Cautare

712 de rezultate pentru "club alcatraz party" (2.84 secunde)
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
Internet gratuit exista si in barurile Sarului si Vintage Pub, la cafenelele DB Caffe, Fire Club, Habana Lounge, Izzy Bar, Logout Cafe, The Gate Cafe sau Unique Bistro, dar acum - in general - cam orice proprietar de terasa, bar, club, restaurant, vila, pensiune sau hotel care se respecta ofera clientilor sai acces neconditionat la internet gratuit.
De data aceasta fetele au concertat la Torino, in club Opera, una dintre cele mai frumoase locatii din zona. ... "Am aflat ca cererile pentru biletele la concertul nostru au fost duble fata de locurile suportate de club.
"Cuvintele", la Editura Muzeului Literaturii Romane (noiembrie 2005) / Publicarea volumului de versuri de poezie religioasa "VREAU O ALTA LUME" la editura Anamarol, (2006) / Expozitie de pictura de grup la Club Caffe Asimo, Bucuresti (8 iunie 2006 - 30 decembrie 2007) / Expozitie permanenta la CENTER CLUB, Bucuresti (16 ianuarie 2007 - 28 februarie 2007) / Expozitie permanenta la ceainaria RADEZ-VOUS, (incepand cu decembrie 2006) / Epozitie de pictura si poezie la Teatrul National Bucuresti, in cadrul expozitiei "Body-Mind-Spirit", intitulata "Lumina de pe umarul stang", (23 - 25 martie, 2007) / Expozitie de pictura la Sala Polivalenta in cadrul Congresului "Zilele frumusetii", Bucuresti, (1 - 4 martie, 2007) / Expozitie in Elvetia, in tinutul Ticino, la Bellinzona, impreuna cu alti patru pictori (24 mai - octombrie 2007) / Expozitie in Polonia, in zece orase (mai - septembrie 2007) / Antologia de versuri "Drumurile vietii" / Colaboreaza la revistele din tara si din strainatate.
Biletele pentru concertul de la Cluj costa 20 de lei si pot fi achizitionate de la club. Pentru concertul de la Sibiu, biletele vor costa 25 de lei si pot fi de asemenea cumparate de la club.
Am fost la Cavalli Club, de curiozitate, dar nu m-a dat pe spate, nu ma impresioneaza cluburile de niciun fel si nu ies la cluburi, doar daca este un eveniment special de film, altfel consider ca este pierdere de vreme si noaptea mai bine dorm si imi pastrez energia pentru lucruri importante", povesteste Delia Antal.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Sa stii ca oja nu o sa apuc sa o sterg pana merg in club, o sa merg cu oja in club de data asta si am si pe picioare", a explicat primarul Radu Mazare.
Drept urmare, dupa aventura electronica de la evenimentul trecut, din club Colectiv, trecem direct la aventura urbana cu evenimentul "UrbanoSUNETE", in data de 6 iunie, la Colectiv.
Kisseleff, club de frumusete chic si salon de ingrijiri corporale. Viziunea celor de aici este Jolie Cherie: "La meilleure amie", "Cea mai buna prietena".
De asemenea, cu o zi inainte, trupa va sarbatori 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon in club Fabrica, in cadrul unui concept de eveniment inedit pentru Romania:
Cea mai sexy cantareata la inceputul anilor 2000 s-a distrat cu sotul milionar intr-un club de fite din Mamaia! ... Insotita de sotul ei, Cristiana si-a facut aparitia weekendul trecut in cel mai popular club de pe litoral, frecventat de celebritati din toate domeniile.
Camelia Capitanu - jurnalist, realizator al emisiunii ”Capitan in Bucatarie”, Adelin Danaila - Membru "Speakers Club", Cristina Cioran - actrita si realizator TV, Florin Stanciu - genetician, Vineri:
Isi aminteste de un stalp arzand, panica generala din momentul in care oamenii au realizat ca nu-i o gluma si scenele dupa ce a reusit sa iasa din club.
Bookblog.ro si Club Revdepov va invita la editia nr. ... Atelierul de Scriere Creativa in SF si Fantasyorganizat de Club Revdepov si Bookblog.ro este singurul atelier de scriere creativa din care iesi scriitor debutant!
Eu cant inca din liceu, dar primele aparitii in public au fost la festivalul Om bun din 2014, unde am castigat premiul Vali Sterian, urmate de prezente pe scena Club A, ca invitat al domnului Florin Silviu Ursulescu si diverse alte locatii, unde se canta acest gen muzical.
Mergem in continuare pe stilul de club, cu piesa You Look Indian, o melodie cu mai multe influente, lucru care-l caracterizeaza foarte mult pe Dj Rynno. ... un dj bun si doreste sa faca o muzica care il caracterizeaza, adica de club!
accesul la evenimentul de la Arenele Romane, acces la Atferparty (aniversare Nicu Covaci 70, club Tribute), cadou promotional din partea formatiei Phoenix, sesiune foto si de autografe.
Diva Buena Vista Social Club, supranumita si Edith Piaf a Cubei, detine un premiu Grammy si este ambasador artistic al tarii sale.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.
google-analytics.com