Cautare

1060 de rezultate pentru "educatie" (3.71 secunde)
In ultima perioada a fost lansata in spatiul public necesitatea organizarii unei dezbateri publice pe tema infrastructurii din educatie, dar e bine de stiut ca sunt lucruri care se intampla chiar acum.
Premiul pentru Educatie a fost obtinut de Asociatia MetruCub, pentru coordonarea proiectului Sustine cultura in educatie. Premiul pentru Stiinta â€" Roxana Radvan, coordonatoarea Centrului de Excelenta pentru Restaurare prin Tehnici Optoelectronice CERTO.
Aceasta simulare trebuie sa ne puna serios pe ganduri si, mai ales, trebuie sa traga un semnl de alarma privind starea precara a organizarii sistemului de educatie din tara noastra.
In Romania, 74% dintre cazurile de abandon scolar se inregistreaza in mediul rural, unde 20% dintre copii renunta la dreptul la educatie dupa doar 8 clase. ... Astfel, peste 200 de scolari din Dolj si Valcea vor beneficia de o masa calda si sprijin in educatie.
Din pacate, Romania se confrunta cu o problema de proportii in ceea ce priveste insertia tinerilor absolventi pe piata muncii, influentata de o serie de factori cum ar fi restructurarile si evolutiile economice, proliferarea unor noi forme de ocupare, cresterea somajului in randul tinerilor, prelungirea perioadei de educatie, migratia si cresterea mobilitatii geografice.
In fiecare an ne propunem sa dezvoltam parteneriate cu institutii din Romania pentru dezvoltarea de proiecte in diferite domenii, de la educatie la sport si de la cercetare la sanatate.
afirma Simona Czudar, Director executiv, Asociatia Ador Copiii Educatie Premiul III â€" 257.727 lei, pentru proiectul Fiecare copil in gradinita, Asociatia OvidiuRO.
- Pana si putinii care au o sclipire de educatie si nu sunt total agramati (asa cum sunt 80 la suta dintre absolventii de studii superioare - care in mod normal nu ar fi trebuit sa ajunga nici macar la liceu) se trag tot din familii in care barbarismele de genul mersului la popa si pupatul moastelor, nuntile, botezurile si inmormantarile tipice de neam prost, lipsite de orice fel de bun-gust si decenta, ascultatul manelelor si popularei, infulecatul de mici si bere, preacurvitul si violenta fizica, macismul si prostia bruta - sunt inca regasite.
De asemenea, i-am rugat sa verifice daca informatia este reala, si anume ca s-a prorogat printr-o ordonanta intrarea in vigoare a legii prin care se majoreaza cu 15% salariile din educatie si sanatate si, daca e intr-adevar prorogata de Guvernul Ciolos, maine sa anuleze aceasta prorogare si majorarile de 15% din educatie, sanatate sa intre in vigoare de la 1 februarie.
Ziua Mondiala a Radioului In 2017, Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO) invita toate posturile de radio si organizatiile care activeaza in domeniu sa i se alature si sa sustina celebrarea Zilei Mondiale a Radioului pe 13 februarie.
Diana Zagrean) Unii medici ginecologi ajung sa auda cele mai ciudate intrebari de la pacientii lor. Din lipsa de educatie, prezenta de spirit, sau ambele, unii oameni sunt uimiti de lucruri absolut naturale.
Rezultatele examinarilor medicale realizate pentru depistarea precoce a cancerului de san evidentiaza inca o data nevoia cresterii nivelului de educatie medicala al femeilor, precum si eforturi sustinute pentru promovarea importantei controalelor medicale periodice.
Odata cu inceperea verii, Divertiland Water Park da startul unei serii de evenimente menite sa le ofere copiilor cateva ore in plus de educatie practica si creativa in cel mai mare parc acvatic din Romania.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Solutia ar fi schimbarea sistemului de educatie. ... Pentru educatie, Guvernul aloca 3% din PIB, in timp ce bugetul pentru salarii e de doua ori mai mare.
Limba folosita in cadrul procesului de educatie era cea greaca, pana in 1818, cand la initiativa lui Gheorghe Lazar, invatamantul a inceput sa se faca in limba romana la toate nivelele.
Satisfactia mea enorma o reprezinta pasul facut de fiecare in dorinta de a-si implementa acest mod de viata Cardio Mix in graficul lor social si familial, atat ca nivel de educatie cat si de cultura, in ceea ce priveste preventia, intretinerea corecta si sanatoasa a organismului uman.
Fara educatie nu exista nici sanatate, nici prosperitate! ... USAMV are peste 11.000 de studenti, fiind definita ca "o universitate pentru viata si agricultura, prin educatie si cercetare de inalta calitate" ("Agriculture for Life, Life for Agriculture").
Romania, pe ultimul loc in Europa la educatie financiara. Cat timp le ajung economiile romanilor
Psiholog de formatie si terapeut in stiinte cognitive, el avanseaza un proiect de lege, pe care-l crede revolutionar, prin care sa fie asigurata calitatea in educatie. ... dreptul la educatie.
google-analytics.com