Cautare

95 de rezultate pentru "daraban" (2.60 secunde)
Zilele acestea in Parlamentul Romaniei se va vota legea privitoare la transferul Oficiului Registrului Comertului de la Ministerul Justitiei catre institutia camerala, a declarat ieri Mihai Daraban, (foto) presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta.
, in mai multe locatii din statiunea Mamaia, fiind prima editie, dupa mai multi ani, cand aceasta cea mai mare manifestare expozitionala de profil din Romania nu se mai organizeaza cu concursul Romexpo, a precizat Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta.
In prezenta lui Mihai Stanisoara, ministrul roman al Apararii Nationale si a omologului sau olandez, a contraamiralului Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane, a Excelentei Sale Jaap Werner, ambasadorul Olandei la Bucuresti, al lui Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, a corpului diplomatic acreditat la Constanta, a numeroase oficialitati locale din randul carora nu au lipsit Ioan Balan, directorul CN Administratia Porturilor Maritime SA, Paul Branza si Serban Berescu, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct Autoritatii Navale Romane, precum si a unor cunoscuti oameni de afaceri din lumea shippingului autohton, cum ar fi Gheorghe Bosanceanu, proprietarul Santierului Naval Constanta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port romanesc a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Internationale "Naval&Maritime Exhibition Romania".
000 mp, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Mihai Daraban (foto), presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, institutia care, in parteneriat cu Federatia Patronala din Industria Usoara FEPAIUS organizeza, in mod traditional, aceasta cunoscuta manifestare expozitionala. ... , a aratat Mihai Daraban.
Razvan DARABAN - manager proiect PRESMED, Dr. ... Razvan Daraban: "Am avut in vedere 360 de studenti, 700 de participari lunar la vizitele de studiu si am realizat un site al proiectului si aceste doua conferinte de presa!".
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Spre deosebire de prefect, presedintelui CCINA Constanta, Mihai Daraban, nu ii plac pacalelile. "Eu sunt un tip mai sobru in ceea ce priveste glumele”, a declarat Daraban.
Alaturi de Victor Manea, pana in prezent era cunoscuta intentia consilierului judetean Ovidiu Cupsa de a candida, mai nou aparand si varianta Mihai Daraban, daca va fi acceptata inscrierea sa in partid.
00 seminarul intitulat "Aspecte juridice ale reorganizarii si restructurarii persoanei juridice in context european", a declarat Mihai Daraban (foto), presedintele institutiei camerale constantene. ... a)", a afirmat Daraban.
In cursul zilei de ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, a primit, la sediul CCINA, vizita lui E.
00 seminarul "Practici anticoncurentiale in Romania si Uniunea Europeana -impediment in dezvolatarea antreprenoriala", eveniment care se inscrie in seria activitatilor organizate in " Saptamana europeana a IMM-urilor ", a declarat Mihai Daraban (foto), presedintele CCINA.
Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si primvicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a participat, in perioada 2-3 noiembrie a.c., la vizita la Essen (Germania) a delegatiei oficiale condusa de premierul Adrian Nastase.
Mihai Daraban, vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si presedinte al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, a participat luni, 28 noiembrie a.c., la festivitatea de decernare a diplomelor si trofeelor firmelor romanesti care s-au clasat pe primele pozitii in cadrul editiei a XII-a a „Topului National al Firmelor”, se arata intr-un comunicat al CCINA.
"Suntem limitati in ceea ce priveste atragerea de noi expozanti, suntem nevoiti sa refuzam foarte multe firme, din pacate", a declarat Mihai Daraban, presedinte Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura.
Este si parerea lui Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
La randul sau, presedintele CCINA, Mihai Daraban, a precizat ca din punct de vedere al afacerii, intrarea in Uniunea Europeana va avea un impact negativ asupra migratiei muncitorilor. ... Odata cu aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana, fenomenul migratiei va fi mult mai mare", a afirmat Daraban.
In cadrul discutiilor, delegatia italiana si-a prezentat interesul de a colabora cu institutiile publice constantene in vederea consilierii atat privind intocmirea proiectelor de accesare a fondurilor structurale europene, cat si referitor la utilizarea acestor fonduri, a declarat Mihai Daraban, presedintele CCINA Constanta.
Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta a primit vineri vizita lui Takako Haraguchi, reprezentanta Bancii Japoneze pentru Cooperare Internationala. ... De asemenea, cu aceeasi ocazie, Mihai Daraban a oferit oaspetelui japonez materiale informative despre judet si agentii economici din Constanta.
Presedintele CCINA, Mihai Daraban, a informat reprezentantii delegatiei despre oportunitatile de afaceri, explicand necesitatea crearii unui transport mult mai eficient si rapid intre Constanta si orasele din Federatia Rusa.
La eveniment au fost prezenti mai multe oficialitati printre care Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, consulul general al R.
google-analytics.com