Cautare

502 de rezultate pentru "cursuri" (3.15 secunde)
Potrivit unui comunicat al bancii, creditele respective vizeaza cumpararea, amenajarea sau dotarea cabinetelor medicale, participarea la cursuri de specializare, precum si achizitionarea de autoturisme.
Mai mult, Petrom dezvolta un proiect pentru implementarea unei noi strategii de comunicatii, precum si pentru realizarea unui centru de date. Mai trebuie spus ca angajatii vor beneficia de cursuri de specializare pentru utilizarea noilor sisteme si procese informatice.
Programul finanteaza cel mult 60% din cheltuieli, in limita a 120 de milioane de lei pentru fiecare beneficiar, participarea la misiuni economice, targuri si expozitii internationale, cursuri de pregatire, productia materialelor de promovare, contractarea unor servicii de consultanta pentru elaborarea planurilor de export, realizarea site-urilor pe Internet pentru prezentarea activitatii.
Pe de alta parte, in Programul Economic de Preaderare (PEP) sunt prognozate cursuri de 39.000 lei pentru un euro (3,9 lei noi) pentru 2005 si 2006, respectiv de 38.400 lei pentru un euro (3,84 lei noi) in 2008.
Am absolvit si participat la numeroase cursuri de perfectionare, activitatea acesta permitindu-mi sa devin membru al Societatii Nationale de Medicina Nucleara, al societatii Nationale de Hepatologie si al celei de Ecografie si membru al Agentiei Europene de Medicina Nucleara.
De asemenea, Ministerul Agriculturii va incepe din 2006 constituirea de perdele forestiere de protectie, in primul an urmand sa fie constituite o mie de hectare in Baragan si Dobrogea. Pe langa protejarea culturilor, vor fi constituite astfel de perdele si pentru cai ferate, drumuri si cursuri de apa.
Lucia Frigar a precizat ca romanii sint tratati la fel ca cetatenii spanioli, fiindu-le oferite aceleasi servicii medicale si educationale, dar si cursuri gratuite de invatare a limbii spaniole.
Avem cursuri, avem oameni foarte bine pregatiti, dar ei pleaca in strainatate pentru ca hotelierii nu reusesc sa le dea niste salarii cat de cat comparabile cu cele de afara.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in colaborare cu filiala locala a Fundatiei Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, lansarea proiectului "Training si educatie antreprenoriala in masaj".
Un agent de bursa sau de servicii de investitii financiare trebuie sa aiba cel putin studii medii, sa nu fi fost condamnat pentru fapte penale in domeniul financiar sa fie absolventul unor cursuri organizate de institutiile autorizate.
Initial, s-a propus ca banii sa nu fie acordati oricum, ci in urma absolvirii unor cursuri de informare si consiliere maritala.
A urmat cursuri de scolarizare timp de doua saptamani, dupa care a pornit propria-i afacere cu numai 150.000 de marci si un mic atelier.
In mod traditional, companiile de asigurari ofera angajatilor programe de renuntare la fumat si pierdere in greutate, concedii prenatale, asistenta medicala la domiciliu, cursuri de prim ajutor etc.
In prezent, exista angajati care s-au specializat sau urmeaza cursuri pentru a acorda asistenta de proiect, care beneficiaza de un spor de 75% la salariu.
In cadrul discutiilor, oltencele au afirmat ca au nevoie de o mai buna informare cu privire la facilitatile oferite IMM-urilor si de cursuri de specializare.
Prezent la eveniment, Ioan Ciocea, presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale Funerare si Antreprenorilor de Pompe Funebre din Romania a declarat ca aceasta asociatie patronala organizeaza cursuri de calificare pentru asistenti medicali-cosmeticieni pentru persoane decedate, personal specializat in capitonarea sicrielor, realizarea de aranjamente florale mortuare si soferi pentru vehicule funerare.
La fel se intampla si cu cei care nu aduceau adeverinte de la Oficiul Judetean pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj, in care reprezentantii acestei institutii sa mentioneze ca nu au avut cursuri de calificare disponibile la care sa ii inscrie pe cei fara serviciu.
Mai pot beneficia de aceste drepturi si persoanele care au lucrat in strainatate cu contract de munca, si pot dovedi acest lucru, sau cele care au beneficiat de concediu fara plata pentru a participa la cursuri de formare profesionala fara incetarea raportului de munca.
"Noi incercam sa-i convingem sa urmeze aceste cursuri, pentru a putea fi atestati si a putea profesa in mod legal", a mai declarat Gabriela Tesuleanu.
In acest din urma domeniu, microgarantia este importanta mai ales pentru agentii economici constanteni din domeniul industriei turistice care - pe fondul lipsei acute de personal calificat - doresc sa initieze cursuri pentru pregatirea profesionala a propriilor angajati, a aratat Stefan.
google-analytics.com