Cautare

3100 de rezultate pentru "dr orban ioan" (3.05 secunde)
Alina Mungiu Pippidi catre Ludovic Orban dupa denunțul impotriva premierului Dancila: ... Intr-un editorial publicat de siteul Romania curata, politologul Alina Mungiu Pippdi intreaba opozitia condusa de Ludovic Orban:
Guvernul Orban a picat. Motiunea a trecut cu 261 de voturi pentru Guvernul Orban a picat la doar trei luni de la instalare. ... Guvernul Orban a picat dupa doar trei luni de la instalare. ... In acest moment, este o criza fara precedent provocata de Orban.
El a mai spus ca echipa de negociere, condusa de Leonard Orban, va elabora studii detaliate referitoare la modalitatile de evitare si minimizare a impactului negativ dat de abaterile care pot fi facute de ministere sau agentii guvernamentale.
La mai bine de o luna de la mult prea mediatizatul caz Orban, Parchetul vine cu solutia logica, un NUP mare cat isteria televizata ce i-a urmat.
- Din partea Grupului parlamentar PSD o sa-i dau cuvantul domnului senator Doru Ioan Taracila. ... Ioan Timis: ... Ioan Timis: ... Ioan Oltean: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Doru Ioan Taracila:
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, ne-a declarat ca liberalii au in vedere pentru acest post trei candidati, dar a refuzat sa le dezvaluie numele. ... Ludovic Orban a precizat ca PNL va propune, pe langa postul de prefect, si candidati pentru cele doua functii de subprefect.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Ioan Talpes, fost sef SIE: In 13 iunie 1990 s-a incercat o lovitura de stat, sustinuta de Franta Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe, Ioan Talpes, sustine ca violentele din 13 iunie 1990 au fost provocate de agenti ai unor state straine, cu precadere Franta.
InfoBrasov.net - Ardeleanul Ioan Rus: ... Ioan Rus, ministrul Transporturilor: ... Intr-o editie speciala a Jurnalului de Seara, Cosmin Prelipceanu a tras concluziile campaniei Digi24 "Romania cu incetinitorul" impreuna cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus, cu seful CNADNR, Narcis Neaga, si cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei.
In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
Dr. Filip Albu) Duminica dupa Botezul Domnului (Inceputul propovaduirii Domnului) Matei 4, 12-17 In vremea aceea, auzind ca Ioan a fost intemnitat, Iisus a plecat in Galileea.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Conferinta PNL Bucuresti l-a desemnat ieri pe Ludovic Orban, seful organizatiei municipale, drept candidat pentru functia de primar al Capitalei. Prezent la lucrarile conferintei, presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a facut apel la liberalii bucuresteni sa-l sprijine pe seful filialei, Ludovic Orban, sa devina si candiatul Aliantei D.A.
Dupa ce miercuri seara liderii Aliantei, intruniti in Consiliul National de Conducere, au descoperit ca rezultatele sondajelor de opinie sunt neconcludente pentru desemnarea candidatului Aliantei la Primaria Capitalei, aseara tarziu, acestia urmau sa ia o decizie politica fie in favoarea democratului Adriean Videanu, fie a liberalului Ludovic Orban.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a spus ca „multi dintre cei care se indreapta spre popularism fac o greseala si confunda acest curent politic cu populismul“.
Orban nu intelege ce s-a intamplat cu Basescu çn acelasi timp, presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a declarat, tot sambata, dar la Craiova, ca nu intelege a€žce s-a intamplata€œ cu Traian Basescu, pe care l-a cunoscut ca un adversar inversunat al PSD si i-a cerut acestuia sa schimbe oamenii PSD din institutii si a€žsa nu mai actioneze impotriva Alianteia€œ.
De asemenea, ii vom ruga pe colegii de la PD sa-si rezolve problema de la sectorul 6, unde doi membri PD se judeca pentru postul de viceprimar al sectorului", a afirmat Orban.
google-analytics.com