Cautare

1060 de rezultate pentru "educatie" (3.54 secunde)
Romania si-a asumat o tinta de reducere a fenomenului de parasire timpurie a sistemului de educatie la 11,3% pana in anul 2020.
Concret, parintilor acestor copii, selectati pe baza veniturilor familiei, conditiilor de trai si nivelului scazut de educatie, li se ofera tichete valorice in valoare de 50 lei/luna, pentru a-si aduce copiii la gradinita.
O natiune sanatoasa este o natiune cu copii sanatosi, copii care au sustinere pentru a se dezvolta armonios si de a capata o educatie adecvata.
Asociatia SAMAS, impreuna cu Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, Inspectoratul Scolar Bucuresti si companiile Danone Romania si Oameni si Companii lanseaza proiectul de educatie nutritionala in gradinite Sanatos de mic - Preventia incepe cu educatia.
Mediul de afaceri cere 15% din bugetul Romaniei pentru educatie. ... Daca nu investim in educatie, vom investi in penitenciare. Mediul de afaceri format din sectoarele cheie - sanatate, IT, sport, ar putea reprezenta motorul unei educatii de calitate.
Scoala este locul ideal pentru transmiterea cunostintelor de educatie pentru sanatate a elevilor si are avantajul de a se adresa unui procent reprezentativ din populatie. Unul dintre elementele esentiale pentru atingerea impactului dorit este initierea si realizarea programelor de educatie pentru sanatate la varste cat mai tinere.
Am intrat in a doua saptamana de greva generala in scoli, iar criza din Educatie nu pare sa se rezolve prea curand. ... In acest context, presedintele Federatiei Sindicatelor din Educatie, Marius Nistor, a spus luni, intr-o interventie la Digi24, ca examenele ar putea fi amanate.
Sindicatele din Educatie refuza oferta Guvernului si spun ca nu este ce au cerut. Guvernul a adoptat OUG privind majorarea salariilor din Educatie.
Sindicalistii din Educatie au acceptat oferta Guvernului cu privire la majorarile salariale ale profesorilor, de anul viitor. ... De asemenea, o alta majorare, mai consistenta, ar urma sa fie primita de angajatii din Educatie in 2025.
Liderul PSD a afirmat, in deschiderea 'Forumului pentru Educatie', ca motiunea simpla vizeaza nivelul de salarizare a cadrelor didactice, precum si disproportia dintre situatia copiilor care provin din mediul rural sau din familii nevoiate si cea a copiilor ai caror parinti au potential financiar.
Totodata, vicepremierul a mai spus ca in cadrul sedintei cu partenerii de guvernare s-a discutat despre modalitatea in care se va face descentralizarea in Educatie si Sanatate, precum si termenele la care se vor incheia procesele de descentralizare administrativa si descentralizare financiara in aceste domenii.
La sat, nu ai acces la servicii financiare, sanitare, de consultanta, de comunicatii sau de educatie.In lipsa unor reforme coerente, cuprinzatoare, populatia rurala a Romaniei va deveni un grup social care nu va mai putea beneficia in mod real de politici de incluziune sociala deoarece nu vor exista resursele publice necesare ce ar trebui alocate in scopul implementarii acestor politici.
Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential la Departamentul de Educatie si Cercetare a lui Cristian Preda, care in 7 iunie a obtinut un mandat de europarlamentar din partea PDL.
Migrarea fortei de munca de inalta calificare si a oamenilor cu pregatire superioara, din educatie, sanatate, cercetare, complica procesul necesar si obligatoriu de reducere a decalajelor de dezvoltare, care sunt un dat istoric, dintre estul si vestul continentului.
Lectiile de "moralitate” si "decenta” se vor tine in timpul alocat in mod normal orelor de educatie civica. ... Acest lucru a fost demonstrat de reactia violenta a profesoarei de educatie civica din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Ecaterina Stroe, care ne-a declarat ca:
Plecand de la asta, al doilea obiectiv la fel de important, sa finantam actiunile din programul nostru de guvernare - transporturi, infrastructura, educatie, sanatate, agricultura, cultura, toate actiunile pe care le-am prezentat in campanie, obiectivele noastre care au fost legitimate prin vot.
Mai intai sa ne fortificam granitele si forta militara, timp de vreo 15-20 de ani, si abia dupa aceea sa alocam bani pentru educatie si sanatate. ... Este de neconceput ca nivelul de educatie civica din Romania sa creasca de la sine.
Mai intai sa ne fortificam granitele si forta militara, timp de vreo 15-20 de ani, si abia dupa aceea sa alocam bani pentru educatie si sanatate. ... Este de neconceput ca nivelul de educatie civica din Romania sa creasca de la sine.
In acelasi context, seful statului a precizat ca a perpetua deficientele si discrepantele din sistemul de educatie este deja un act iresponsabil.
- In calitatea mea de profesor de educatie fizica si sport, ma bucur ca indemnati oamenii sa faca miscare! ... De la inființare, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, miscare in aer liber, sport de masa, voluntariat, educatie, comunicare, dezvoltare comunitara.
google-analytics.com