Cautare

20765 de rezultate pentru "cum aflu credit la cartela telekom" (4.19 secunde)
Dupa cum probabil v-ati dat seama, in ultima vreme sunt interesat tot mai mult de solutiile mobile de internet fix. Parte pentru ca sa am internet in masina, parte pentru ca o sa am probabil nevoie de asa ceva la o casa la tara. ... Sa trecem la treaba.
Potrivit legii, institutiile de credit din Romania sunt obligate sa afiseze in orice anunt publicitar valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE). Tot legea ne spune ca DAE reprezinta dobanda care reuneste toate costurile unui credit.
Banca centrala a modificat si completat norma privind limitarea riscului de credit la creditele destinate persoanelor fizice, noile prevederi urmand sa intre in vigoare la inceputul saptamanii viitoare.
Uneori, contractarea unui credit ofera surprize beneficiarului. ... Cu toate acestea, înainte de a semna un contract de credit, bancherii va sfatuiesc sa va informati foarte bine despre costurile lui totale.
"Sperietoarea", adica Biroul de Credit, care i-a determinat pe clientii bancilor sa-si plateasca la timp ratele, va cuprinde din ultimul trimestru si informatii pozitive despre cei care detin credite, asa-numitul scoring.
Daca firma la care lucreaza sotul sau sotia are credite neplatite la timp, atunci persoana care vrea sa faca un împrumut este refuzata de banca.
În functie de cât de repede si de usor obtineti un credit, trebuie sa platiti mai multi sau mai putini bani catre banca. ... Totusi, politica de costuri din jurul acestui tip de produs este aplicata în continuare la produsele de finantare.
Cine îsi cumpara acum o garsoniera cu credit ipotecar plateste în 25 de ani de patru-cinci ori pretul locuintei. ... Daca iei credit de 150.000 de lei de la banca, trebuie sa restitui 500.000, 600.000 sau chiar 700.000 de lei.
Pe baza informatiilor publicate pe pagina de Internet a Senatului, Institutul pentru Politici Publice a prezentat un clasament conform caruia senatorul PRM Gheorghe Funar a folosit cel mai mult cartela de vot, a avut cele mai multe interventii in plen si cele mai multe initiative legislative.
Daca dati telefon, mai mult ca sigur va va raspunde un domn care se va recomanda Dan Alexandrescu si va va spune ca este unul dintre reprezentantii Altex de la birourile companiei din Bucuresti.
Cartela sau abonament? T-Mobile a renuntat in SUA la subventia pentru abonament. "Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. ... David Pogue, jurnalist la "The New York Times" titreaza "Marea pacaleala a subventiilor pentru telefoanele mobile s-a incheiat".
DEZBATEREA NATIONALA CONTINUA LA NIVEL REGIONAL Cum facem orasele mai atractive, mai functionale?
Doi tineri incearca de doua luni sa afle de la BCR de ce nu le scade rata la creditul ipotecar in euro cu dobanda variabila, in conditiile in care indicii de referinta s-au prabusit.
Aflati din GdS cum motiveaza institutiile de credit accesul foarte slab al IMM-urilor la creditare. ... Insa, conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca firmele pentru a se finanta de la banci sunt destul de dificile.
Pentru a achizitiona o locuinta printr-un credit ipotecar, craiovenii au nevoie de un venit lunar cat sapte salarii minime pe economie. ... Pentru achizitionarea unei locuinte, craiovenii trebuie sa aiba la dispozitie aproximativ 100.000 RON, adica 270 de salarii minime pe economie.
Desi la prima vedere imprumutul in lei prezinta unele avantaje, mai ales pentru cei care isi primesc salariile in moneda nationala, un credit de nevoi personale luat in euro este mai ieftin.
Desi la prima vedere imprumutul in lei prezinta unele avantaje, mai ales pentru cei care isi primesc salariile in moneda nationala, un credit de nevoi personale luat in euro este mai ieftin.
Toate operatiunile de plati si incasari in lei ale institutiilor de credit in faliment se vor derula prin contul "Banca in faliment", deschis la centrala Bancii Nationale a Romaniei, potrivit Ordinului 46 din 6 februarie, emis de BNR. Ordinul se aplica urmatoarelor institutii de credit:
Pe langa acestea sunt institutii de credit care acorda finantari liber-profesionistilor, incluzandu-i in categoria mai larga a IMM. ... un credit ipotecar si imobiliar, un credit de investitii si unul dedicat achizitionarii de automobile de serviciu.
Astfel, de la reducerea dobanzilor la creditele si cardurile de credit acordate in aceasta perioada, bancile merg pana la oferirea de premii consistente pentru plata cumparaturilor cu cardurile de credit.
google-analytics.com