Cautare

1782 de rezultate pentru "cod fiscal" (2.94 secunde)
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Necesitatea adoptarii unui cod de conduita al parlamentarilor", pe care o puteti citi in continuare. ... In acest sens, se impune un Cod de conduita a parlamentarilor.
Noul Cod Silvic - un element de siguranta nationala? ... - Oare nu e si adoptarea in Parlamentul Romaniei a Noului Cod Silvic o chestiune de siguranta nationala? ... Noul Cod Silvic a trecut la Senat si e in dezbatere spre a primi votul final la Camera Deputatilor.
Avertizare COD GALBEN de ploi si vant in Capitala si 20 de judete.
Cele mai afectate zone vor fi Capitala si alte 11 judete din sud estul tarii, care vor fi sub cod portocaliu de viscol. ... Ninsori sunt asteptate si in judetele atentionate cu cod galben.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Cod galben si portocaliu de ninsori, viscol si ger pana pe 23 martie. ... Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, 21 martie, noi avertizari cod galben si cod portocaliu de viscol, ger si ninsori abundente.
"Titlul IV din Codul fiscal referitor la impozitul pe veniturile microintreprinderilor nu a fost abrogat explicit sau implicit prin nici un act normativ", spun reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Prin OG 35/2006 pentru modificarea si completarea Codului de procedura fiscala, a fost redefinit domiciliul fiscal pentru persoanele fizice, asociatiile si alte entitati fara personalitate juridica. Domiciliul fiscal nu va mai fi domiciliul reprezentantului asocierii, ci sediul acestora sau locul unde se desfasoara efectiv activitatea principala.
418/2007 pentru aprobarea Procedurii privind calculul taxei speciale pentru autoturisme si autovehicule, taxa de prima inmatriculare se calculeaza de catre organul fiscal competent la punctele organizate in cadrul unitatilor Trezoreriei Statului, a specificat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta.
Noul Cod Fiscal garanteaza bani mai multi in buzunarul oamenilor dar si venituri suficiente in pusculita statului. ... Bunaoara, Noul Cod de Procedura Fiscala propus de PSD care a produs contestatii vehemente din partea opozitiei parlamentare.
Adoptarea Noului Cod Fiscal -moment de referinta pentru dezvoltarea economico-sociala a Romaniei.
Guvernul a adoptat la sedinta de saptamana aceasta proiectul de lege privind modificarea Codului Fiscal.
Noul Cod Fiscal si actele normative care vin in aplicarea sa aduc o serie de modificari controversate in sistemul de taxe si impozite romanesc.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a municipiului Bucuresti (CCIRB) critica vehement modul in care autoritatile romane au procedat pentru a adopta Codul Fiscal pe 2005. Trecand peste faptul ca modificarea Codului Fiscal a inceput cu stangul prin incalcarea Legii nr.
Mult asteptata si anuntata intrare in vigoare a noului Cod Fiscal se mai amina o data.
Incepand de la anul, impozitele pentru locuintele a caror suprafata depaseste 150 de metri patrati se vor majora cu 10% pentru fiecare 100 de metri patrati in plus, potrivit ultimei variante de modificare a Codului Fiscal, care ar trebui analizata la urmatoarea sedinta a Guvernului.
Proiectul de lege privind modificarea Codului fiscal, care trebuie adoptat pana la finele acestei luni, cuprinde masuri legislative care contrariaza atat persoanele fizice, cat mai ales persoanele juridice bihorene, intrucat acestea aduc un nou sistem de impozitare total armonizat cu legislatia europeana, masurile urmand sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2007.
capital.ro / Noul Cod fiscal: ... Contributiile vor deveni obligatorii pentru toate veniturile din 2017, in loc de 2016, asa cum era prevazut in prima varianta a Codului fiscal.
"Prin acest Cod al Muncii am vrut o Romanie atractiva pentru investitori, o Romanie care sa ofere angajatorilor posibilitatea de a angaja mai usor.
Chiar zilele trecute, necesitatea schimbarilor din Noul Cod al Insolventei a fost pusa sub semnul intrebarilor intr-o maniera gresita, denaturandu-se efectele pozitive pe care acestea il vor avea pentru toate partile implicate.
google-analytics.com