Cautare

502 de rezultate pentru "cursuri" (3.56 secunde)
Potrivit declaratiilor lui Ion Tarlea, AJOFM Gorj a organizat cursuri de recalificare pe piata fortei de munca si, de asemenea, a desfasurat o campanie de informare a persoanelor din mediul rural despre activitatile agentiei.
Am adus alti oameni si avem grija sa continuam sa organizam cursuri de perfectionare. Nu ne bucuram ca ne pleaca oamenii, dar nu avem ce face.
Pentru a le facilita gasirea unui loc de munca, agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca ofera mediere, informare, consiliere si cursuri de formare profesionala.
Eu, de exemplu, am facut citeva cursuri, dar nu dau cazul meu, ci al celor care au categorie mai mica decit a mea si virsta mai mare.
Cea mai importata realizare este obtinerea certificatului pentru sistemul de management al calitatii ISO 9001, precum si organizarea unor cursuri cu managerii de societati si instruiri cu angajatii.
Conducerea AJOFM doreste ca in cat mai scurt timp sa organizeze cursuri si in alte meserii cerute atat pe piata interna, cat si pe cea externa a fortei de munca.
In septembrie, institutia va organiza trei sesiuni de con-cursuri pentru ocuparea acestor posturi. La randul ei, APDRP trebuie sa angajeze 164 de persoane pentru a atinge totalul necesar de 1.262 de angajati pana la sfarsitul anului.
E ineficient sa cresti un singur porc in gospodarie Potrivit proiectului, ingrijitorii porcinelor va trebui sa urmeze cursuri speciale de instruire, care pun accentul pe bunastarea acestor animale.
La acestea se adauga cheltuielile legate de amenajarea unui loc de joaca, a salilor de cursuri si de mese, achizitionarea mobilierului, jucariilor, caietelor speciale, culorilor, plastilinei si angajarea personalului de specialitate.
Doljenii, absolventi de studii superioare profil tehnic, aflati in cautarea unui loc de munca pot participa la un curs gratuit de Managementul mediului.
functie de natura terenului traversat de conducta si de tipul fundatiilor care sustin aceasta conducta, Transgaz trebuie sa explice publicului ca nu exista (sau poate exista?) posibilitatea unor alunecari de teren, a unor sectionari de conducta atunci cand aceasta traverseaza cursuri de apa pe care pot aparea viituri, sau ca nu exista riscul sectionarii conductelor datorita unor cutremure.
in fiecare vineri doi inspectori de la OJPC se vor ocupa de aceste cursuri prin care se vrea scolirea agentilor economici.
Aceeasi cercetare sociologica arata ca intreprinderile din Romania investeau in anul 1999 circa 0,5% din costurile cu forta de munca pentru cursuri de formare continua, inregistrand cea mai mica rata dintre toate tarile candidate la acea vreme.
organizeaza protocolul la sedinte, conferinte, intalniri de afaceri, cursuri de perfectionare; analizeaza si evalueaza activitatea de secretariat; ia anumite decizii in numele sefului (prin delegare de autoritate).
In privinta orelor practice, acestea se vor derula la unitatile hoteliere deschise si pe timpul sezonului rece, unul dintre acestea fiind Hotelul "President" unde au loc si orele de cursuri", ne-a declarat Liliana Matei, din cadrul AJOFM Mangalia.
Totusi, peste cativa ani, cand va creste concurenta in domeniu, e posibil ca sa se impuna aparitia unor cursuri in domeniu.
Directorul general al CE Rovinari nu a putut fi contactat pentru ca este plecat la cursuri de perfectionare in management la Londra.
O alta piedica o constituie faptul ca unii angajatori au rezerve privind scoaterea din productie, pentru cursuri, a viitorilor maistri de ucenicie.
Doritorii trebuie sa indeplineasca anumite conditii si sa urmeze cursuri de pregatire atit in tara, cit si in Italia, dupa incheierea carora trebuie sa primeasca avizul pentru a munci in regiunea Veneto.
Intre "motivele" care au stat la baza acestei decizii a consilierilor locali din Mangalia, sustinuti de primarul Zamfir Iorgus, au fost enumerate sustinerea infiintarii primului hotel de patru stele din sudul litoralului, precum si a sitului arheologic aflat in incinta acestei unitati, unicat in Romania si printre putinele din Europa, organizarea la Mangalia a primului seminar international al Registrelor Comertului din Europa, alaturi de cursuri si seminarii din domeniul proprietatii si contrafacerii, prezentari de oportunitati de finantare, Targul de Cadouri "ExpoCallatis" etc.
google-analytics.com