Cautare

1545 de rezultate pentru "congres medicina" (7.45 secunde)
Georgiana Iuja - Sales Coordinator la MED CO - Medical Company, participa cu un stand la 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Brandul este prezent la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Puteti achizitiona branturile medicale DoctorTech - masurile 36 - 44 si minibranturi DoctorTech pentru orice masura, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Cornelia Linea de la Afaceri Inteligente (International Networkers Team) este prezenta cu un stand de produse in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Zeci de studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dar zi rezidenti neurochirurgi au luat parte la cel de-al 39-lea Congres al Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu participare internationala, desfasurat la Cercul Militar Narional, intre 19-21 septembrie, alaturi de reprezentantii tuturor centrelor de neurochirurgie din Romania.
(...) Iar la Congres, care a fost efectul acestor aranjamente oculte? ... Toate drumurile ies din PSD Cele trei saptamini care au trecut de la Congres i-au dat timp de reflectie si l-au facut sa ajunga la doua explicatii pentru infringerea sa.
Ion Iliescu nu stie cine a lansat ideea unui Congres extraordinar al PSD si nici nu vrea sa se pronunte in privinta desfiintarii functiei de presedinte executiv, detinuta de Adrian Nastase.
Daca senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu (foto) sustine ca un congres extraordinar care sa elimine functia de presedinte executiv ar putea avea loc in jumatate de an, Ioan Rus nu vede acest subiect ca fiind actual.
Au fost voci "pentru" si "contra" in legatura cu posibilitatea lor de participare la congres. Eu am pledat pentru a se crea posibilitatea acestor persoane de a participa la congres", a declarat Tariceanu la finalul sedintei Comitetului Executiv al PNL.
Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat joi ca un Congres extraordinar in perioada urmatoare nu se impune nici statutar, nici politic, el apreciind ca printr-o astfel de propunere, in pline negocieri de intrare la guvernare, se diminueaza capacitatea de negociere a PSD.
Congres extraordinar al PSD pe 20 februarieComitetul Executiv National (CExN) al PSD a decis ieri ca pe 4 februarie sa aiba loc Consiliul National, iar Congresul extraordinar, cu alegeri pentru functiile de conducere, sa fie organizat pe 20 februarie, informeaza www.mediafax.ro.
La randul sau, Miron Mitrea a precizat ca se gandeste serios sa nu mai candideze nici el si chiar sa nu participe la Congres.
Posibil bloc antiGeoana pentru invalidarea votului pe liste la Congres", pe care il puteti citi in continuare. 'Pesedistii anti-Geoana vor incerca sambata sa forteze impreuna respingerea candidaturii pe liste la Congres cu aportul delegatilor partidului, sustin surse social-democrate.
- Constantin este constient ca la viitorul Congres nu are nici o sansa sa castige cursa pentru sefia ALDE.
Deputatul PSD de Galati Aurel Nechita a anuntat ca a inaintat doua proiecte de lege referitoare la medicina sportiva si la cea scolara.
Pasiunea pentru medicina de urgenta o descopera inca din copilarie. ... A absolvit Facultatea de Medicina la Cluj-Napoca. ... Este absolvent al unui numar foarte mare de cursuri de medicina de urgenta si management al dezastrelor, atat in Romania, cat si in strainatate:
Magda Marincovici) Reputatii profesori Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet au fost onorati de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" cu titlul de Doctor Honoris Causa in semn de recunoastere a exceptionalei lor contributii in domeniul cercetarii si luptei contra infectiei cu HIV.
In plus, Grupul va incepe activitati in domeniul medicinii regenerative de translatie prin unitatea sa The Cell Factory (Fabrica de Celule) si va intra in medicina predictiva proteomica si genomica prin noua unitate Genoma.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. ... Aceasta alegere sustine viziunea universitatii de a pregati absolventi #extraordinari care la randul lor, vor duce mai departe si vor sustine cercetarea, dezvoltarea si inovarea in domeniul agronomic si de medicina veterinara.
google-analytics.com