Cautare

1060 de rezultate pentru "educatie" (5.40 secunde)
De asemenea, in educatie, din 2005 pana in 2006, au fost angajate numai 125 de persoane.
bani mai multi pentru Sanatate si Educatie si optiunea platii unui impozit de 3% pe cifra de afaceri a microintreprinderilor. ... Bani mai multi la Sanatate si Educatie, plata a 3% impozit pe cifra de afaceri pentru microintreprinderi si modificarea criteriilor de distribuire a banilor in teritoriu.
Mai putina risipa, inseamna mai multe investitii in educatie, sanatate, infrastructura, agricutlura etc. ... Si atunci trebuie sa VEDEM CE CATEGORII DE CHELTUIELI SA NU FIE LUATE IN CALCULUL DEFICITULUI ' INVESTITII IN EDUCATIE, SANATATE, CERCETARE DEZVOLTARE SAU DEFICITELE DE LA BUGETELE DE PENSII?
reabilitarea termica a blocurilor, consolidarea si modernizarea spitalelor, amenajarea de noi locuri de parcare, investitii in educatie etc. ... Mai multe scoli si gradinite La capitolul educatie, primaria si-a propus ca, in acest an, sa demareze lucrarile de extindere, consolidare si restaurare la Gradinita nr.
- Cresterea veniturilor populatiei isi gaseste concretizarea in cresterea salariului minim de la 1 februarie 2017 la 1.450 de lei, in cresteri salariale in educatie, in sanatate si pentru alte categorii de angajati din sectorul public.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
(editia a cincea), organizat de departamentul de educatie fizica si sport al Universitatii Politehnice din Bucuresti. Avand la baza o colaborare mai veche intre Facultatea de Educatie Fizica si Sport si Departamentul de Arta Teatrala din cadrul Facultatii de Litere, echipa craioveana, condusa de trei cadre didactice - conf.
Studentele de la trei facultati din cadrul Universitatii din Craiova, Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS), Facultatea de Chimie si Facultatea de Pedagogie a Invatamantului Primar si Prescolar (PIPP) s-au echipat miercuri in tinuta sport si s-au prezentat la Sala Sporturilor "Matei Basarab"
Pe blogul Adinei Banea a aparut un interviu cu Mihai Dragomir - profesor, antrenor fitness, specialist anti aging si autor almecanismelor renasterii prin miscare Sub rabdarea, inspirația, dedicarea si empatia unui mentor in educatie fizica si nutritie, nenumarate vieti au fost deviate la 180 de grade de la nesiguranta, apatie, despresie si chiar conditii medicale grave.
Cele 10 proiectoare pentru mediile de educatie si business, cu conexiune Cloud, cele patru monitoare profesionale si de gaming, ca si cele 11 ecrane profesionale pentru afisaj electronic (signage), raspund astfel cerintelor mediilor pentru care sunt intentionate, dar si utilizatorului din mediul privat, toate adaptandu-se in functie de nevoile de utilizare.
Fundatia Orange impreuna cu institutii si organizatii non-guvernamentale specializate dezvolta proiecte de educatie, cultura, sanatate si integrare sociala in beneficiul acestora. ... Fondul Lumea prin culoare si sunet deschis tuturor organizatiilor non-profit din Romania care dezvolta proiecte de educatie, cultura sau sanatate pentru persoanele cu dizabilitati de auz si vaz.
Brainly.ro este o retea sociala pentru educatie, in care elevii colaboreaza intre ei pentru a invata si pentru a rezolva teme.
Nu as fi facut asta ca meserie niciodata pentru ca nu ma pricep sa ma umilesc, am o educatie si punctul meu de vedere in viata, sunt obisnuita sa primesc totul, fara a face vreodata asemenea compromisuri, nu este gresit, este doar o alegere bazata pe preferinte, educatie, nevoi si cateodata, din pacate, circumstante ale vietii", spune Delia Antal.
Evenimentul a fost marcat printr-o festivitate organizata la Casa Universitarilor din Bucuresti, la care au luat parte Liviu Papadima (prorector al Universitatii din Bucuresti), Dan Mircea Cipariu (scriitor, presedintele Sectiei de poezie a Uniunii scriitorilor din Romania, filiala Bucuresti), Doru Mares (scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania), precum si invitati de onoare, oameni politici si reprezentanti ai societatii civile apropiate de Educatie si Cultura.
In timpul festivalului, pana vineri, 6 octombrie, Alexandru Ciubotariu, cunoscut sub pseudonimul Pisica Patrata, va acoperi cu graffiti intreaga cladire a Centrului International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative â€" CINETic, de pe strada Tudor Arghezi 3b.
Cum altfel, de vreme ce la criza economica se adauga criza din educatie, sanatate, infrastructuri, din justitie. Criza datoriilor publice si private ranjeste si ea in poza, cu un ochi la criza investitiilor straine.
Gronbaek a mai declarat faptul ca persoanele care consuma frecvent vin au un nivel de educatie mai ridicat, sunt sanatoase si mai putin predispuse la obezitate, in comparatie cu oamenii care consuma bere si au un nivel de educatie scazut, iar din punct de vedere medical sunt predispuse obezitate si accidente cardio-vasculare.
Dincolo de informare si educatie, avemnevoie de mai multeresurse si de mai multsprijinpentrutratareapersoanelor care sufera de aceastaafectiune. ... Pacientii epileptici sunt etichetati, sunt marginalizati, isi gasesc cu greu un loc de munca, si toate acestea din cauza lipsei de educatie.
In aceasta calitate, cei doi sustin miercuri, 10 aprilie 2013 , un seminar de educatie medicala cu tema "Excelenta in HIV" in aula Academiei din cadrul Institutului National de Boli Infectioase " Prof.
servicii financiare - 8,2% dintre infideli, educatie - 6,5%, medici - 4,6%, avocati - 3,8%. ... Dintre profesiile specific femeilor care tradeaza in dragoste, s-au remarcat pe primele locuri educatie, implicit cadru didactic, domeniul medical sau casnica.
google-analytics.com