Cautare

20765 de rezultate pentru "cum aflu credit la cartela telekom" (3.46 secunde)
Înainte de contractarea unui credit în acest sens, informati-va daca e mai avantajos unul special conceput pentru vacanta sau unul pentru nevoi nenominalizate.Produsele bancare sunt pe zi ce trece mai performante si mai diversificate.
O acuzatie extrem de grava la adresa Bancii Romane de Dezvoltare Sucursala Constanta a fost formulata in cadrul unei scrisori publicata recent pe pagina web www.urbaniulian.ro - site apartinand casei de avocatura Urban Iulian, specializata in asistenta juridica oferita consumatorilor si altor persoane ce se considera nedreptatite, in special in relatia lor cu marile corporatii comerciale.
O adeverinta de salariu ne poate aduce un credit de pana la 40.000 de euro, fara sa fie nevoie sa giram cu casa sau cu alte bunuri.
Pentru a nu iesi in pierdere, institutiile financiare si-au majorat dobanzile astfel incat in prezent, suma rambursata de consumatori pentru credit imobiliar sa fie, in unele cazuri, si tripla.
O societate care vrea sa se împrumute la banca trebuie sa stie ca exista zeci de clauze în contract, care, daca nu sunt studiate din vreme, pot duce creditul la costuri exorbitante.
Potrivit bacherilor, costurile acestui tip de credit ar trebui sa fie inferioare celui de nevoi personale nenominalizat. "Dobânda este, în general, mai mica la cele cu destinatie clar precizata. ... Beneficiarii acestui tip de credit pot avea vârsta cuprinsa între 18 si 70 de ani.
O societate care vrea sa se împrumute la banca trebuie sa stie ca exista zeci de clauze în contract, care, daca nu sunt studiate din vreme, pot duce creditul la costuri exorbitante.
O femeie din Craiova a ajuns pe lista neagra a datornicilor pentru o restanta de 0,03 lei, in ciuda faptului ca sistemul electronic nu permite, in mod normal, inregistrarea in baza de date a Biroului de Credit a unor restante mai mici de zece lei O femeie din Craiova, care a luat in 2007 un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 de lei, a ajuns in Biroul de Credit pentru o datorie de 0,03 lei.
aplicarea, incepind cu perioada 24 iulie - 23 august 2005, a unei rate de 15 la suta pentru pasivele in valuta cu scadenta mai mare de doi ani atrase inainte de 23 februarie 2005 inclusiv, si a unei rate de 30 la suta incepind cu perioada 24 august - 23 septembrie 2005 pentru pasivele mentionate anterior.
Fata de primul trimestru al acestui an, ponderea vanzarilor in leasing a scazut de la 59% la 52%, in cel de-al doilea trimestru.
Craiovenii care doresc sa-si faca lucrari stomatologice costisitoare si se gandesc la posibilitatea contractarii unui credit prin programul "Denta-Credit" mai au de asteptat. ... Programul "Denta-Credit" are drept scop o mai buna sanatate dentara a romanilor.
Achizitionarea unui card de credit v-ar putea simplifica viata. ... De foarte multe ori cardul poate fi luat la pachet cu alte servicii.
Astfel, craiovenii care doresc sa-si achizitioneze produse electronice si electrocasnice fara a face dovada veniturilor prin adeverinta de salariu mai au la dispozitie doar doua saptamani. ... Astfel, in mai putin de o luna oltenii nu vor mai putea contracta credite pentru nevoi personale de tipul "credit doar cu buletinul".
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va aplica amenzi in valoare de pana la 1% din capitalul social al unei ins-titutii de credit, daca banca respectiva nu respecta legea privind institutiile de credit, se arata in proiectul de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului, preluat de Mediafax.
Piata produselor electrice si electrocasnice nu mai este insa la fel de senzitiva la credite, pentru ca exista un nivel de saturatie, considera Cristian Artemi, manager al departamentului de carduri TBI Credit IFN.
Cu toate ca tentatia contractarii unui credit de refinantare este mare, înainte de a face un astfel de împrumut, calculati bine costurile aferente acestuia.Pentru cei mai multi craioveni, achizitionarea de bunuri, produse electronice si electrocasnice, masini sau locuinte, implica, de cele mai multe ori, eforturi financiare deosebite concretizate prin contractarea unui credit.
Dupa sase luni de la deschiderea primei agentii din Galati, Credit Team a inaugurat sambata cea de-a doua sucursala din oras. Decizia companiei a fost luata dupa ce, intr-o jumatate de an, Credit Team a realizat la Galati o cifra de afaceri de 100.000 de lei.
Odata cu noile norme BNR, jumatate din bancile care acordau astfel de împrumuturi au renuntat la ele.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Povesti de Calatorie cu Stil by Cristina Maier Cum am ajuns sa calatoresc Inceputul De cand am intrat si eu in gasca de calatori-povestitori, si am inceput sa scriu despre experientele mele din locurile pe care le vizitez, am primit multe incurajari, multe laude, dar si destule critici, palme si chiar intrebari.
google-analytics.com