Cautare

614 de rezultate pentru "f c" (1.78 secunde)
Senatorul PSD, Alexandru Mazare (fratele celebrului primar al Constantei Radu Mazare), afirma ca asteapta masuri concrete din partea ministrului Turismului, Elena Udrea, si nu doar campanii "lipsite de continut".
Pe 22 iunie este ziua de nastere a lui Adrian Nastase (n. 22 iunie 1950, Bucuresti) un politician roman important, de profesie jurist.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a promis iei, in statiunea Jupiter, ca va promova o hotarare de guvern prin care sa dispuna trecerea patrimoniului si activelor fostei SNIF catre Consiliul Judetean Constanta.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual.
Deputatii PSD+PC si PNL doresc verificarea, printr-o Comisie de ancheta, a modului in care Ministerul Turismului a cheltuit banii publici destinati campaniei de promovare "Romania, Land of Choice".
Viceliderul grupului deputatilor PDL, Doinita Mariana Chircu, a declarat ca partidul sau nu isi va delega nici un reprezentant in Comisia de ancheta privind modul in care Ministerul Turismului a cheltuit banii alocati programului "Romania, Land of Choice".
Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat ca este presedintele Comisiei de ancheta in cadrul Udrea, secretarul urmand sa fie desemnat tot de PNL, iar vicepresedintii din partea social-democratilor.
Comisia parlamentara ce verifica modul in care Elena Udrea a cheltuit banii Ministerului Turismului pentru mai multe campanii de promovare, isi va incepe activitatea marti.
Ludovic Orban a declarat ca nu crede ca ministrul Elena Udrea va face greseala de a nu veni la audierile din Comsia parlamentara sau de nu prezenta documentele solicitate, spunand ca exista sanctiuni pentru astfel de cazuri.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea.
Comisia parlamentara de ancheta in cazul Elenei Udrea a decis, marti, sa ceara Ministerului Turismului documente privind bugetul si planul anual de investitii, dosarele de achizitii publice, fisele de post ale persoanelor implicate in programul "Romania, land of choice".
Conducerea Prefecturii Dolj a avut nevoie de doi ani si sapte luni ca sa-si dea seama ca Romania a intrat in UE si deci nu mai este necesar Serviciul de Integrare Europeana din cadrul acestei institutii.
Dintr-un ordin al Ministerului Transporturilor, a inceput zilele trecute procedura de consultare a consiliilor locale in ceea ce priveste trecerea porturilor dunarene in administrarea primariilor.
Comisarul-sef Jane Preda, vesnicul adjunct de la comanda Politiei Municipiului Craiova, este la un pas de numirea in functia de sef al politiei municipale.
Preluarea de catre Traian Basescu a sloganului de campanie pe care-l lansase Crin Antonescu nu este un simplu fapt de anecdotica electorala, adica o simpla coincidenta de tipul celei in care doi candidati se intampla sa fie simultan la aceeasi chermeza populara.
Mircea Geoana, Crin Antonescu si Klaus Johannis au avut luni prima intalnire dupa turul intai al alegerilor prezidentiale. Cei trei au constatat ca fac deja "o adevarata echipa" care poate rezolva problemele romanilor.
Octavian Andronic publica un articol pe Amos News, intitulat "Ofensiva lui Nastase", pe care il puteti citi in continuare. 'Exista, chiar si in lucrurile fara o aparenta importanta, semnificatii ce pot depasi cadrul acestora.
Ion Iliescu a anutat in mod oficial retragerea din orice functie detinuta in PSD, afirmand ca ramane alaturi de partid, punandu-si la dispozitia acestuia experienta, sfaturile si consilierea.
Comisarul-Sef Christian Ciocan a fost acceptat sa devina membru al Asociatiei Europene a Directorilor in Comunicare. Aplicatia de a deveni membru al EACD a fost aprobata de catre Comitetul Director al Asociatiei.
google-analytics.com