Cautare

31556 de rezultate pentru "concedii fara plata ale bugetarilor" (5.10 secunde)
Premierul Boc anunta, potrivit Mediafax, ca salariile bugetarilor taiate cu 25% vor creste cu 10% in 2011. ... Deci ramane doar eliminarea celui de-al 13-lea salariu, ceea ce inseamna o noua reducere a veniturilor bugetarilor in 2011.
'Majorarea TVA de la 19% la 24%, propusa de FMI, ar fi dus la o inflatie de doua cifre si ar fi facut din Romania "oaia neagra a Europei", fara posibilitatea de a se imprumuta pe pietele externe, desi este dependenta de capitalurile straine, considera Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR.
Actuala guvernare doreste ca salariatii din asistenta sociala sa ramana cenusareasa bugetarilor.
Desi Casa de Economii si Consemnatiuni a stabilit un program de plata a pensiilor in functie de litera de inceput a numelui, pensionarii isi pastreaza vechile obiceiuri si continua sa se inghesuie la ghiseele CEC inca din primele zile de plata, de la primele ore ale diminetii.
Calendarul taxelor si impozitelor in 2012 - 25 februarie • declararea si plata impozitului pe profit anual • formular necesar:
Potrivit legii fiscale, pentru fiecare zi de intarziere la plata impozitelor Finantele percep o dobanda de 0,04%. ... Fiscul recunoaste ca e dezavantajos pentru firme sa aiba datorii pe termen lung la plata impozitelor.
Aproximativ 200 de membri ai Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP) au protestat ieri, timp de doua ore, in fata sediului guvernului, solicitand plata orelor suplimentare si a sporurilor, precum si inceperea negocierilor pentru incheierea Contractului Colectiv de Munca la nivel de ramura.
Actiunea formulata in instanta de fostul viceprimar liberal al orasului Murfatlar impotriva Consiliului Local are, fara indoiala, multe parti comice. ... Fara a intra prea mult in detalii "tehnice", revenim la criteriile politice invocate de Vladoi:
asigura prin consilierul juridic apararea drepturilor si intereselor legitime ale Consiliului de monitorizare, asigurand astfel respectarea cadrului legal;
Cea mai grava problema a mediului de afaceri este plata TVA la emiterea facturii Statul nu aude si nu vede strigatul de disperare al mediului de afaceri:
Comparativ cu anul trecut, nu se va mai acorda scutire de la plata impozitului pe locuinta si teren datorat de persoanele incadrate in gradul II de invaliditate. In schimb, se acorda scutiri de la plata impozitului pe cladiri pentru cei care reabiliteaza sau modernizeaza termic cladirile.
De ce partidele de guvernamant maresc sistematic numarul bugetarilor Mai intai de toate, de ce partidele de guvernamant au, oricare ar fi ele, tendinta de a ingrosa schemele institutiilor de stat si de a cocolosi angajatii respectivi pana peste poate?
Amnistie fiscala pentru consultanti, artisti si jurnalisti Statul nu va continua procesul pentru plata retroactiva a TVA pe drepturile de autor, iar plafonul de deductibilitate creste la 220.000 de lei.
158 de firme doljene au obtinut esalonari la plata datoriilor catre stat, in conditiile in care mii de companii au sume restante catre bugetul de stat.
158 de firme doljene au obtinut esalonari la plata datoriilor catre stat, in conditiile in care mii de companii au sume restante catre bugetul de stat.
Cardul este un instrument de plata electronica, securizat si individualizat, care permite utilizatorului sau sa foloseasca disponibilitatile banesti proprii dintr-un cont deschis pe numele sau la emitentul cardului si/sau sa utilizeze o linie de credit, in limita unui plafon stabilit in prealabil.
Potrivit presedintelui Traian Basescu, de la 1 iunie, salariile bugetarilor din administratia locala si centrala vor fi diminuate cu 25%.
Nu insist nici asupra ipocriziei lui Traian Basescu care dupa ce vreme de doi ani ne-a tot repetat ca nu sunt bani, brusc si dintr-o data, in an electoral, redescopera ca salariile bugetarilor sunt o problema morala si economica.
Constructia bugetara actuala nu prevede nicio resursa pentru ultimele 45 de zile ale anului Prioritatea actuala a Guvernului este identificarea fondurilor pentru functionarea spitalelor, plata unei parti din pensii si activitatea Ministerului Administratiei si Internelor, deoarece constructia bugetara nu prevede nicio resursa pentru ultimele 45 de zile ale anului, afirma premierul Ponta.
Prima pe lista de masuri a premierului figureaza mentinerea cotei unice de 16%, secondata de neimpozitarea profitului reinvestit si scutirea la plata contributiilor sociale a firmelor care angajeaza someri.
google-analytics.com