La cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, Ioan Popovici de la SEDAL cart SRL are un stand impresionant de carti.

Cartea "Acupunctura auriculara" de Dragos si Rodica Popovici

Impresionantul progres al posibilitatilor diagnostice, revizuirea terapiei unor suferinte umane, multitudinea medicamentelor cu efecte toxice secundare, au favorizat aparitia unor terapeutici medicale alternative si intensificarea studiilor si cercetarilor medicale.
Lucrarea de fata este o sinteza teoretica si practica de invatare si aplicare a microacupuncturii.
In cuprinsul ei sunt abordate cu interes interpretarea diagnostica extrem orientala si europeana a unor simptome generale sau specifice de boala, factorilor de risc si implicatiilor stresului cotidian si am expus rezultatul experientei proprii in practica acupuncturala a peste 40 de ani de activitate.
Diverse procedee de microacupunctura realizeaza echilibrarea energetica, cresc imunitatea organismului si constituie o terapie comoda, inofensiva, economica si eficace in multe afectiuni medicale.
Prin cele expuse, cartea este accesibila si utila studentilor de medicina si medicilor de orice specialitate care doresc apropierea de acupunctura si practicarea ei.