Cautare

334 de rezultate pentru "despagubiri" (3.79 secunde)
Potrivit unor statistici, dintre cele peste 200.000 de cereri de retrocedare aproximativ o jumatate vor putea fi rezolvate doar sub forma unor despagubiri cu actiuni la Fondul Proprietatea.
Fantomele bancilor falimentare bantuie inca sistemul Presedintele Fondului de Garantare a Depozitelor in sistemul bancar, Alexandru Matei, a aratat ieri ca Fondul a achitat pana in prezent 512 milioane de lei, reprezentand despagubiri pentru deponentii de la sase banci falimentare:
La cererea partii interesate, executorul poate fi obligat si la plata de despagubiri pentru paguba astfel cauzata. (S.D.)
Cetatenii romani indreptatiti sa primeasca despagubiri in urma unor accidente de circulatie suferite pe teritoriul unui stat membru UE vor putea primi daune de la o institutie romaneasca, in cazul in care asiguratorul persoanei vinovate de accident nu achita suma respectiva in termen de trei luni.
Conform legii, fostii proprietari ale caror imobile confiscate in regimul comunist nu pot fi retrocedate in natura primesc despagubiri calculate in functie de valoarea de piata a imobilului.
Oamenii nu pot vorbi sau comenta deciziile italienilor, pentru ca pot fi imediat demisi, iar statul roman ar plati despagubiri uriase in schimbul "deranjului" produs celor de la Ansaldo.
"Aceste situatii nu pot fi facute din birou, altfel riscam sa dam despagubiri pentru case care nu au nimic, cum a fost in judetul Tulcea, unde un primar si-a pus locuinta pe lista celor afectate de inundatii.
Sau, un alt aspect ar putea fi acela ca, daca ramane fara concesiune, automat "Ana" lui Copos va cere despagubiri.
Un procent de 4,5% a fost acordat angajatilor sub forma de despagubiri. Alte companii de utilitati la Bursa Ministrul Economiei a mai spus ca o serie de pachete de actiuni ale unor companii de utilitati din portofoliul statului vor fi scoase la vA¢nzare pe Bursa.
Dupa ce saptamana trecuta a fost publicata in Monitorul Oficial o hotarare prin care Guvernul sustinea ca se vor oferi despagubiri pentru judetele afectate de inundatiile din aceasta primavara, saptamana aceasta a aparut o noua hotarare, care reglementeaza suma care va fi alocata de stat.
Pentru porcii depistati cu pesta si sacrificati statul a acordat 1,3 milioane de euro despagubiri. "Avem cinci comune unde se inregistreaza focare de pesta porcina.
Un pachet de 4,5% din titluri va fi cedat pentru despagubiri in baza Legii 10. O participatie de 10% este detinuta de 4.861 de investitori, din care 4.567 persoane fizice, iar 294 persoane juridice.
Astfel, in domeniul asigurarilor de autovehicule, cea mai frecventa modalitate de fraudare este cea prin care se incaseaza despagubiri de la societatile de asigurare in baza politei de raspundere civila RCA prin simularea de accidente auto in care sint implicate autoturisme care sufera avarii majore si autovehicule de tonaj mare care detin asigurari RCA.
Cu toate acestea, potrivit spuselor lui Drignei, si in Dolj exista persoane care solicita despagubiri pentru aceste terenuri fara a avea actele necesare, insa sunt destul de putine.
Societatea Zarea SA Bucuresti solicita in instanta despagubiri din partea Vincon Vrancea de peste trei milioane de euro.
Suma, circa un miliard de euro, reprezinta limita pentru despagubiri acordate pentru daune, pierderi si alte sume platibile in legatura cu declaratii si garantii, obligatii si raspunderi ale vanzatorului conform contractului de privatizare.
Initial, el intentiona sa solicite despagubiri de un milion de euro pentru fiecare zi de detentie, insa a renuntat la aceasta cerere, pentru a demonstra doar faptul ca drepturile sale au fost incalcate flagrant de statul roman.
Iar cei care sufera prejudicii in urma accidentelor de circulatie produse pe teritoriul Romaniei de autovehicule inmatriculate in Romania, dar care nu sunt asigurate, sau ca urmare a accidentelor de circulatie in care autorul ramane neidentificat, primesc totusi despagubiri.
Acea societate va utiliza banii de la stat pentru a plati prime unei companii de reasigurare, astfel incat in momentul in care va trebui sa plateasca despagubiri sa fie acoperita.
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) va plati despagubiri in valoare de 3,18 milioane de lei pentru exproprierea unor imobile, se arata intr-un proiect al Guvernului, potrivit Mediafax.
google-analytics.com