Cautare

72266 de rezultate pentru "de" (2.96 secunde)
Conducerea Uniunii Civice Maghiare Covasna a arborat ieri-dimineata, la Sfantu Gheorghe, pe sediul cladirii filialei, un steag al CNS cu panglica neagra, protestand astfel fata de esecul referendumului privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara Ungariei.
Partidele politice, vama, justitia si Legislativul sunt percepute de romani ca fiind institutiile cele mai afectate de coruptie, potrivit Barometrului Global al Coruptiei, dat publicitatii ieri de Transparency International (TI) Romania.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
La una dintre ultimele sale intalniri cu ziaristii, presedintele Ion Iliescu a discutat cu presa despre ultimul sau mandat la Cotroceni, laudandu-se, printre altele, cu reusitele legate de integrarea in NATO, revigorarea economiei si a culturii.
Confruntarea dintre cei doi candidati la Presedintie a starnit, cum era de asteptat, un interes enorm. Dand crezare cifrelor prezentate de postul public de televiziune, emisiunea in cauza a fost urmarita de peste un milion si jumatate de romani.
Dupa numeroasele acuzatii de frauda aparute dupa alegerile din 28 noiembrie, rromii s-au hotarit sa monitorizeze scrutinul prezidential de duminica.
Dupa cum aprecia mai toata lumea, Adrian Nastase a iesit mai prost decat Traian Basescu din mult asteptatul - si singurul - duel televizat, desi candidatul PSD a fost avantajat atat de regulile de desfasurare, cat si de ring - puse la dispozitie de televiziunea de casa a puterii, TVR.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Cu trei zile inainte de turul doi al alegerilor generale, consilierii locali din Havirna s-au intrunit pentru a repartiza cele 650 milioane lei necesare achitarii ajutoarelor sociale.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Mai nou, mai in gluma, mai in serios, atunci cand este solicitat sa acorde o declaratie oarecare, Dontu iese la interval cu o afirmatie de genul "vorbiti, dom'le, mai intai, cu staff-ul meu, care are grija de imaginea mea, imi transmiteti cu doua saptamani inainte intrebarile si dup-aia stam de vorbaā€¯.
Dupa numararea voturilor, Nastase a obtinut 61,16%, in timp ce Traian Basescu a fost votat doar de 28,84% dintre alegatorii satmareni, dupa cum reiese din numaratoarea paralela efectuata de PSD si Alianta D.A.
Intrebat daca va respecta optiunea electoratului sau - care in turul doi si-a dat votul in cea mai mare parte pentru Traian Basescu - si va forma o majoritate alaturi de Alianta PNL-PD, Vadim a spus ca n-a primit nici o invitatie in acest sens.
Dupa aflarea rezultatelor oficiale ale turului al doilea al prezidentialelor, Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, este de parere ca, deocamdata, nimeni nu are majoritate parlamentara, nici ca partid luat separat, nici ca Alianta.
Noii senatori si deputati au venit ieri, unii pentru prima data, la sedintele de plen care au marcat cea dintai zi de intrunire a noului Parlament.
In cadrul Aliantei, PNL si PD se zbat ca sa-si impuna candidatul pentru fotoliul de la Primaria Capitalei.
Iliescu evolueaza deja in postura de lider absolut al acestei formatiuni, iar problema numirii oficiale in fruntea PSD pare sa fi ramas doar o chestiune de timp. Situatia lui Adrian Nastase in interiorul PSD este extrem de complicata.
Judecand dupa numarul de mandate obtinute, Aliantei PNL-PD ii va fi foarte greu sa obtina o majoritate parlamentara, necesara investirii unui eventual Guvern promis de noul sef al statului, Traian Basescu, fara a apela la voturile PRM.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: ... Daca romanii si-au demonstrat maturitatea, polarizandu-si votul si avand preferinte ferme de aceasta data, politicienii rateaza si acest examen, demonstrandu-se tot dame de larg consum.
google-analytics.com