Cautare

382 de rezultate pentru "disparitia" (2.88 secunde)
Liderul PSD Mircea Geoana afirma, intr-o scrisoare de condoleante, ca disparitia senatorului Ted Kennedy pare neverosimila, mentioneaza ca este unul dintre cei care l-au cunoscut si ca cei ramasi in urma politicianului trebuie sa poarte mai departe mostenirea crezului politic al acestuia.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca "disparitia lui Lech Kaczynski este o pierdere nu doar pentru Polonia, ci pentru intreaga Uniune Europeana" "Vocea sa a adus realism si echilibru politicii europene, totul venind ca rezultat al sustinerii puternice a intereselor poporului pe care il reprezenta.
Nu se pot rezolva doar prin disparitia lui basescu. N-am invatat nimic din disparitia lui ceausescu? Ponta trebuie sa se intoarca la agenda publica, si, folosind Constitutia si legile tarii, sa readuca puterea lui basescu, extinsa ilegal si anti-constitutional de slugile lui de la CCR, in limitele constitutionale.
De fapt, se semneaza disparitia Partidului National Liberal de pe scena politica". ... De fapt, se semneaza disparitia Partidului National Liberal de pe scena politica".
Prin disparitia Regelui Mihai se incheie poate cel mai zbuciumat capitol al istoriei Romaniei moderne, o istorie complexa, deseori dramatica, dar care a asigurat locul cuvenit al tarii noastre in Europa si in lumea contemporana.
Dar scumpirea taxelor va conduce la disparitia tuturor celor 12 cazinouri din provincie, afirma Sorin Constantinescu, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania (AOCR).
Un alt factor care va conduce la succesul marilor producatori de termopane va fi disparitia de pe piata a celor mici, in urma implementarii normelor UE.
Retailerii sustin ca disparitia sistemului de finan­tare bazat doar pe buletinul de iden­titate nu va crea un gol in por­tofoliul de oferte de creditare disponibile in magazinele lor.
Drept urmare, disparitia obligativitatii platii acestui avans vine in intampinarea beneficiarilor sai. ... Totusi, o data cu disparitia avansului, pe langa o crestere a cererii se va inregistra si o crestere a preturilor din piata.
Reprezentantii Camerei de Comert si Industrie "Oltenia" considera ca disparitia a doar un sfert din ele va fi un succes.
  Trei gorjeni au ramas fara bani  Frauda înregistrata la Bancpost în mai multe localitati din tara, prin disparitia unor sume importante de bani de pe cardurile clientilor, a facut victime si în judetul Gorj.
  Trei gorjeni au ramas fara bani  Frauda înregistrata la Bancpost în mai multe localitati din tara, prin disparitia unor sume importante de bani de pe cardurile clientilor, a facut victime si în judetul Gorj.
Sunt tare suparat (acesta o fi cuvantul potrivit?) de disparitia prietenului si colegului meu, Victor Surdu. ... Disparitia lui Victor Surdu reprezinta o mare pierdere nu doar pentru familie si prieteni, dar si pentru PSD, pentru Parlamentul Romaniei si pentru tot ceea ce inseamna spirit romanesc.
"Pentru 2012, PDL s-a angajat la un deficit bugetar calculat prin orice metoda (cash sau de angajamente) de 3%, ceea ce presupune, dincolo de reducerea de la 4,4% din PIB in 2011 la 3% in 2012 si disparitia tuturor arieratelor bugetare catre diversi creditori ai administratiei centrale si locale, efort foarte greu suportabil economic si social.
Jumatate dintre romani cred ca internetul va duce la disparitia cartilor.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Tariceanu, Iliescu, Dragnea - cuvinte triste la moartea lui Elie Wiesel Mai multi lideri politici, inclusiv fostul presedinte Ion Iliescu, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, liderul PSD, Liviu Dragnea, si-au exprimat regretul pentru disparitia din aceasta viata a lui Elie Wiesel, un supravietuitor al Holocaustului, care nu si-a uitat originile romanesti.
Ion Iliescu a publicat pe blogul sau un text dedicat scriitorului Augustin Buzura Textul este intitulat La disparitia unui prieten si il puteti citi in continuare. ... Prin disparitia lui Augustin Buzura cultura romana pierde un reper moral.
Mai mult, spune barbatul, cu cateva zile inainte de disparitia ei, Iulia i-a trimis un sms ciudat duhovnicului ei. "In ultima vreme incepuse sa intre pe fel de fel de site-uri.
Ea spunea ca "Imagini radar confirma aparitia de ambarcatiuni extraterestre si disparitia brusca a zborului 370." Dar autoarea comunicatului stia si lucruri mult mai stranii, anume ca nava spatiala venea din Sirius si facea parte din flota "Federatiei", subordonata "Comandoului Ashtar". ... De vina este disparitia Malaysian Airlines Flight MH370.
google-analytics.com