Cautare

382 de rezultate pentru "disparitia" (3.40 secunde)
"Reflexoterapia este o tehnica de diagnostic si tratament in care sunt masate anumite regiuni ale corpului, in special plantele (talpile), avand ca efect disparitia durerii si a altor simptome.
Uluitoarele intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia Titanicului a fost impanzita de mituri si legende. ... In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar cartea necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
Incalzirea climatica Este posibil ca, pana in 2050, acest fenomen sa determine disparitia recifelor de corali si fauna dependenta de acestea, adica 25% din totalul speciilor marine.
se indica remediul Nux Vomica CH 15 - 3 granule din doua in doua ore, pana la disparitia simptomului. ... se indica remediul Ipeca CH 9 - 3 granule din doua in doua ore, pana la disparitia simptomului.
ULUITOARELE intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia vasului TITANIC a fost impanzita de mituri si legende. ... In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar carte necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
VA INDEMNAM SA NU FITI TRISTI Disparitia fulgeratoare a Stelei Popescu a lasat un gol imens in inimile tuturor celor care au iubit-o si respectat-o intreaga viata.
Disparitia fizica, de mult anuntata, a lui Yasser Arafat incheie o epoca si dezvolta un noian de intrebari. ... Daca Arafat era considerat principalul obstacol in calea reglementarii conflictului, dupa disparitia sa, nu mai exista motive pentru ca negocierile sa progreseze.
Despre disparitia fostului lider sarb/iugoslav Slobodan Milosevici s-ar putea scrie sub titlul, imprumutat de la un roman al lui Anton Holban, "O moarte care nu dovedeste nimic".
Era de asteptat, deci, ca, dupa disparitia spaimelor, sa asistam la o vertiginoasa prosperitate a barfei. ... Dupa disparitia lui Omar Hayssam, a demisionat si procurorul general al Republicii.
Sunt multi care isi exprima ingrijorarea ca integrarea ar duce si la alterarea identitatii noastre nationale, la disparitia sau marginalizarea unor traditii si obiceiuri. ... Ceea ce ma ingrijoreaza mult este disparitia folclorului autentic.
A trecut deocamdata putin observata in Romania prognoza ingrijoratoare a organizatiei World Wildlife Fund, data saptamana aceasta, care inventariaza zece fluvii de pe glob amenintate cu disparitia. ... Singurul fluviu al Europei amenintat cu disparitia in urmatorii 15 ani este Dunarea.
Audiata de catre Comisiile juridice ale Parlamentului, Macovei a declarat ca nu se poate pronunta daca exista vinovatie a vreunui magistrat in fuga sirianului sau daca forma actuala a legilor de resort a favorizat disparitia acestuia.
Filiala Judeteana Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare acuza Guvernul Romaniei, pe ministrul Decebal Traian Remes, de proasta gestionare a problemelor agriculturii, "ceea ce va conduce la disparitia agriculturii romanesti, multi dintre prestatorii de servicii agricole fiind nevoiti sa-si inchida activitatea", este de parere Andrei Nicolcescu, coordonatorul Departamentului Dezvoltare Rurala a Filialei Judetene Constanta a OTRM.
Deputatul UDMR Laszlo Borbely a declarat in cadrul unei emisiuni la Hotnews ca va veni vremea cand politicienii maghiari vor intra in partide romanesti.
Ne aducem aminte ca pe vremea guvernarii CDR exista un partid pe nume PNTCD, care, in loc sa se ocupe de actul de guvernare, isi vana proprii oameni, declansand un adevarat scandal in interiorul partidului, soldat cu declinul guvernului ii, ulterior, cu disparitia respectivului partid din Parlament.
Probabil asa s-au gandit strategii de la PDL, "ce sa dam poporului, ce sa dam poporului?", s-au uitat prin casa, l-au gasit pe Baconschi si au zis sa-l sacrificam, pentru ca mai gasim altul ca el, pe de o parte, si pentru ca isi poate face treaba pe care a promis ca o va face - si anume cea legata de votul prin corespondenta -, si pe alte cai, fiindca deja constatam ca, prin intermediul dlui William Branza, dar si al fundatiei pe care o conduce dl Baconschi, se lucreaza deja la cateva initiative, care ar putea sa suplineasca disparitia dlui Baconschi de la Ministerul de Externe in relatia cu diaspora.
Toate bune, cum s-ar zice, numai ca s-a creat un asa haloimis general incat nu mai poti distinge omul de persoana. Domnul Crin Antonescu declara sententios ca "disparitia PDL inseamna o masura de igienizare politica".
Radu Tudor informeaza pe blogul sau ca PDL a murit, fiind radiat din registrul partidelor "O decizie a justitiei marcheaza disparitia de pe scena politica a unei formatiuni cunoscuta azi sub numele de PDL.
Ramanerea SUA in NATO dupa disparitia ordinii mondiale bipolare a fost justificata numai de imprejurarea ca prezenta acolo ii oferea un drept de interventie in geo-strategia europeana.
In opinia mea, SFÂRSITUL LUMII nu va insemna doar stingerea ordinii americane, ci mai mult decat atat, disparitia unei lumi cladite cu incepere din secolul I, pe temeliile conceptiei iudeo-crestine.
google-analytics.com