Cautare

614 de rezultate pentru "f c" (2.13 secunde)
Edilul-sef Constantin Vasile a fost amendat ieri de comisarii Garzii de Mediu, deoarece, pe cursurile de apa, la marginea padurii si chiar langa primarie localnicii depoziteaza gunoaiele.
Negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban, a declarat ieri ca principala problema a tarii noastre ramane agricultura.
Juristii "exceptionali" ai Primariei Craiova si-au dat pe fata incompetenta, provocandu-i pe judecatori sa-l amendeze pe primarul Antonie Solomon.
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Corpul de control al ministrului de Interne, Vasile Blaga, va descinde luni la Constanta, in cadrul unei operatiuni care poate insemna, pe langa o vizita privind lansarea unui program comun al politiilor din Constanta, si decapitarea intregii conduceri a Directiei Politiei de Frontiera Constanta.
Inevitabilul s-a produs in cele din urma, iar ministrul Mediului a recunoscut, ce-i drept, indirect si cu jumatate de gura, ca sezonul estival 2006 a fost compromis, iar chestiunea plajelor a fost administrata catastrofal.
Guvernarea actuala risca sa se compromita definitiv si sa se transforme intr-o "coalitie monstruoasa" prin acceptarea lui Dan Voiculescu in functia de vicepremier al Romaniei.
La temperaturi de peste 30 de grade, craiovenii au ramas fara apa calda. "Vinovati" sunt CET II si RATf Craiova, care realizeaza lucrari de revizie timp de cinci zile.
Situatia penibila creata prin respingerea nominalizarii lui Varujan Vosganian pentru functia de comisar european se apropie de sfarsit. Potrivit unor surse oficiale de incredere, noua nominalizare a Romaniei pentru inalta functie este Leonard Orban, fostul negociator sef cu Uniunea Europeana.
Saptamina politica ce tocmai s-a incheiat a abundat in evenimente pline de replici dure.
Noile reglementari legislative privind activitatea societatilor comerciale, in mare parte cerute de UE, vor da mari batai de cap firmelor romanesti.
Fostul subprefect al judetului Harghita Dezsi Iosif Zoltan (UDMR) a fost numit ieri, prin decizie a premierului Tariceanu, in functia de presedinte al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat, in locul lui Sorin Vicol (PC), care a demisionat odata cu retragerea PC de la guvernare.
Ieri a avut loc ultimul termen de judecata in procesul deschis de edilul sef al comunei Namoloasa, Valerian Todita, impotriva Prefecturii Galati.
Un alt "biletel" zguduie puternic scena politicii romanesti, generand reactii vehemente din partea tuturor partidelor politice.
Speriate ca ar putea sa nu mai asigure furnizarea de utilitati catre populatie, Regia Apa si Regia de Termoficare Craiova au apelat la masuri drastice, trimitand pe teren echipe de recuperatori.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a criticat pe Traian Basescu, despre care a spus ca a generat criza politica actuala, comportandu-se ca un "vataf care nu tine cont de nimeni si de nimic".
Consilierii locali galateni vor sa-si cumpere laptopuri cu bani de la contribuabili. Alesii au luat aceasta decizie din dorinta de a face economie la bugetul local.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, ii cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat in Piata Universitatii, sustinand ca are informatii ca acestea au fost mineri din Valea Jiului adusi de liderul lor sindical, Marin Condescu, pentru a provoca "o mineriada portocalie".
Aproape 6.000 de persoane l-au întâmpinat aseara, în Piata Constitutiei, cu urale si aplauze pe presedintele Traian Basescu, la mitingul de sustinere a acestuia.
Aproape 6.000 de persoane l-au intampinat aseara, in Piata Constitutiei, cu urale si aplauze pe presedintele Traian Basescu, la mitingul de sustinere a acestuia.
google-analytics.com