Cautare

72251 de rezultate pentru "de" (2.88 secunde)
“In momentul de fata este cat se poate de clar ca alegerile parlamentare au fost castigate de Uniune si sunt obligat sa felicit castigatorul. Era de datoria noastra sa o facem“, a declarat Pacuraru, desi rezultatele finale nu fusesera date publicitatii de BEC.
Ideea a fost imbratisata pe loc de Adrian Nastase, care a avut chiar si viziunea unui exod al pedistilor catre PSD.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a centralizat informatiile primite de la 93% din sectii, iar modificari importante fata de ultimele date comunicate nu exista.
Dupa o zi de relativa acalmie, Alianta "D.A.” a atacat in forta solicitand anularea scrutinului din 28 noiembrie, arestarea directorului Institutului National de Statistica si inlocuirea tuturor membrilor BEC. ... Dincolo de orice partizanat politic, diminuarea numarului voturilor anulate este absolut imposibila.
Senatorul PNL, Mircea Iustian, a declarat ca alegerile din acest an au fost fraudate in mod cert de catre PSD. Reprezentantii Aliantei "D.A.” au constatat faptul ca aproximativ 200.000 de voturi inregistrate ca nule au fost transferate electronic in portofoliul social-democratilor.
Potrivit rezultatelor centralizate de BEJ, Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR, a obtinut 51.321 de voturi -34,43%, Marko Bella (UDMR) 46.898 de voturi -31,46%, Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
Mircea Geoana, desemnat de PSD+PUR pentru functia de prim-ministru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile si, in consecinta, va incepe negocierile de formare a unei majoritati parlamentare imediat ce Biroul Electoral Central va anunta datele oficiale ale alegerilor.
El a adaugat ca imediat dupa turul II va face o analiza “foarte severa“ a activitatii directorilor de institutii, iar cei care nu s-au implicat total in rezolvarea problemelor cetatenilor vor fi dati afara.
Sub pragul de 5% necesar intrarii in Parlament s-au situat PNG - 2,36%, PNTCD - 1,92%, FDR, PSU, PUNR, Actiunea Populara, Partidul Socialist Roman, Partidul Muncitoresc Roman, URR, Partidul Alianta Socialista, Partidul National Democrat Crestin, PSD - Constantin Titel Petrescu, Partidul Tineretului Democrat, Alianta Popular Crestin Democrata, Partidul Noua Democratie, Partidul Mileniului III, Partidul pentru Patrie, Alianta pentru Unitatea Rromilor, candidatii independenti, Partidul Popular din Romania, Forta Dreptatii.
pentru Senat au primit 46,84% din voturi, fiind urmati de cei ai UN PSD+PUR, cu 30,17%. ... Rezultatele votului dau Aliantei dreptul de a avea 25 de parlamentari bucuresteni. Biroul Electoral Municipal a primit doua sesizari privind procesul de numarare a voturilor.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Comisia de Relatii Externe a Parlamentului European a aprobat un amendament la raportul sau asupra Bulgariei, in care se precizeaza ca tara vecina poate adera la Uniune printr-un tratat individual, care ar permite decuplarea de Romania.
Dupa retragerea lui Theodor Stolojan de la conducerea partidului, atributiile presedintelui PNL au fost preluate de Calin Popescu-Tariceanu.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca, prin solicitarea lui Traian Basescu de anulare a alegerilor, Alianta PNL-PD a procedat intr-o “maniera iresponsabila si antinationala“, care va compromite Romania “in ochii lumii“.
Tudor considera ca “fluierul de arbitru“ este in mana sa, dar el nu doreste sa participe la nici o guvernare si-l sfatuieste pe Traian Basescu sa nu mai candideze in turul doi al alegerilor pentru ca PSD il va “macelari“ si-l va “linsa mediatic“, asa cum s-a intamplat si in cazul sau, in turul doi al alegerilor prezidentiale din anul 2000.
Potrivit documentului, Alianta a constatat faptul ca votul de duminica a fost alterat prin transferarea electronica a unei mari parti din voturile nule in contul lui Adrian Nastase si al Uniunii Nationale PSD+PUR.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Coalitia formata de partidul de guvernamint cu umanistii a cistigat sase din cele zece mandate de parlamentari care revin Botosaniului.
Pe de alta parte, PRM avertizeaza ca o asemenea coabitare guvernamentala nu poate reprezenta decat un pericol pentru Romania. Parerea a fost reiterata si de vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, care a avut amabilitatea de a acorda cotidianului "Replica” un interviu.
google-analytics.com