Cautare

374 de rezultate pentru "csm" (5.13 secunde)
"Traian Basescu vorbeste la Bruxelles in numele Guvernului, cere Parlamentului sa nu mai legifereze, se duce la Curtea Constitutionala si la CSM pentru a le spune cum sa judece.
Se stie, insa, ca gruparea "Spiru Haret", daca o putem numi astfel, este strans legata de UNPR, care a si incercat de-a lungul timpului sa promoveze diverse nume din preajma lui Bondrea in functii grele (un exemplu ar fi propunerea, acum cateva luni, a generalului Doinel Dinuica, prorector la USH, drept membru al CSM).
Si a fost vorba despre sesizari privind legi cruciale sau hotarari ale Legislativului adoptate fie prin ocolirea Parlamentului, fie prin inlocuirea procedurilor regulamentare cu intelegeri de culise ale actualei puteri, cum ar fi Legea Educatiei, celebra Legea a pensiilor fraudata la vot de Roberta Anastase, Legea bugetului de stat pe 2011, Legea salarizarii unitare,Legea asistentei sociale si validarea membrilor CSM.
La sedinta comisiei au fost prezenti reprezentanti ai Guvernului, CSM, Avocatul Poporului, Administratia Prezidentiala, Consiliul Legislativ si Monitorul Oficial.
Veneam chiar daca nu aveam majoritatea", a spus Ponta precizand ca este vorba de Legea de aplicare a Codului de Procedura Civila, alegerea conducerii ANI si o numire in CSM.
De asemenea, m-as astepta la o consolidare la ceea ce s-a intamplat in ultimii ani, adica o izolare a institutiilor statului de partide si nu a tuturor institutiilor statului, ma refer la parchete, la Parchetul General si DNA, serviciile de informatii, ICCJ si la CSM", a spus seful statului, dupa ce ministrii Cabinetului Ponta au depus juramantul.
Acum, daca tot se sesizase, CSM n-ar trebui sa ne spuna ce-a descoperit dupa ce a cercefrecat-o? Cu Mang nu sunt sigur ca e mana lui.
S-a plecat de la un text care exista, in privinta numirii procurorului general, ca CSM face o propunere si presedintele poate sa refuze, motivat, o data.
In ce tara CSM cere sa li se puna botnita avocatilor. In ce tara justitia cere limitarea unor drepturi constitutionale ale cetatenilor, in numele apararii onoarei si reputatiei ei?
Locul doamnei Pivniceru era la CSM si nu in guvern. In privinta numirii lui Dusa la Ministerul de Interne nu e mare lucru de spus.
Iar astazi, desi, in mod evident, Parchetul face ilegalitati si abuzuri, intervenind brutal in procesul electoral, iata, CSM se autosesizeaza.
Halul in care se afla sistemul judiciar post-Basescu trebuie relatat fara menajamente. De exemplu, aberatia ca inspectia judiciara a CSM sa se autosesizeze ca sa cenzureze declaratii politice!
CSM, in loc sa reactioneze la felul in care procurorii executau ordinele lui Traian Basescu, ataca oamenii politici care au facut declaratii impotriva statului politienesc?
Premierul spune ca la sedinta de luni a CSM o va intreba pe Laura Codruta Kovesi si despre listele electorale pe care procurorii le-au ridicat in cadrul anchetei pe care o fac in cazul referendumului din 29 iulie.
Or, ce legatura are acel mecanism, in contextul functionarii caruia s-a insistat pentru organizarea si functionarea unor structuri precum DNA, ANI, CSM, cu referendumul privind demiterea Presedintelui?
Sefisoarele de la CSM pleaca la brat, lipite ca doua siameze, la Bruxelles, preocupate, dupa cum s-a anuntat, de Mecanismul de Cooperare si verificare.
Sunt membrii ai CSM si CCR care au fost tocati de unele trusturi de presa pentru intimidarea lor. Seamana cu atacurile mafiote.
pe care il calca in picioare, acuzandu-i pe aparatorii lui. Trimiteti-le despre toti, de la CCR, Parchete,CSM, ANI, banii, etc.
Singurele instrumente ramase loiale sunt "serviciile", dar nu in totalitate, fiindca au inceput si ele sa se reorienteze, Curtea Constitutionala, CSM, DNA si ANI.
Marile parchete, DNA, ANI, ANAF, CSM, Curtea Constitutionala, CNSAS si CNA. Plus serviciile secrete. Este o realitate care deja e demonstrata.
google-analytics.com