Cautare

1060 de rezultate pentru "educatie" (3.11 secunde)
Scoala Copiilor Cardio Mix este proiectul de educatie si cultura sportiva creat de renumitul Prof.
Asa cum trebuie sa inceteze si subfinantarea cronica a sistemului de educatie. ... Ii sprijinim o vreme de la bugetul de stat, crescand numarul asistatilor sociali, doar pentru ca nu am spus stop intereselor personale ale unora si altora si pentru ca nu ne-am indreptat cu adevarat atentia catre educatie.
Cand o natiune isi dezvolta sistemul de educatie, face cea mai rentabila investitie pentru a genera dezvoltarea, deoarece avem nevoie de o forta de munca bine pregatita si adaptabila schimbarilor ale progresului cunoasterii. Investitia in educatie, in calitatea actului educational, trebuie sa devina o prioritate permanenta a societatii romanesti.
Stim cu totii ca Romania cheltuieste pentru educatie, in mod proportional, mai putin decat orice alta tara membra a UE si in mod paradoxal sumele alocate educatiei din an in an sunt tot mai mari.
Dupa o vacanta, cam lunga cum ar spune presa, doresc sa readuc in discutie problema reformei in educatie. Au trecut peste doua decenii de reforma in educatie si totusi foarte multi elevi au intrat la liceu cu note sub 5.
cultura si educatie nonformala, munca si antreprenoriat, participare si voluntariat si sanatate, sport si recreere. ... • Generalizarea stagiilor de practica la toate nivelurile de educatie de tip invatamant profesional si tehnic, vocational si teoretic, la nivel preuniversitar si universitar;
crearea de noi oportunitati pentru tineri in educatie si pe piata muncii si promovarea cetateniei active, a incluziunii sociale si solidaritatii.
Vineri, la Berlin, domnul presedintele Traian Basescu a mai subliniat si faptul ca "drama" minoritatii consta in perpetuarea lipsei de educatie, daca nu se face ceva la nivel european.
Aflat la Berlin, domnul presedintele Traian Basescu a mai subliniat si faptul ca "drama" minoritatii consta in perpetuarea lipsei de educatie, daca nu se face ceva la nivel european.
Initiativa globala privind copiii in afara sistemului de educatie" - elaborat sub egida UNICEF, principalii factori de risc in ceea ce priveste neparticiparea scolara sunt: ... nivelul redus de educatie al parintilor si de constientizare a importantei educatiei;
Indiferent de conditiile care le sunt oferite sau de formele pe care le imbraca activitatile pe care le presteaza, copiii exploatati prin munca isi pun uneori viata in pericol, sunt privati de dreptul la educatie sau servicii medicale de calitate, iar drepturile lor fundamentale sunt incalcate.
O educatie de calitate se poate obtine doar printr-o buna colaborare intre toti acestia.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Rectificarea bugetara aduce mai multi bani pentru educatie, sanatate si confortul cetatenilor", pe care o puteti citi in continuare.
Medicii sustin insa ca toate aceste obiceiuri nesanatoase pot fi corectate atat la adulti, cat si la copii, in cazul celor din urma prin programe nutritionale in care sa fie implicati de la varste cat mai mici, dar si prin educatie in familie.
FARCAS) (Continuare) Un plus de educatie pentru piloti Psihologul aviatiei militare a recomandat si el un plus de educatie pentru piloti, in scopul de a creste gradul de constientizare privind fenomenul si mai putin pentru a-i alerta privitor la un pericol latent.
Atunci cand a fost lansat, in 2002, programul avea ca scop accesul la educatie pentru categoriile vulnerabile si urmarea reducerea saraciei.
Astfel, toti cei care cumpara guma Orbit intre 30 martie si 24 mai 2015 vor contribui la donarea banilor necesari pentru ca 3.500 de micuti sa aiba acces la o educatie dentara corespunzatoare.
Salvati Copiii Romania ofera o sansa la protectie si educatie acestor copii prin intermediul proiectului PROTECTIE SI EDUCATIE PENTRU COPIII AFECTATI DE MIGRATIA PENTRU MUNCA IN STRAINATATE, PRIN CENTRE DE ZI.
Andi Moisescu a sustinut o lectie de educatie rutiera la Scoala Centrala din Bucuresti, pentru elevii din clasele I-IV, incurajandu-i sa devina cei mai responsabili participanti la trafic si un exemplu pentru ceilalti.
Consider ca pe langa aceste reglementari ar trebui sa luam masuri pentru deschiderea de centre de educatie parentala si servicii de sprijin pentru copil si familie in fiecare judet din tara dar si sa dezvoltam si sa gestionam programe de construire a abilitatilor parentale, disponibile in gradinite, scoli si licee, si adaptate diferitelor etape de varsta ale copilului (prescolaritate, scolaritate, adolescenta).
google-analytics.com