Cautare

374 de rezultate pentru "csm" (4.54 secunde)
ministrul Justitiei propune, CSM avizeaza" a spus Antonescu. Antonescu a facut aceasta dezvaluire in prezenta liderului ALDE Graham Watson, prezent in studio, la aceeasi emisiune.
Ponta a transmis totodata, luni, din nou ca va face nominalizarile pentru conducerea Parchetului General si a DNA dupa ce va discuta cu CSM si cu presedintele Traian Basescu.
In ast timp alte gasti de lichele isi iau gatii in CSM, prin parchete sau judecatorii, prin ministere si alte institutii, chiar si prin servicii.
Constitutia permite presedintilor celor doua Camere, Presedintelui Romaniei, presedintelui CSM sau prim-ministrului sa faca astfel de sesizari la CCR, prin art.
cel care nu conlucreaza cu un ministru pasiv al Justitiei, pentru a lua masuri impotriva "sectelor" de genul CSM. 5.
"Convocarea intempestiva" a presedintelui CSM, judecatorul Adrian Bordea si a ministrului de justitie Robert Cazanciuc, pentru consultari, la Ambasada americana.
"Paradoxal, domnul presedinte a vorbit, intrebat fiind, de cazul premierului Ponta si al declaratiilor in cazul Adrian Nastase, care constata acum CSM-ul ca au afectat independenta Justitiei, au lovit in prestigiul Justitiei.
Nu in ultimul rand, si mai presus de orice, viitorul presedinte al Romaniei nu trebuie sa mai fie omul serviciilor, mai mult, trebuie sa demoleze sistemul ticalosit construit de basescu, sistem format din SRI, DNA, ANI, slugile din CSM, din ICCJ, din agenti de influentare din interior si din exterior, toti platiti din bani publici, care acum servesc interesele grupului de nemernici care a pus gheara pe Romania si o jefuieste, mintindu-ne ca asa lupta cu coruptia.
Din pacate acest individ a fasonat institutii precum SRI si DNA, ANI, ICCJ si CSM, printre altele, dupa chipul si asemanarea sa.
- Actualul ministru al justitiei crede ca toata responsabilitatea in aceasta materie revine CSM. Gresit. Astfel, in ceea ce priveste violatorii in grup, ministrul poate propune inasprirea pedepselor prin modificarea Codului penal (daca il lasa ambasada americana), eventual pedepsirea violatorilor prin agatarea lor de instalatie un anumit numar de ore.
Daca vrem sa avem un dialog chemam CSM-ul, chemam Ministerul Justitiei si intr-un dialog se poate crea un proiect de lege.
De asemenea, prin discursul in fata CSM, presedintele i-a asmutit pe magistrati impotriva ministrului Justitiei - pe tema gratierii si amnistiei - si impotriva intregului Parlament - pe tema legii raspunderii magistratilor.
Daca solutia e buna sau rea, daca este in acord cu decizia Curtii Constitutionale, era rolul Parlamentului. Nicidecum. As vrea sa nu admiteti sa fim condusi de CSM, de Inalta Curte, de orice alta autoritate.
Presedintele a criticat si Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), considerand ca aceasta institutie nu a functionat corect in mandatul anterior si ca a adus Romania intr-o postura nefavorabila in ceea ce priveste credibilitatea.
La capitolul sosiri, conducatorii formatiei Gaz Metan Severin s-au inteles verbal cu fundasul central Alexandru Dandea, ultima data la CSM Valcea, mijlocasii Dan Ignat (FC Olt), Cristian Poiana (FC Maramures) si atacantii Alexandru Marin si Alexandru Zaharia (ambii de la Juventus Bucuresti), toti urmand sa semneze contractele in curand.
De fapt, cand am jucat impotriva lor la inceputul sezonului le-am si zis colegilor de la CSM Valcea ca Gaz Metan are puterea sa lupte cu Timisoara si Bistrita pentru promovare.
Dupa ce ne vom intoarce din cantonament vom mai disputa patru amicale, doua dintre ele fiind deja perfectate, cu FC Arges (18 februarie) si cu CSM Valcea (22 februarie).
Daca Oltchim Ramnicu Valcea si Universitatea Jolidon Cluj, campioana, respectiv vicecampioana Romaniei la handbal feminin, isi permit sa dispute amicale in Turcia, echipa SCM Craiova se va pregati pentru meciurile din campionat prin doua partide de verificare in Banie, in compania formatiei CSM Cetate Deva.
cu CSM Valcea, pe 18 februarie (in deplasare) si 22 februarie (pe teren propriu), si una cu FC Caracal, pe 26 si 28 februarie.
Handbalistele de la SCM Craiova au inregistrat ieri prima victorie in actualul sezon din Liga Nationala, invingand, la Filiasi, vecina de clasament CSM Bacau, scor 24-21 (13-8) in cadrul etapei a zecea.
google-analytics.com