Cautare

3100 de rezultate pentru "dr orban ioan" (4.42 secunde)
Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
Alta data in verva si dornic sa intretina buna dispozitie a presei prin comentarii picante, vicepresedintele PNL Ludovic Orban a parut, de aceasta data, extrem de abatut dupa sedinta partidului. ... numai despre lucruri frumoase!", a spus, cu amaraciune in glas, Orban.
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, va intra in concediu saptamana viitoare, iar in locul sau va fi numit presedinte interimar deputatul PSD, Nicolae Banicioiu.
Presedintele Traian Basescu l-a numit pe fostul comisar european Leonard Orban consilier pe probleme de Afaceri in cadrul Administratiei Prezidentiale, potrivit decretului publicat luni. Orban a detinut portofoliului Multilingvismului in Comisia Europeana, el fiind primul comisar european al Romaniei. Leonard Orban este fratele liderului liberal Ludovic Orban.
In context, a gasi, in puzderia de editoriale apusene, un comentariu favorabil premierului maghiar, Viktor Orban, e mai greu decat a identifica un ac in carul cu fan.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, considera necesara intocmirea comisiei de ancheta pentru activitatea Elenei Udrea, intrucat ministrul PD-L a cheltuit suspect fondurile de la Turism.
PATRICK ANDRE DE HILLERIN) In urma cu patru ani si jumatate, Ludovic Orban devenea victima neinocenta a DNA, visul de a fi zdrobit in alegerile locale de Gabriela Firea fiindu-i intrerupt de finantarea ilegala pe care i-o ceruse lui Urdareanu pentru a-si plati, tot ilegal, aparitiile televizate la Realitatea TV si la B1 TV.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
Ioan Burculet, astrologul care a prezis cutremurul din Romania, interviu. ... Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si-a atras oprobriul unor doamne din politica - Raluca Turcan, Mioara Mantale si Elena Udrea - sustinand ca acestea si-au construit cariera trecand prin patul sefilor.
Deputatul Crin Antonescu si presedintele liberalilor bucuresteni, incomodul Ludovic Orban, i-au criticat pe democrati pentru colaborarea cu PSD si l-au caracterizat pe Traian Basescu drept un presedinte comunist.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a profitat ieri de ultimele declaratii facute de aliatii democrati pentru a spune, in stilul caracteristic, ce gandeste despre alegerile anticipate, dosarele sportivilor sau retragerea militarilor romani din Irak.
Comisarul european Leonard Orban atentioneaza autoritatile de la Bucuresti ca acest scandal poate afecta reforma, iar clauza de salvgardare ar putea fi reactivata.
Ceremonia de la Luxemburg a fost ultimul pas al formalizarii instalarii romanului Leonard Orban in functia de comisar european pentru multilingvism. Orban a fost desemnat de Guvern in decembrie 2006 pentru functia de comisar european din partea Romaniei, fiind confirmat apoi de presedintele CE, Jose Manuel Durao Barroso.
Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, l-a atactat din nou pe Traian Basescu despre care a spus ca e mojic, mincinos, imoral si lipsit de omenie. Orban spune ca la viitoarele alegeri PNL nu il va mai sustine pe Basescu si considera ca viitorul presedinte ar trebui sa fie unul liberal.
Ludovic Orban, noul Ministru al Transporturilor, a declarat in exclusivitate pentru "Replica" de Constanta ca saptamana viitoare va anunta decizia sa cu privire la conducerea acestor institutii.
Liberalii au dovedit ca sunt tradatori si ipocriti, a replicat, joi, deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al PD, dupa ce vicepresedintele PNL Ludovic Orban a sustinut ca presedintele suspendat Traian Basescu este obsedat de putere si s-a schimbat "din rau in mai rau".
Convins ca "orice liberal e mai bun" decat presedintele suspendat, seful de campanie al liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca formatiunea din care face parte a pregatit deja "o lista de prezidentiabili".
google-analytics.com