Cautare

614 de rezultate pentru "f c" (1.65 secunde)
Democratii bihoreni au impartit locuitorii judetului in trei categorii: "poporul" (176.851 au votat NU) , "adversarii" (49.012 au votat DA) si restul care "nu mai conteaza" (279.225 n-au votat).
In saptamina ce tocmai s-a scurs, la temperaturi ce adesea au trecut de 40 de grade Celsius, politica galateana s-a cam ascuns pe la umbra.
In ultima vreme spatiul verde reprezinta subiectul principal al partidelor cu specific ecologist din Galati.
Potrivit acestuia, scaderea CAS urmareste cresterea competitivitatii economice a Romaniei, pentru ca, prin aceasta masura, se reduce presiunea fiscala asupra companiilor. (C.C.)
Vicepresedintele democrat Mihail Boldea a vorbit ieri despre raportul de control realizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) din care reiese ca autorizatiile de construire semnate de arhitectul sef Eleonora Marin din Primarie, de la data de 23 ianuarie 2006 si pana astazi, nu au acoperire legala.
Consilierii locali din Navodari si primarul Tudorel Calapod au cazut ieri de acord asupra bugetului pe 2008 si au votat un proiect final realizat in forma dorita de majoritatea PSD-PNL.
Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a acuzat, marti, MEF ti ANAF ca au emis, luni, un ordin prin care mai multe zeci de conducatori de Directii Financiare, de la Vama ti Garda Financiara, au fost mutati in alte judete, din motive politice, in contextul campaniei electorale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri ca in interiorul PDL a inceput lupta pentru putere, rezultatul alegerilor fiind motivul schimbarii "la varf" a conducerii formatiunii.
Dupa ce nebunia alegerilor locale a luat sfarsit a inceput avalansa candidatilor depistati ca au colaborat cu fosta Securitate, flagel de care nu au scapat nici unii candidati galateni.
Daca nu e responsabila nici o guvernare de pana acum de ce s-a intamplat cu F.N.I.-ul, cine e responsabil?
Florin Stancu nu si-a intrat bine in paine, ca trebuie sa fie nu doar prefect, ci sa faca si treaba celor doi subprefecti pe care ar trebui sa-i aiba.
Conducerea directiei constantene a Arhivelor Nationale a tot atras atentia, in ultimii ani, asupra necesitatii atribuirii unui alt spatiu in care sa-si desfasoare activitatea si mai ales unde sa fie depozitate documentele aflate in grija institutiei.
Politia romana de Frontiera se va restructura radical in urmatoarea perioada, scopul declarat fiind diminuarea raportului dintre functiile de conducere, considerate a fi prea numeroase si functiile de executie.
Principalul lider al opozitiei din Pakistan fostul premier Nawaz Sharif (foto) a fost plasat in arest la domiciliu. Decizia a fost motivata de faptul ca Sharif intentiona sa conduca un mars de protest la Islamabad.
Cu ocazia Zilei Politiei, comisarul-sef Gheorghe Bica si-a anuntat ieri oficial pensionarea. In aceeasi zi, politia doljeana a stabilit un nou record:
An de an, ne-am facut de ras cu turismul, sa-mi spuna patronii din turism cat au contribuit la bugetul de stat fata de Bulgaria, Turcia sau Grecia, desi potentialul nostru este cu mult mai mare", a mai spus Radu. (C. C. ,C. A. )
Seful IPJ Dolj are permis de conducere pentru categoriile A, B, C+E, D+E si stie limbile franceza si engleza.
Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta se poate "traduce" prin 30 de automobile, un autolaborator crimininalistic si 114 lucratori. Cele mai vechi masini din parcul auto al SPR sunt 7 VW Vento datand din 1997.
c. ... c. , cand, urmare a acuzatiilor aduse de liderii sindicali si de angajatii societatii, fostul director, Cristian Bujicu, si-a dat demisia, interimatul fiind asigurat de Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea.
Desfiintarea Directiei Politiei de Frontiera (DPF) Constanta a scos pe "piata" circa 90 de politisti care trebuie sa-si gaseasca un nou loc de munca.
google-analytics.com