Cautare

334 de rezultate pentru "despagubiri" (4.66 secunde)
Cum compania este asigurata de o firma specializata, Samsung va primi 40 milioane de $ despagubiri. Samsung s-a acoperit in acest fel intr-o oarecare masura, caci liniile de productie nu vor intra in regim de functionare maxim decat in cateva saptamani.
Senatorul FIFOR MIHAI-VIOREL a sustinut o declaratie politica intitulata "Romania si inundatiile - diguri sau despagubiri", pe care o puteti citi in continuare.
Acum doi ani aveam 62 de procese pe care statul roman le-a pierdut la Curtea Europeana, iar in ultimele doua luni si jumatate Romania a pierdut un milion si jumatate de euro cu titlul de despagubiri pe care trebuie sa le achite celor 12 persoane care s-au adresat Curtii Europene.
Rusia ii va plati Georgiei despagubiri pentru atrocitatile si jafurile din timpul razboiului din 2008. Moscova are obligatia sa plateasca despagubirile in decurs de 3 luni.
Romanii a caror sanatate este afectata de calitatea proasta a aerului, precum cei care sufera de astm, vor putea da statul in judecata ca sa ceara despagubiri.
In toate cele patru procese, Directia Silvica Arad a propus initial niste despagubiri absolut derizorii pentru proprietatile revendicate de regele Mihai.
Imobilul a apartinut familiei Hanko pana in 1950. Liderii Uniunii au amenintat ca vor solicita despagubiri deoarece au investit cateva miliarde de lei in sediul judetean.
Intentia liberalilor de a modifica substantial legile privind proprietatea - in sensul impunerii principiului restituirii integrale, in natura sau prin despagubiri acolo unde nu se poate altfel - i-a luat prin surprindere atat pe amicii cat si pe adversarii PNL-ului.
Pentru inceput, reprezentantii SLSIP vor cere acordarea sporurilor necalculate pe un an in urma, pentru personalul didactic pentru a nu "lovi” direct Guvernul, care probabil va spune ca nu are bani, iar apoi vor cere despagubiri pentru ultimii trei ani in care nu au beneficiat de aceste sporuri.
El a precizat ca pretul oferit Regelui Mihai cu titlu de despagubiri pentru Castelul Peles reprezinta mai putin de jumatate din suma stabilita de un evaluator independent.
Staicu dorea sa controleze banca de la care lua credite SC Moore Stephens SA, lichidatorul juridic al Bancii Internationale a Religiilor, cere acum despagubiri civile afaceristului craiovean Dinel Staicu, fostului presedinte al BIR, Ion Popescu, si fostilor directori BIR, Radian Raceala si Viorica Dutu, suma de 30 de milioane de lei si aproape sase milioane de dolari.
Bechtel nu primeste despagubiri. Niciun fel". Este clar ca baiatul asta nu intelege nimic: cand Bechtel livreaza doar un sfert din autostrada contractata si incaseaza mai mult decat banii pentru intreaga autostrada, asta cum se cheama?
Stelian Tanase a mai aratat ca nu este pentru prima data cind, "sub pretextul independentei, Curtea Constitutionala face jocuri politice" si a oferit drept exemplu în acest sens declararea ca neconstitutionala a hotaririi de guvern privind acordarea de despagubiri fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Comisiile FRF au decis anul trecut ca U Craiova trebuie sa-i plateasca lui Victor Piturca despagubiri de 7.000.000 de euro, iar clubul a atacat hotararea in instanta civila.
In acest caz, cei opt inculpati vor ispasi aceleasi pedepse si vor plati aceleasi despagubiri. 2. Pedepsele sunt modificate, inculpatii merg la puscarie - Condamnarile de la precedenta instanta pot fi modificate de cele trei judecatoare, in ambele sensuri.
De asemenea, dupa ce a subliniat ca in judetul Constanta exista deja 23 de amenzi pentru cei care au incalcat normele de prevenire a raspandirii gripei aviare, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur a subliniat ca in cazul celor care se va dovedi ca au adus pasari salbatice in gospodarie, riscand astfel contaminarea pasarilor cu gripa aviara, in urma eutanasierii, nu vor primi despagubiri.
Mai mult, Consiliul Local, prin vocea primarului Mazare, ii solicita ministrului Mediului despagubiri de peste 6,6 milioane euro, reprezentand banii alocati gratuit de Uniunea Europeana pentru proiectul soselei si care au fost pierduti definitiv de municipalitate odata cu refuzul Sulfinei Barbu de a da unda verde lucrarii.
Geani, a antreprenorilor Schönfeld si Fieldermann in obtinerea, din partea statului roman, a unei despagubiri de un milion de lei pentru pretinse daune;
Dumitru Lita vrea sa dea in judecata statul roman Medicul gorjean Dumitru Lita vrea sa dea in judecata statul roman pentru acordarea de despagubiri, iar cu banii obtinuti intentioneaza sa deschida un institut de cercetare a crimelor comise de Securitate.
La dezbateri, deputatul liberal Petre Ungureanu a explicat ca "statul roman nu este vinovat" pentru situatia "Curtilor Gojdu", ci "Biserica Ortodoxa Romana, care a primit 400.000 de dolari despagubiri" pentru aceste imobile in 1993.
google-analytics.com