Cautare

3100 de rezultate pentru "dr orban ioan" (3.55 secunde)
Chat-ul si blog-ul sunt doua dintre mijloacele de comunicare la care va apela comisarul roman pentru multilingvism, Leonard Orban, pentru a determina tinerii sa invete mai multe limbi straine. Orban este ingrijorat de faptul ca peste jumatate din populatia Romaniei nu cunoaste alta limba decat cea materna.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca sustinerea candidatului PSD, Mircea Geoana, de catre formatiunea sa, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale de anul trecut, nu a afectat imaginea liberalilor, lucru dovedit prin faptul ca, potrivit unui sondaj, peste 40% dintre romani simpatizeaza PNL.
BASESCU S-A HAHAIT CU ORBAN VIKTOR Fotografia e preluata de Antena 3 de pe site-ul Consilului European. De unde se vede ca la Bruxelles, Basescu s-a hahait cu Orban Viktor, al carui guvern sfideaza Romania. ... xxx Orban: ... Orban: ... Orban:
Leonard Orban, secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE) a declarat ca noul Cod incalca cerintele Uniunii Europene. ... Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii, a declarat ca noul Cod Fiscal incalca normele europene.
Ioan Rus acuza "atitudinea de FRONDA" a autoritatilor de la Budapesta Scandalul diplomatic creat in jurul reinhumarii poetului Nyiro Joszef nu s-a incheiat.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si Inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice imparatesti sa fie cinstite si persoanele care au luat parte la evenimente.
Ocuparea fotoliului de succesor al lui Basescu la Primaria Generala a Capitalei, in urma alegerilor ce vor fi organizate peste cateva luni, scoate in evidenta inerentele rivalitati dintre liberalii si democratii bucuresteni, PNL grabindu-se sa-l propuna pe viceprimarul Ludovic Orban pentru candidatura interna a Aliantei D.A.
au criticat luni seara intr-o sedinta a Consiliului National de Conducere, modalitatea prin care Ludovic Orban isi promoveaza candidatura sa la Primaria Capitalei, sustin surse democrate.
Alianta PNL-PD va stabili, la mijlocul lui februarie, dupa efectuarea unui sondaj intre 29 ianuarie si 2 februarie, candidatul unic pentru alegerile din Bucuresti, alegere ce va fi facuta dintre Ludovic Orban, propus de PNL, si Adriean Videanu.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, reia referirile critice la adresa democratilor, pe care le-a facut publice de mai multe ori.
Liderii PD au solicitat reprezentantilor PNL, in sedinta de ieri a conducerii Aliantei, ca presedintele Ligii alesilor locali ai PNL, Ludovic Orban, sa nu mai faca declaratii publice critice la adresa democratilor si a presedintelui Traian Basescu, au declarat surse din Alianta.
Varful de lance al atacurilor liberalilor a fost si este Ludovic Orban. ... Marti seara, dupa sedinta conducerii partidului, el a spus ca declaratiile lui Ludovic Orban privind schimbarea sefilor serviciilor secrete si ai institutiilor publice conduse inca de reprezentanti ai fostei puteri reprezinta pozitia oficiala a PNL.
De la liberali, eternul critic al PD si al lui Traian Basescu, Ludovic Orban, pe cand durul democratilor a fost vicepresedintele Cezar Preda.
Presedintele PNL de rit nou, Ludovic Orban, ne anunta cu o mutra razboinica si grava ca liberalii vor depune o motiune de cenzura, pentru ca motiunea de cenzura este cea mai puternica arma a opozitiei.
Ludovic Orban (foto), presedintele PNL Bucuresti, a declarat ca liberalii sunt deschisi oricaror propuneri, considerand insa ca sefii celor doua Servicii secrete ar trebui sa faca parte din societatea civila, "pentru a asigura demilitarizarea Serviciilor secrete si neimplicarea in activitatile economice".
Problema descentralizarii este una foarte importanta pentru alesii locali liberali si nu numai, dupa cum a marturisit ieri Ludovic Orban.
Potrivit unor surse oficiale de incredere, noua nominalizare a Romaniei pentru inalta functie este Leonard Orban, fostul negociator sef cu Uniunea Europeana.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, s-a intalnit ieri cu Leonard Orban, comisar european desemnat de Romania si confirmat de seful CE, si a declarat, dupa discutie, ca spera ca toate grupurile parlamentare vor sprijini candidatura acestuia.
Leonard Orban a declarat ca va anunta dupa 1 ianuarie componenta Cabinetului sau, deoarece nu a definitivat procesul de stabilire a acestuia. Presa insa s-a si lansat in speculatii, desemnandu-l pe Viorel ßerbanescu ca fiind membru al echipei lui Orban.
google-analytics.com