Cautare

502 de rezultate pentru "cursuri" (3.69 secunde)
informare si consiliere profesionala, mediere pentru locurile de munca vacante, plasarea la locul de munca, asistenta post-angajare, in vederea mentinerii locului de munca dobandit, cursuri de formare profesionala, consultanta si asistenta pentru demararea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri, stagii si schimburi de experienta in Spania.
Faceti cumva si cursuri speciale, economice, mai utile pentru a conduce Guvernul? • Victor Ponta: De un an si jumatate am inercat sa inteleg toate mecanismele economice la nivelul intregului Guvern.
La concurs s-au inscris 46 de persoane interesate sa obtina aceasta calitate, dupa ce au frecventat cursuri de specialitate in domeniu.
In perioada 1994-1995 a urmat o serie de cursuri de specializare in domeniul vamal la Viena, respectiv Weiden in der Oberpfalz, Germania.
"Voi cere cursuri de pregatire profesionala. Nu intelegeti ca diferentele se regasesc in bugetele primariilor? Sunteti de fapt suparati ca nu mai impartiti banii", a replicat Stoica.
"Voi cere cursuri de pregatire profesionala. Nu intelegeti ca diferentele se regasesc in bugetele primariilor? Sunteti de fapt suparati ca nu mai impartiti banii", a replicat Stoica.
Angajatii Serviciului Public de Ocupare (SPO) din cadrul Agentiilor Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) din cele 16 judete ale regiunilor Sud-Vest Oltenia, Vest si Sud - Muntenia desfasoara in aceasta perioada aplicarea si testarea cunostintelor dobandite in cadrul unui program de training, finantat din fonduri europene.
La cursuri vor participa reprezentanti ai autoritatilor publice locale din Craiova si Calafat (judetul Dolj), Petrosani, Petrila, Vulcan si Calan (judetul Hunedoara), in calitate de parteneri locali in proiect, precum si personalul tehnic al unui numar mare de primarii din regiune, care si-au exprimat deja interesul cu privire la acest proiect.
In anul 2000 a urmat doua cursuri postuniversitare, legate de Aparate de cale CF si de Comunicarea politica prin internet.
Este absolvent al unui numar foarte mare de cursuri de medicina de urgenta si management al dezastrelor, atat in Romania, cat si in strainatate:
Erau unii cu care faceam cursuri noi, dupa-amiaza si seara. Facusera cateva clase si au iesit ofiteri. Partidul a vrut sa bage cat mai multi muncitori.
Acest "binemeritat" concediu ii succede celui prezentat pe larg de mass-media nationala, in care acesta, alaturi de familie si consilierii personali, pe banii Consiliului Judetean Botosani si cu masinile institutiei, a petrecut la mare, la asa zise cursuri de administratie, achizitionate la preturi astronomice.
Nu exista cursuri de premier pe care sa le absolvi in prealabil. Un premier este in primul rand un om politic si abia dupa aceea si specialist in vreun domeniu.
Iar a face cursuri intensive de economie la varsta asta, cu meditatii (sic!) de la unul care da din coate sa ajunga Guvernator ori de pe la alti consilieri pripasiti la Cotroceni, care n-au condus in viata lor nici macar un card de gaste la cotet, poate fi o pasiune de batranete, dar nu un fapt care sa-i justifice vreun drept de cenzura asupra unui program de guvernare pentru care si-au asumat raspunderea un Guvern, un Parlament si, implicit, o mare majoritate a populatiei.
Romana Educatie 1980 - 1984 - Universitatea din Bucuresti, Facultatea de istorie si filosofie, Cursuri de zi Cariera - S.C.
AJOFM Constanta a intreprins servicii de mediere a muncii, de informare si consiliere privind cariera si de formare profesionala prin organizarea de 10 cursuri de calificare in diferite meserii.
De-a lungul anului 2004, CCINA s-a implicat in organizarea a foarte multor activitati destinate sprijinirii mediului de afaceri constantean, cum ar fi organizarea de targuri si expozitii, participarea la misiuni economice in strainatate, acordarea de consultanta de specialitate pentru firme, desfasurarea de cursuri pentru pregatirea profesionala.
De asemenea, programul a contribuit la gasirea de noi locuri de munca pentru 20.000 de persoane, in vreme ce aproape 70.000 de persoane au primit consiliere, iar circa 13.000 au beneficiat de cursuri de recalificare.
Recent, au aparut in presa centrala, respectiv in ultimul numar al Academiei Catavencu, dezvaluiri privind afaceri de sute de miliarde de lei ale lui Ciocan si ale ginerelui sau cu benzina si motorina de la RAFO Onesti (prin firma Imperial Oil a lui Corneliu Iacubov), cu indiguiri si ecologizari de cursuri de apa din bazinul hidrografic Transilvania (cu concursul fostului ministru al Mediului si Apelor, Ion Aurel Ilie) si cu minele de carbune din Valea Jiului.
Trendul s-a inversat in ultimele doua zile ale saptamanii, cand indicii au cunoscut aprecieri, iar societatile care s-au apreciat au depasit ca numar pe cele ale caror cursuri au scazut.
google-analytics.com