Cautare

31556 de rezultate pentru "concedii fara plata ale bugetarilor" (4.20 secunde)
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis luni o scrisoare presedintilor celor doua camere ale Parlamentului, Mircea Geoana si Roberta Anastase, privind solicitarea unei noi interventii in plenul reunit al acestor doua camere, in ziua de marti, 9 noiembrie 2010.
S-a facut legea salarizarii, dar fara prea mari efecte, pentru ca s-au comasat toate sporurile acolo, nu s-a produs o reducere de cheltuieli bugetare.
Prin rectificare asiguram totusi banii pentru cheltuielile salariale si de functionare ale tuturor institutiilor tarii. ... - In momentul de fata se fac diverse scenarii cu privire la sursele de venituri ale bugetului general consolidat pentru anul viitor.
Dl Dragnea, place-nu place, este eroul ultimelor date ale Eurostat - statistica UE (Autor:
Daca analizam nivelul afacerilor declarate de firme catre bugetul de stat, cat impozit pe profit au de plata, ce TVA depun in vistieria statului si ce contributii achita pentru angajati, putem sa ne facem o idee despre mersul economiei.
"Comerciantul acceptant are obligatia ca, la momentul prezentarii unui instrument de plata electronica pentru efectuarea unei tranzactii, sa verifice, in conformitate cu prevederile contractului incheiat cu institutia acceptanta, si ale reglementarilor legale, identitatea utilizatorului, prin verificarea actului de identitate, compararea semnaturii de pe chitanta cu cea existenta pe aversul instrumentului, solicitarea introducerii codului PIN)", prevede un proiect de regulament al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) aflat in dezbatere publica si publicat pe site-ul institutiei.
Astfel, obligatia totala de plata a Apatem catre Electrica la 31.10.2004 a fost de 101.139.612.309 lei vechi.
Chiar daca plata cu cardul nu implica nici un cost, numarul persoanelor care prefera sa achite in numerar bunurile si serviciile achizitionate este mult mai mare decat al celor care prefera varianta electronica.
Sper ca vi-l mai amintiti pe ministrul prins cu ocaua mica, ale carui doua prenume identice, unul serios si unul de alint, reprezinta ori o balbaiala a nasului de botez, ori una a parintilor care si-au lasat o marja de siguranta pentru cand ar trebui sa-l urecheze si i-au spus "Ioan" si au adaugat o picatura de rasfat in prescurtarea familiara a aceluiasi prenume, atunci cand i-au spus si "Nelu".
Datoriile la banci ale romanilor au crescut cu 751 milioane lei fata de luna martie, iar creditele au avansat cu 278 milioane lei. ... Fara crestere economica nu putem pretinde ca Romania sa iasa din aceasta criza economica, criza care se resimte in fiecare familie ce plateste rate la banci.
Subliniem faptul ca este vorba de o actiune VOLUNTARA a patronatului, intrucat in aceste patru luni au fost achitate diverse creante importante -e vorba de sume care ar fi acoperit plata salariilor si drepturilor de autor-, inclusiv catre societati din Intact Media Group si inclusiv creante ale fostei societati care a detinut Jurnalul National, aflata actualmente in insolventa.
Ordinul de plata, suficient Potrivit noului act normativ, care a intrat in vigoare la inceputul acestei luni, platitorii de taxe, impozite si contributii sociale pot utiliza pentru declararea obligatiilor de plata la bugetul general consolidat formularul "Ordin de plata pentru trezoreria statului" (OPT), publicat pe data de 10 martie in Monitorul Oficial al Romaniei.
România va transmite, la Bruxelles, pe 31 ianuarie, totalul suprafetei eligibile de plata, pentru stabilirea coeficientului de reducere a suprafetelor, în vederea calcularii si autorizarii platilor.
S-a spus adeseori ca este un sistem practicat si in alte state ale lumii, printre care Franta, Spania si Polonia. ... Impozitul forfetar = prag minim de plata In primul rand, asa-numitul impozit forfetar nu este un impozit nou.
Sistemul informatic pentru plata on line a taxelor si impozitelor locale este folosit doar de sase craioveni, cu toate ca in 2003 primaria a cheltuit aproape 30.000 de euro pentru achizitionarea lui, de la SC ProSoft Bucuresti.
Motivul scumpirii il constituie un conflict intre companiile importatoare de astfel de echipamente si organismul de gestiune colectiva Copyro, privind plata retroactiva a remuneratiei compensatorii pentru copia privata.
SIF Banat-Crisana SA aduce la cunostinta actionarilor sai ca, luna aceasta, va incepe plata dividendelor aferente exercitiului financiar 2004.
Urmatoarele dosare vor intra la plata începând cu 27 octombrie.Din cele peste 3.000 de solicitari depuse pentru obtinerea subventiei pentru bovine, peste 57% au intrat deja la plata.
Cu privire la fondurile europene derulate prin intermediul Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA), reprezentantii Centrului Judetean Constanta spun ca, de-a lungul campaniei 2008, s-au primit 9727 cereri de plata pentru schemele de sprijin pe suprafata.
Problema este ca dobanda nu se calculeaza imediat, din momentul in care statul are bani de plata catre firme, ci abia dupa 45 de zile, cand expira termenul de plata din partea statului.
google-analytics.com