Familia Vespan, adica Gheorghe Vespan, Mioara Vespan si Dragos Vespan - fiul celor doi, distribuitor pe Bucuresti, participa cu un stand Perla Moldovei - apa natural alcalina - in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Stiati ca...
- din cele 1421 de ape listate pe www.minerawaters.org Perla Moldovei ocupa locul 17 in ordinea descrescatoare a pH-ului la nivel mondial si este apa cu cel mai mare pH natural din Romania?
- spre deosebire de apele de baut obisnuite, o apa alcalina cu pH 8,8 denatureaza instant si permanent pepsina 3b? Astfel, consuml apei alcaline poate avea beneficii terapeutice pentru cei care sufera de reflux gastric, fara efecte adverse
- consumul unei ape alcaline bogata in bicarbonati duce la cresterea pH-ului urinei si a excretiei de bicarbonat si are ca efect scaderea resorbtiei osoase in organism, putand influenta pozitiv in timp densitatea minerala a oaselor?
- mediul alcalin distruge celulele cancerigene, neutralizand si eliminand substantele acide si toxice formate in interiorul acestora?
Mai multe detalii pe:
facebook.com/perla.moldovei
twitter/perla.moldovei
www.perlamoldovei.ro