Formatia ALRO Slatina a parasit ieri-dimineata Oltenia, la ora 6.00 avand programat zborul catre Antalya, cartierul general fiind stabilit in statiunea Belek, la hotelul ,,Arcadia". Lotul oltenilor a cuprins 25 de fotbalisti: Mecea, George Savu, Banica, Vigariu, Pasare, Visa, Grosu, Anghelina, Eduard Stoica, Sergiu Popescu, Quist, Coman, Badea, Precup, Vuculescu, Stancu, Saceanu, Cretu, Craciun, Stoianof, Ene, Raducu, M. Voicu, Boroiban, Velcovici.
Goalkeeperul Andrei Marinescu a fost lasat in afara lotului, oficialii clubului propunand suspendarea jucatorului pe motiv ca nu a efectuat vizita medicala alaturi de ceilalti componenti.
Elevii lui Daniel Mogosanu, care ieri, de la ora 16.00, au facut primele alergari pe pamant turcesc, se vor pregati in Antalya timp de 11 zile, in acest interval avand programate si trei jocuri de verificare, pe 7, 8 si 9 februarie, insa adversarii nu au fost inca stabiliti. ,,Amicalele nu o sa le jucam cu echipe din tara, vor fi adversari straini, am stabilit in mare cu cine jucam, dar mai pot aparea modificari la fata locului, iar detaliile acestea le vom anunta la momentul oportun", a declarat presedintele Jean Nitulescu.
Altfel, mijlocasul Roberto Boboaca (21 de ani), transferat la sfarsitul saptamanii trecute, a efectuat ieri-dimineata vizita medicala, iar astazi va pleca spre Antalya, urmand sa se alature lotului oltean.