Prezentare: Dr. Gheorghe Bugeag, seful Laboratorului de Medicina Nucleara Spitalul Clinic de Urgenta Galati, medic primar medicina interna, medic primar medicina nucleara, competenta in ecografie generala.

Fisa postului: Ca medic sef de sectie raspund de intreaga activitate, atit de partea medicala, de monitorizarea acesteia, dar si de partea administrativa a Laboratorului de Medicina Nucleara.


Timp efectiv de lucru: De la opt dimineata la opt seara, plus garzile.


Cea mai aglomerata perioada a zilei: Dimineata in spital vin foarte multi pacienti si nu am aproape nici o clipa libera.

Perfectionare: Am absolvit si participat la numeroase cursuri de perfectionare, activitatea acesta permitindu-mi sa devin membru al Societatii Nationale de Medicina Nucleara, al societatii Nationale de Hepatologie si al celei de Ecografie si membru al Agentiei Europene de Medicina Nucleara. Sint doctorand al Facultatii de Medicina Bucuresti si lector al Facultatii de Medicina. Am publicat doua carti de specialitate folosite de studentii din invatamintul superior medical,precum si 18 articole in diverse reviste sau la diverse congrese si simpozioane care au avut loc in tara, dar si la Beijing sau Budapesta.


Salarizare: In jur de 11 milioane de lei salariul de baza, la care se adauga, dupa ce se opresc toate contributiile la stat, inca patru milioane, daca fac serviciul de garda in spital.

In jur de 11 milioane de lei"