Cautare

31556 de rezultate pentru "concedii fara plata ale bugetarilor" (3.95 secunde)
FMI negociaza cu guvernul disponibilizarea a 100.000 -150.000 de bugetari pana la mijlocul anului viitor, inghetarea pensiilor, cu exceptia celor minime sociale, in 2009 si 2010 si a salariilor bugetarilor, pana cand legea salarizarii unice va produce efecte, potrivit unor surse guvernamentale.
Acesta vine cu impozite de 2% pentru veniturile microintreprinderilor, scutiri de la plata taxelor locale pentru companiile care investesc peste 500.000 de euro, impozite de 3% din valoarea de vanzare a imobilelor si nu la castigul obtinut de persoanele fizice, amanarea cu un an a aplicarii impozitului de 2% pentru veniturile din agricultura, scutirea de la plata impozitelor pentru salariile angajatilor din industria IT, taxa de prima inmatriculare a autoturismelor etc.
A inceput numaratoarea inversa pentru demararea campaniei de depunere a cererilor de plata pentru schemele de sprijin pe suprafata.
Firme doljene care au facut achizitii din interiorul UE au incercat sa nu plateasca statului roman zeci de milioane de lei, reprezentand TVA de plata si impozit pe profit. Societatile faceau tranzactii pe hartie cu firme-fantoma, ca sa diminueze obligatiile de plata catre bugetul de stat.
Pachetul de ajustari cuprinde majorarea TVA cu cinci puncte procentuale, la 24%, reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor si cu 15% a majoritatii beneficiilor sociale, precum si continuarea disponibilizarilor.
Aceasta situatie este si urmarea faptului ca plata prin internet se face cu ajutorul unui card special, care costa aproximativ 18 dolari.
Executivul a decis sa elimine perioada de gratie de 30 de zile la plata facturilor, pentru accelerarea fluxului comercial. ... Guvernul a decis recent eliminarea termenului de gratie de 30 de zile, acordat dupa data scadentei pentru plata facturilor, de care beneficiau agentii economici debitori, potrivit Legii nr.
Unele societati au imprumutat imobile de la alte companii, pentru a le depune garantii la stat, in vederea esalonarii restantelor la impozite Procedura de esalonare a datoriilor firmelor pe o perioada de pana la cinci ani le-a creat probleme companiilor care deja acumulasera sume mari de plata catre stat.
Unele societati au imprumutat imobile de la alte companii, pentru a le depune garantii la stat, in vederea esalonarii restantelor la impozite Procedura de esalonare a datoriilor firmelor pe o perioada de pana la cinci ani le-a creat probleme companiilor care deja acumulasera sume mari de plata catre stat.
Senatorul PNL Mircea Diaconu a criticat, sambata, in timpul unei conferinte de presa sustinute la Tulcea, decizia de acordare a zilelor libere obligatorii fara plata, conform Legii 324/2009. ... "Este o ilegalitate si o minciuna, pentru ca nu poti sa le impui profesorilor sa isi ia concedii fara plata.
In sprijinul acuzatiilor aduse unora dintre asiguratori, ADPAR aminteste ca, in ultimii ani, acestia au profitat de pozitia detinuta pe piata ca titulari ai fondurilor necesare pentru despagubirile acordate asiguratilor, valorificand "in mod ilegal, in interesul lor, obligatia pe care o au in ceea ce priveste plata despagubirilor catre asigurati".
600.000 de romani lucreaza fara forme legale, iar o treime dintre angajati primesc o parte a banilor la negru. ... Cu acestea, Romania ar fi ajuns la nivelul inregistrat de catre noile state membre ale UE.
Acest instrument de plata este singurul din care banca nu castiga direct de la client. ... A trecut "moda overdraft" Cardurile de debit sau de salariu sunt cele mai raspandite instrumente de plata.
Firmele care cer amanarea datoriilor pana la cinci ani trebuie sa depuna la Fisc un program de redresare financiara si sa aiba multe garantii Firmele doljene au inceput sa depuna, de ieri, cereri de esalonare a datoriilor pe o perioada de cel mult cinci ani, dar nu oricine poate obtine amanarea la plata.
Romania detine 60% din rezervele de apa minerala ale Europei.
În Dolj, firmele care au de primit sume mici din TVA le lasa benevol în conturile statului, pentru a compensa TVA de rambursat de acum cu TVA de plata pe viitor, daca firma ar avea cumva de plata mai mult la stat.
In baza actualelor prevederi legale, in cazul in care un contribuabil se inregistreaza cu contributii si/sau cu impozite cu stopaj la sursa restante la plata, organele fiscale sunt obligate sa aplice urmatoarele sanctiuni:
Fiscul micsoreaza termenele scadente de plata a impozitului pe salarii, spre disperarea agentilor economici care va trebui sa vireze lunar contributii pe care le plateau odata la trei luni.
Principalele termene in care contribuabilii trebuie sa se incadreze pentru depunerea declaratiilor fiscale si plata datoriilor catre stat sunt zilele de 15, 25 si 31 ianuarie.
Nu te poti ridica de la masa negocierilor fara sa le acorzi sindicalistilor ceva de care sa se agate pentru a le demonstra oamenilor ca si-au facut datoria.
google-analytics.com