Cautare

334 de rezultate pentru "despagubiri" (6.25 secunde)
Saptamana trecuta, omul de afaceri Costica Constanda a obtinut, in urma procesului cu Primaria Capitalei, dreptul de a construi pe o portiune semnificativa din suprafata acestui parc, precum si despagubiri materiale.
Curtea de Apel Bucuresti a obligat Consiliul General al Municipiului Bucuresti la plata sumei de 17.758.210 euro cu titlul de despagubiri catre omul de afaceri Costica Costanda.
Potrivit deciziei Tribunalului Gorj, Mischie trebuie sa plateasca 700 de milioane de lei vechi drept cheltuieli de judecata si patru miliarde de lei despagubiri denuntatorului sau.
Nici cei din sectorul pomiculturii si viticulturii nu au lipsit de la aceasta intrunire, cerandu-i ministrului despagubiri. Concluziile intrunirii au fost destul de variate.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata ca persoanele care au facut plangere au "obligatia" sa mearga mai departe in justitie, dupa ce Tribunalul Vrancea i-a achitat pe inculpatii in dosarul exploziei de la Mihailesti - Ionut Neagoe, Mihai Guna si Ion Gherghe - si au respins ca nefondate toate cererile de despagubiri formulate de partile vatamate, ridicand sechestrele asiguratorii asupra bunurilor celor trei.
Pana la urma firma a castigat la Tribunal, iar Primaria trebuie acum sa-i acorde si despagubiri, care vin tot din buzunarul cetateanului.
Astfel, reprezentantii Baroului Constanta au cerut municipalitatii repunerea in posesia unui teren amplasat in cartierul Km 5, care a fost estimat la 1,6 milioane de dolari sau oferirea de despagubiri.
Camera Deputatilor a adoptat, in 26 iunie, o propunere legislativa a PC conform careia imobilele nationalizate si vandute de stat nu vor mai fi retrocedate in natura, proprietarii de drept urmand sa primeasca despagubiri, proiect respins initial de Senat.
"Banii nu acopera prejudiciul creat, dar vinovatia poate fi sanctionata" Prin procesul deschis la Tribunalul Galati, fostul secretar al CJ Galati a solicitat ca Eugen Durbaca sa fie obligat la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat daca ramanea in functie.
Senatorii au adoptat marti o initiativa legislativa prin care acorda drepturi persoanelor persecutate din motive etnice in perioada 1940-1945, indiferent daca la data refugierii, expulzarii sau stramutarii aveau domiciliul in Romania sau pe teritoriile romanesti vremelnic ocupate de alte state.
Legea caselor nationalizate, adoptata de catre deputati, prevede ca aceste locuinte nu vor mai fi retrocedate proprietarilor, ci acestia vor primi despagubiri, iar actualii chiriasi vor putea ramane in case.
Si, dupa ce vor castiga procesele, sa ceara despagubiri de la ministrii de resort, nu de la minister, pentru ca daca cer de la minister ar insemna ca vom da bani tot noi, din buzunarele noastre, de la bugetul de stat", a spus Dragomir.
Totodata, magistratii au decis ca femeia sa achite despagubiri in valoare de 133.000 de euro, reprezentand prejudiciul cauzat fostului Minister al Integrarii Europene.
Descurcaret si speculativ, Ciobotea si-a angajat avocati care au exploatat la maximum lacunele legislative si, astfel, a obtinut plata salariilor restante pe perioada cat a lipsit din functia din care fusese trimis la plimbare. Asa s-a ajuns ca Ciobotea sa primeasca despagubiri doar stand acasa.
Procesul s-a incheiat repede deaorece omul nu a dorit despagubiri ci a vrut terenul inapoi. In schimb, ceilalti au pretentii financiare.
Primaria Capitalei trebuie sa ii plateasca omului de afaceri Costica Costanda despagubiri in valoare de 165 de milioane de euro, a decis Tribunalul Bucuresti, la capatul unui proces legat de primirea, de catre Constanda, a Satului Francez in schimbul cedarii Parcului Bordei catre municipalitate
Ziare.com informeaza : Sa ne amintim: 23 August 1944 In urma bataliei de la Targu Frumos din luna Mai a anului 1944 fortele romane si germane au reusit sa opreasca armata sovietica si sa stabilizeze linia frontului.
Acestor incasari li se adauga si suma de aproape 500.000 de lei, despagubiri pe care Termoficarea le-a primit de la GDF Suez pentru explozia din Lapus in 2006.
Vedem ca principalii contestatari ai proiectului Guvernului sunt tocmai cei care au propus ca cei cu prioritate la despagubiri sa aiba cesionarii drepturilor litigioase.
Exista exemple de persoane care in luna martie au cumparat drepturile litigioase pentru 500 000 de euro, iar in mai au obtinut 20 de milioane de euro despagubiri de la stat.
google-analytics.com