Cautare

20765 de rezultate pentru "cum aflu credit la cartela telekom" (5.78 secunde)
Avand in vedere ca pot cumpara produse si servicii pe banii bancilor, fara a plati dobanda, tot mai multi craioveni au carduri de credit. ... Pentru a atrage noi clienti, bancile comerciale au introdus cardul de credit, ca alternativa avantajoasa la creditele de consum.
Incepand de ieri, BNR a impus noi reguli la imprumuturi, prin includerea in plafonul pentru evaluarea bonitatii clientilor a tuturor costurilor aferente imprumuturilor contractate.
Mai multe banci de top au gasit metode noi de a le diminua dobanzile clientilor la creditele de nevoi personale: ... Unii inca nu s-au lamurit cum stau lucrurile cu EURIBOR, ROBOR sau LIBOR si mai merg la banca pentru consiliere.
Daca v-ati gindit vreodata ca dobinzile de 70% la credite au devenit istorie, v-ati inselat.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
M-am portat si eu pe Telekom, voi reveni si cu feedback dupa cateva luni (Autor: DARIUS) Dupa cum va spuneam in articolul si sondajul precedent, am trecut prin toate retelele de telefonie mobila din Romania, mai putin Telekom. ... Portarea s-a facut astazi, dar cartela o am de marti.
Teoretic, bancile trebuie sa scada dobanzile la creditele deja acordate care trebuie sa se modifice conform OUG nr. ... Practic, institutiile de credit vor sa ridice marjele fixe, astfel incat dobanda sa fie la fel ca pana acum.
Ai card de credit? Iata ce spune cardul despre personalitatea ta Cardul de credit dezvaluie din personalitatea ta mai mult decat crezi. Modul in care folosesti cardul de credit la cumparaturi iti tradeaza personalitatea. ... Spune-ne iubitorule de cumparaturi, te regasesti in vreun tipar al utilizarii cardului de credit?
Vino la banca X, oferim credite cu o dobânda de îti ia ochii! Cam asa suna reclamele la creditele bancare, însa, dupa contractarea unui împrumut, scoti din buzunar pentru achitarea datoriei mai multi bani decât arata dobânda.Cât costa un credit?
S-au închis portile bancilor la acordarea de credite. ... Dar daca nevoia te împinge sa contractezi un credit, atunci iesi pe usa bancii la fel cum ai intrat. Îti trebuie venituri grase pe luna, giranti peste giranti, ba chiar si asigurare de viata pentru un credit de nevoi personale.
Aflati din GdS cum puteti sa evitati dificultatile in cazul descoperitului de cont. Persoanele fizice au inlocuit creditul de nevoi personale cu overdraftul, adica se imprumuta de la bancile la care au cardurile de salarii cu doua, trei, sase sau chiar 11 salarii in avans.
Daca pana acum cativa ani intreprinzatorii mici si mijlocii care doreau sa imprumute bani fara a le preciza destinatia erau nevoiti sa contracteze un credit de nevoi personale in calitate de persoana fizica, intre timp situatia s-a schimbat.
Creditele pentru studii oferite de bancile comerciale din Banie raman pentru moment doar o strategie de marketing pentru ca studentii nu se inghesuie sa ia de la banca bani pentru facultate.
Dupa ce s-au imprumutat prin toate mijloacele oferite de banci si de alte institutii de credit, romanii au inceput sa uite sa mai dea banii inapoi, valoarea restantelor acestora ajungand la sfarsitul anului trecut la 419,1 milioane de lei, adica aproximativ 124 de milioane de euro.
Mii de clienti bancari trebuie sa ceara actele aditionale la contractele de credit, pentru ca bancile nu s-au obosit sa ii invite pe oameni sa le semneze, conform OUG nr. ... 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
Adio, roaming de la 15 iunie: ... Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
Acestia au fost sfatuiti sa nu mai astepte bani de la judet pentru drumuri, sedii de primarii sau alimentari cu apa si sa imprumute la banca.
Cu toate ca au fost asteptate cu sufletul la gura de craioveni,  creditele flexibile s-au dovedit putin accesibile pentru oamenii de rând.  Totusi, acestea au venit cu anumite îmbunatatiri potrivit carora sunt acceptati codebitori din afara familiei.Cumpararea unei locuinte, cât de mici, din propriile economii este, de multe ori, un vis imposibil, mai ales ca strângerea sumei de bani necesare unei astfel de investitii este extrem de greu de realizat.
De acum incolo, pentru contractele de credit inregistrate de bancile care nu au semnat conventiile cu Fondul se va institui ipoteca legala asupra imobilului (stabilita in baza unei legi), care este titlu executoriu.
google-analytics.com