Cautare

1545 de rezultate pentru "congres medicina" (3.65 secunde)
Intii de toate, un congres terminat destul de neclar. ... Ideea unui congres, in care s-ar transa din nou sefia, de data asta in avantajul lui, i-ar suride. ... Daca Iliescu vrea un congres care sa intoarca lucrurile, tinerii vor un congres care sa impinga lucrurile inainte.
Este licentiat in medicina generala al Facultatii de Medicina Militara - sectia Medicina Generala Bucuresti (1982) si absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Oradea (2000).
Asa am aflat de la parintele neurologiei contemporane ce este creierul, ce este inima, care dintre cele doua organe este mai important, ce este muzica, ce este medicina. ... trebuia sa exist pe lumea aceasta si am facut medicina.
Gheorghe Bugeag, seful Laboratorului de Medicina Nucleara Spitalul Clinic de Urgenta Galati, medic primar medicina interna, medic primar medicina nucleara, competenta in ecografie generala.
Societatea Romana de Ergonomie Dentara (SRED), alaturi de partenerii sai din Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara si compania de instruire Aleron Training Center SRL anu anuntat recent, la Hotelul Howard Johnson, inchiderea proiectului "Ergonomie, preventie, management performant in medicina dentara prin aliniere la standarde europene" POSDRU/81/3.2/S/55651.
Seminarul, organizat in colaborare cu Societatea Romana de Medicina Interna, va avea loc pe 14 februarie 2015, la Bucuresti si vine in continuarea seminarelor de medicina integrativa deschise si coordonate de prof.
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
El a vorbit totodata despre ajutorul acordat colegilor din Republica Moldova, precum si despre primirea sa in Academia Franceza de Medicina, care nu este una onorifica, ci bazata pe un proces de selectie, la care au participat mai multi candidati.
Livia Screciu, MEDIC SPECIALIST MF COMPETENTA HOMEOPATIE SPECIALIST MEDICINA MUNCII, a participat recent la cel de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa de la Bucuresti. ... [email protected] 0248250666 mobil 0724029688/0755051661 "Mi-a facut o deosebita placere sa particip la acest congres si felicit organizatorii pentru aceasta initiativa.
La cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, Ioan Popovici de la SEDAL cart SRL are un stand impresionant de carti.
Sino - forta naturii participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Consiliul National si apropiatul Congres al PSD sunt chemate sa reafirme cu claritate profilul, optiunile politice si ideologice, liniile strategice actuale ale PSD, ca partid social-democrat, de stanga, modern si dinamic - legat de cele mai largi categorii de cetateni - un partid pentru o Romanie europeana.
N-a fost nevoie decat ca liderul liberal Tariceanu sa accepte ideea convocarii unui congres extraordinar al PNL, daca sunt voci care propun acest lucru si daca initiativa intruneste adeziunea necesara in Delegatia Permanenta.
Ei au intrat in conflict cu Geoana dupa ce au cerut ca BPN-ul sa fie ales dupa Congres pentru a permite si perdantilor sa candideze la aceste functii.
INS, Activitatea unitatilor sanitare, 2016 Comparativ cu reteaua unitatilor sanitare din sectorul public, care in anul 2016 includea 64,6% din totalul spitalelor, 70,6% din totalul centrelor de sanatate (inclusiv centrele de sanatate cu paturi de spital), 55,6% din totalul sanatoriilor balneare, toate sanatoriile TBC, sanatoriul de nevroze si cel de neuropsihiatrie, toate preventoriile, dispensarele medicale si toate cabinetele scolare (medicale si stomatologice), precum si 50,4% din totalul laboratoarelor medicale, sectorul privat detinea integral sau aproape integral (peste 90%) rețeaua de cabinete de medicina de familie si de medicina generala, de cabinete medicale de specialitate, de cabinete stomatologice, societați civile medicale, de specialitate si stomatologice, de centre medicale de specialitate si policlinici, de laboratoare de tehnica dentara, de farmacii, puncte farmaceutice si drogherii, de depozite farmaceutice, precum si 73,3% din rețeaua de centre de diagnostic si tratament.
Asociatia Centrul Roman de Inițiative (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 133161"PRESIDENT - Practica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara".
Asociatia "Centrul Roman de Initiative" (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 135696 "PRESMED - Practica Europeana pentru Studentii la MEDicina".
Oana a studiat diferite domenii din medicina alternativa: medicina vibrationala, noua medicina germanica, s-a rugat si a crezut mereu ca se va vindeca definitiv.
Toth Endre - Director Economic si Toth Arpad - Director Executiv participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Familia Vespan, adica Gheorghe Vespan, Mioara Vespan si Dragos Vespan - fiul celor doi, distribuitor pe Bucuresti, participa cu un stand Perla Moldovei - apa natural alcalina - in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
google-analytics.com