.01.601. ... identificarea nevoilor de formare continua a salariatilor din judetul Bihor;
  Centrul este doar începutul  "Centrul de Excelenta brutar fara egal" este un prim pas în strategia de înfiintare si autorizare a unor centre de formare profesionala proprii.
se angajeaza sa urmeze in primii trei ani de la primirea sprijinului cursuri de formare profesionala in cel putin unul dintre domeniile:
56 de milioane de euro pentru ocupare, 52 de milioane de euro pentru formare profesionala si 25 de milioane de euro pentru imbunatatirea conditiilor de sanatate si securitate a locurilor de munca“, a declarat ieri Sarbu.
Profesorul universitar Lucian Buse, decanul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, a mentionat ca importanta proiectului nu consta doar in anvergura parteneriatului, ci si in gradul de noutate al obiectivelor sale, ce presupun derularea actiunilor de formare a auditorilor sociali la nivel national, pe baza standardelor de audit social international si acreditarea acestora de catre Fair Labor Association - Geneva.
Cu toate acestea, exista surse de incredere care ne-au confirmat faptul ca atat Elluchian Magardici, inspector in cadrul Compartimentului Autorizari si Atestari, impreuna cu Marian Butnaru, detin o afacere, cu sediul chiar in incinta ARR-ului, unde functioneaza un punct de lucru al Xel Import-Export SRL Constanta - Centru de formare si perfectionare in transporturi rutiere.
Aceasta realitate constituie un semnal de alarma pentru toti factorii implicati in procesul de formare a tinerei generatii.
Acest studiu este o suma a informatiilor oferite de 14 studii precedente, care arata ca vitaminele din grupa B sunt indispensabile in procesul de formare a celulelor sanguiune, contribuind, totodata la reducerea cu aproape 7% a riscului de infarct.
• organizarea cursurilor de formare profesionala; ... • stimularea participarii tinerilor romani la programul "Erasmus for Young Entrepreneurs" • Consolidarea parteneriatului public privat pentru infiintarea unui program autohton de formare a tinerilor antreprenori;
Trenurile de calatori pleaca din statiile de formare dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 25 spre 26 octombrie ora 4:00, care devine ora 3:00.
Stimati colegi, sa nu ramanem indiferenti la aceste fenomene si sa ne gandim la masuri concrete care ar trebui sa se axeze pe accesul egal al femeilor din orice mediu la educatie, formare, stiinta si tehnologie
Pacientii cu fibrilatie atriala au un risc crescut de formare a trombilor in auricula atriala (apendicele atrial facand parte din atriul stang).
In scopul deschiderii unor oportunitati mai largi de informare stiintifica pentru participanti, Simpozionul 'Academician Nicolae Cajal' reprezinta o excelenta platforma de formare profesionala pentru grupul tinta al proiectului 'Dezvoltarea competentelor in transplant'.
Pe toata durata proiectului, persoanele din grupul tinta au participat la diverse cursuri de formare profesionala in domeniul antreprenoriatului, oferite gratuit in cadrul a 21 de sesiuni, care au debutat in luna martie si s-au incheiat in luna septembrie.
implicarea specialistilor si tinerilor de inalta calificare in realizarea obiectivelor stiintifice prin crearea unui centru de formare in domeniul angiografiei. ... Pentru Academie constituie, cred eu, un bun inceput, impreuna cu celalalt proiect din acest an, de formare de resurse umane pe tema educatiei in transplantul de tesuturi si organe.
- O strategie de formare a membrilor ANBRaRO realizata - 3 cursuri de formare dedicate asociatiilor de pacienti Cum sa comunici eficient cu presa - 5 vizite de schimb de bune practici de tipul learning from each other organizate intre membrii ANBRaRO si alte ONG-uri de profil - Implementarea standardelor de calitate ISO 9001 pentru managementul serviciilor si certificare ISO 9001 - Elaborarea unui plan de advocacy si derularea unei campanii de advocacy - Crearea unui document de pozitie in domenii de interes pentru pacientii cu boli rare, inclusiv despre drepturile pacientilor.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Psiholog Mihaela Petrescu- masterand pedagogii alternative si arta teatrala in educatie (PED-ArtE), formare in Sandplay Integrativ, Formare in NLP & NLPt, Psiholog clinician in supervizare 15:30 â€" 16:00 maria martac SESIUNEA 3 Dieta speciala in autism Autor si speaker:
google-analytics.com