Cautare

95 de rezultate pentru "daraban" (2.63 secunde)
Astfel, vineri, 15 septembrie, in jurul orei 13.30, la sala de sport din localitate au fost prezenti primarul Ionel Chirita, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, deputatul PNL Gheorghe Dragomir, senatorul PNL Puiu Hasotti, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Navigatie Constanta, Mihai Daraban, subprefectul Adrian Nicolaescu si consilierul judetean Victor Manea.
Delegatia constanteana este formata din Zamfir Iorgus, primarul municipiului Mangalia, Ioan Podaru, primarul orasului Ovidiu si Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Constantin Chera, directorul Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Victor Ciupina, rectorul Universitatii "Ovidius" Constanta si Doina Carp, prorectorul Universitatii Maritime Constanta.
Delegatia constanteana este formata din Zamfir Iorgus, primarul municipiului Mangalia, Ioan Podaru, primarul orasului Ovidiu si Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Constantin Chera, directorul Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Victor Ciupina, rectorul Universitatii "Ovidius" Constanta si Doina Carp, prorectorul Universitatii Maritime Constanta.
In ceea ce priveste depunerea candidaturii pentru functia de primar a lui Mihai Daraban din partea Partidului National Liberal, Chesoi a afirmat ca aceasta este doar o manevra politica pentru a se testa reactia electoratului.
Deocamdata, pentru acest loc candideza Victor Manea, Ovidiu Cupsa si Mihai Daraban, plus alti doi liberali care urmeaza sa-si anunte candidatura, dupa cum a mai spus Dragomir.
Reamintim ca functia de primar al Constantei este ravnita, deopotriva, de consilierul judetean Victor Manea, directorul Administratiei Canalelor Navigabile, Ovidiu Cupsa si presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Mihai Daraban.
Insa, din punctul de vedere al deputatului, procentele relevate de un recent sondaj de opinie comandat de CCINA, in care primarul Radu Mazare este cotat cu 65%, Mihai Daraban cu 3%, iar Laurentiu Mironescu si Victor Manea cu sub 1%, sunt, cel putin in acest moment, corecte.
La fel, si Mihai Daraban, presedintele CCINA isi mentine decizia de a candida independent, daca din partea PD (actual PDL) nu s-a putut si, la fel, nici din partea PNL.
Este pentru prima data cand la Constanta se organizeaza o expozitie cu tenta de aparare si securitate, a declarat, ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA), in cadrul unei conferinte de presa dedicata organizarii- de catre NDE in colaborare cu CCINA si Ministerele Apararii si Economiei- la Terminalul de Pasageri a celui mai mare port autohton, in perioada 14-16 august a.
Partea romana a fost reprezentata de Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al aceleiasi institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, Florentina Ioanei, director executiv adjunct al Directiei Regionale Vamale Constanta si de alti oficiali ai autoritatilor vamale constantene, alaturi de numerosi reprezentanti ai unor companii locale.
Editiile din acest an ale celor trei manifestari expozitionale legate de industria hoteliera de pe litoral organizate de institutia camerala constanteana beneficiaza de 3000 de metri patrati de suprafata de expunere, a precizat ieri Mihai Daraban, presedintele CCINA, la deschiderea oficiala a celor trei targuri organizate in perioada 15-18 martie a.c.
La seminar au participat, alaturi de mai multi reprezentanti ai unor intreprinderi private mici si mijlocii din judetul nostru, Mihai Daraban, presedintele CCINA, Dumitru Nancu, directorul executiv al OTIMMC Constanta, Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ileana Gugoasa, coordonator DIE din cadrul Prefecturii Constanta, si Tatiana Chirosa, sef de Departament SRAC.
Cu o prezenta extrem de numeroasa care aproape ca a depasit capacitatea salii de conferinte a institutiei camerale constantene, seminarul "Export 2006-judetul Constanta" i-a avut ca participanti pe Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al aceleiasi institutii, Nicolae Romulus Buzdun, subsecretar de stat la MEC, dr.
La eveniment au participat Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, directorul general si vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, Maria Grapini, presedintele FEPAIUS, Aurelientiu Popescu, presedintele executiv al aceleiasi organizatii patronale, George Cojocaru si Catalin Trifu, presedintele si respectiv directorul societatii Romexpo SA, precum si numerosi reprezentanti ai firmelor premiate si nu numai.
La deschidere au participat Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, directorul general executiv si vicepresedinte al aceleiasi institutii camerale, prefectul Danut Culetu, Jean Marie Decaux, consulul onorific al Frantei la Constanta, precum si membri ai noului Colegiu de Conducere al CCINA.
Din partea romana au participat Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele si respectiv vicepresedintele institutiei camerale constantene care a si organizat forumul, prefectul Danut Culetu, Nicolae Nemirschi, viceprimarul municipiului resedinta de judet, Vicentius Petrescu, directorul Domenii al CN Administratia Porturilor Maritime Constanta, precum si numerosi reprezentanti ai unor firme autohtone.
Dupa plecarea celor 26, Mihai Daraban, presedintele Camerei teritoriale Constanta, a reluat discutia si a propus ca posturile sa fie totusi platite, ceea ce s-a si votat, insa fara sa existe cvorum, mai spune Vlasov.
"Este un proiect care are ca scop crearea si in tara noastra a unui mecanism de consultare a mediului de afaceri prin care sa aflam opiniile si propunerile de imbunatatire a politicii europene", a declarat Mihai Daraban, presedintele CCINA.
"Institutia noastra nu a castigat absolut nici un ban din aceasta initiativa, ea avand doar rolul de promova firmele constantene care au activitate de export si care au dorit sa fie prezente pe acest CD", a declarat Mihai Daraban, presedintele CCINA Constanta.
in patru locatii din statiunea Mamaia - Cleopatra, Parc, Select si Dacia - va reuni un numar de 150 de firme ce isi vor expune ofertele de cadouri de Craciun (imbracaminte, incaltaminte, jucarii, cosmetice, etc.) pe o suprafata expozanta de 4.500 mp, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la hotelul "Capri" din Constanta, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, institutie organizatoare, impreuna cu Federatia Patronatului din Industria Usoara FEPAIUS, a acestui targ.
google-analytics.com