Cautare

31556 de rezultate pentru "concedii fara plata ale bugetarilor" (5.44 secunde)
Nu stiu ce mai poate face Colegiul, sa dea ucaz sa nu se mai dea concedii la directori, e cam greu. ... Partea buna e ca am aflat ca institutiile astea deconcentrate pot functiona fara probleme si fara sefi.
Incepand cu data de 01.10.2007, platitorii de impozite, taxe si contributii la bugetul general consolidat au posibilitatea utilizarii, pentru plata acestora, a doar doua ordine de plata, unul pentru bugetul de stat si unul pentru bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale (plata in cont unic), asa cum este stipulat in prevederile Ordinului Ministrului Economiei si Finantelor nr.1122/2007, publicat in Monitorul Oficial nr.628/2007, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Senatorii au adoptat majorarea salariilor bugetarilor in doua etape Plenul Senatului a adoptat, cu 84 de voturi "pentru" si doua "abtineri", recuperarea reducerilor salariale ale bugetarilor in doua etape, de la 1 Iunie 2012 si de la 1 Decembrie 2012.
Ajustarea fiscala putea fi facuta mai gradual Ajustarea fiscala, care a presupus masuri precum taierea cu 25% a salariilor bugetarilor, reducerea prestatiilor sociale sau cresterea TVA, putea fi facuta mai gradual, cu un impact mai redus asupra economiei, mai ales tinand cont de nivelul scazut al datoriei de stat, potrivit unui raport al FMI.
Senatul a adoptat, astazi, fara amendamente, ordonanta de urgenta care prevede majorarea in doua etape a salariilor bugetarilor, informeaza Mediafax.
Potrivit actualului sef al statului, prin aceste contracte ce insumau la data semnarii lor 8 milioane USD s-au scurs cel putin 4 milioane de dolari din fondurile publice ale companiilor de stat aflate in subordinea Ministerului Transporturilor, catre buzunarele unor inalti functionari guvernamentali si a clientelei politice a fostului partid de guvernamant.
Salariile bugetarilor vor creste in acest an, in medie, cu 5,1%, ritm inferior celui al majorarii preturilor, pentru ca, in 2010 si 2011, puterea de cumparare a salariatilor din sectorul public sa stagneze, arata proiectiile Fondului Monetar International (FMI), publicate luni seara.
Vicepremierul Dan Nica a declarat ieri, dupa ce a participat la intalnirea cu sindicatele din invatamant, ca executivul intentioneaza sa preia grila de salarizare a bugetarilor din Germania, deoarece aceasta este "eficienta si reprezinta un model functional".Potrivit lui Nica, salarizarea bugetarilor se va face, conform unor grile intre salariul minim si cel maxim, cu pastrarea raportului intre acestea existent in Germania.
Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Cresterea salariilor bugetarilor schimba data alegerilor parlamentare Anuntul facut de presedintele Traian Basescu privind cresterea salariilor bugetarilor si data precisa pe care acesta a oferit-o, au avut un motiv concret. ... Totodata, Basescu a anuntat marirea salariilor bugetarilor cu 10 zile inainte de alegerile locale.
Actuala guvernare a indreptat nenorocirile produse prin taierea salariilor si a luat masura reparatorie a reintregirii salariilor bugetarilor.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Unde-i legea unitara a salarizarii bugetarilor? ... Unde-i legea unitara a salarizarii bugetarilor? Noi inca o asteptam!
FMI s-a opus scaderii salariului bugetarilor cu 25%, propunand in schimb impozite mai mari pentru cei bogati, insa Guvernul Romaniei a refuzat, a declarat, joi seara, Dominique Strauss-Kahn, directorul Fondului Monetar International.
Ce efecte credeti ca va avea asupra economiei masura reducerii salariilor bugetarilor cu 25% ?, s-au inregistrat urmatoarele raspunsuri:
Economistii spun ca cele mai profitabile metode de retribuire a angajatilor sunt drepturile de autor, plata prin intermediul microintreprinderilor, facturarea serviciului prestat pe persoana fizica autorizata si plata "la plic".
Desi dreptul la concediu platit este reglementat de legislatia romaneasca, in realitate se constata ca foarte multe persoane nu dispun de resursele necesare pentru a profita de aceste concedii si de a pleca in vacante.
Craiovenii prefera sa cheltuiasca banii în concedii în aceasta vara decât sa-si achite restantele catre Regia de Termoficare. Încasarile lunare sunt de 2,5-3 milioane de lei, fata de sapte milioane - cât se încasau în lunile de iarna.
Craiovenii prefera sa cheltuiasca banii în concedii în aceasta vara decât sa-si achite restantele catre Regia de Termoficare. Încasarile lunare sunt de 2,5-3 milioane de lei, fata de sapte milioane - cât se încasau în lunile de iarna.
Ieri, la casele de schimb valutar din centrul Craiovei oamenii au schimbat leii pe valuta si invers doar daca au avut nevoie sa-si plateasca ratele catre banci sau pentru concedii. ... Acum nu este nici cerere multa de valuta, ca e lumea in concedii.
Cei care nu au plecat in concedii - caci avem destule exemple in acest sens, doar e luna august, e vara, e minunat pe plajele de peste hotare - sunt chipurile interesati de bunul mers al lucrarilor din tara.
google-analytics.com