Cautare

1782 de rezultate pentru "cod fiscal" (3.32 secunde)
PSD si PRM au reclamat inutilitatea adoptarii proiectului, din moment ce noul Cod Penal, adoptat in 2004, sub guvernarea Nastase, intra in vigoare la toamna, iar ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca intentioneaza sa-l modifice si pe acesta.
declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat, cod 14.13.01.99/bs; declaratia privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale, cod 14.13.01.40; declaratia privind accizele, cod 14.13.01.03/a; declaratia rectificativa, cod 14.13.01.00/r;
Dupa Noul Cod Civil, instantele dobandesc atributia de a putea pronunta hotarari care vor completa, modifica, adapta sau desfiinta contracte intre persoane juridice Contractele incheiate intre persoane juridice dupa intrarea in vigoare a Noului Cod Civil sunt supuse unui grad sporit de interventionism din partea instantelor, aceasta fiind una dintre cele mai importante modificari, cu un impact major asupra mediului de afaceri.
Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Proiectul de modificare a Codului fiscal aflat in dezbatere la Ministerul Finantelor Publice este foarte putin modificat fata de propunerea din noiembrie. ... Principalele modificari ale noii propuneri de Cod fiscal fata de cea din noiembrie 2005 vizeaza in special bancile.
SA FACEM FRONT COMUN Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele, si prin ampla consultare cu mediul de afaceri, dar toti adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, afirma premierul Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.
Experti achizitii publice (COD 1.1) Pentru clientul nostru, cautam experti achizitie publica, pentru toate zonele din tara. ... Experti audit (COD 1.2) Pentru clientul nostru, cautam experti audit, pentru toate zonele din tara.
Cod galben de VISCOL 8 ianuarie, starea vremii in Romania, -16 si - 25 de grade Administratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de viscol pentru 22 de judete. ... In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa.
ANM a emis cod galben si portocaliu! Zonele afectate si recomandari de la autoritati Un ciclon mediteranean loveste astazi Romania, iar in acest context, Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari cod galben si cod portocaliu de furtuna.
Proiectul de modificare a Codului Fiscal va fi discutat in sedinta de Guvern de saptamana aceasta si urmeaza sa fie aplicat incepand cu 1 ianuarie 2007. Pe langa modificarile privind taxele si impozitele, noul Cod Fiscal prevede si unele schimbari in ceea ce priveste contractele de leasing.
La inceputul acestei sesiuni parlamentare am votat cu totii cel mai pro-business Cod Fiscal. ... Adoptarea Codului Fiscal ofera Romaniei posibilitatea de a-si consolida cresterea economica de care a beneficiat in ultimii ani.
Modificarea Codului Fiscal, care a intrat in vigoare la inceputul acestui an, are in vedere extinderea bazei de impozitare, insa nu prevede majorarea taxelor si impozitelor principale.
Pe de alta parte, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu (foto), nu si-a respectat cuvantul, iar modificarile Codului Fiscal nu au fost prezentate ieri in Guvern.
Administratiile financiare nu vor mai elibera, incepand cu 1 octombrie, cazierul fiscal solicitat la infiintarea societatilor comerciale, a societatilor cooperative si a cooperativelor agricole.
Teoretic, declaratiile de profit ale firmelor ar trebui sa fie supervizate luna aceasta de catre un consultant fiscal. ... Legiuitorii s-au jucat cu nervii oamenilor de afaceri doi ani la rand in ceea ce priveste necesitatea supervizarii declaratiilor fiscale anuale de catre un consultant fiscal.
Primiti bon fiscal de cate ori cumparati o paine, de cate ori mergeti la frizerie sau daca platiti la biserica pentru orice eveniment? Primiti bon fiscal atunci cand calatoriti cu taxiul ori cand va cumparati ceva de la magazinul de la coltul blocului?
Premiile pot fi revendicate incepand cu prima zi dupa extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale, pana la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator emis in perioada 2 februarie -28 martie, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de a revendica premiul la Loteria Bonurilor Fiscale.
Codul fiscal le permite contribuabililor sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit pe care il datoreaza statului catre organizatii neguvernamentale pentru sustinerea activitatii acestora, precum si pentru acordarea de burse private.
Care sunt principale schimbari propuse de noul Cod Fiscal Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. ... Iata principalele schimbari propuse de noul Cod Fiscal:
Proiectul viitorului Cod penal a fost aspru criticat atat de reprezentanti ai procurorilor si judecatorilor, cat si de cei ai societatii civile, la seminarul organizat de Freedom House Romania, in cadrul proiectului "Initiativa pentru o Justitie Curata".
google-analytics.com