Cautare

712 de rezultate pentru "club alcatraz party" (4.45 secunde)
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
JUNO & SHIFT au lansat clipul piesei Dumbada, un material filmat intr-un club din Barcelona si pe strazile din Bucuresti. ... - Dumbada e un banger de club.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro, www.blt.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
Teo are o experienta remarcabila pe scena, incepand cu cea de club, pana la spectacole si turnee in tara, maratoane, special-uri de stand up cat si colaborari cu comedianti de afara.
Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C.
Cele mai spectaculoase videoclipuri muzicale animate se vor intrece pentru premiul editiei la Animusic Night, pe 10 octombrie, la Club Control.
European Muscle Club, European Membrane Club, 1984; International Society for Analytical Citology, 1992; International Committee of Histochemistry and Cytochemistry, 1992 etc.
la prieteni (11,95%), la munte (6,48%), in club (5,46%), in aer liber, la petrecerile organizate de autoritati (4,78%). ... 71,33% • In club :
Vitamina C naturala este un produs Zenyth lansat recent la Club Sofa din Bucuresti. ... Al doilea produs de la Zenyth lansat la Club Sofa a fost Biogreens, combustibilul 100% natural al organismului omului modern.
Asociatia Audiosofia, Biblioteca Nationala a Romaniei, Sense International (Romania), Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz Sfanta Maria din Bucuresti, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Asociatia Asculta Viata si Lions Club Arad. ... (131.685 lei) Lions Club Arad cu proiectul BatPro - Calculator pentru nevazatori.
400 de oameni se aflau in club, la acel moment. In Club Colectiv avea loc in aceasta seara un concert de lansare a celui mai recent album al formatiei Goodbye to Gravity, "Mantras of War".
"Mii de oameni protesteaza la Bucuresti, dupa incendiul din club soldat cu 32 de morti", titreaza agentia de presa britanica Reuters, scrie Mediafax.ro.
"In club a inceput sa se degaje gaze toxice, acid cianhidric, care era folosit, spre exemplu, si la Auschwitz, in camerele de gazare, dioxid de carbon...
Sapte persoane au murit sambata, in urma tragediei din Club Colectiv. Numarul persoanelor decedate a ajuns la 39. Premierul interimar, Sorin Cimpeanu, a declarat in cadrul sedintei de la Guvern ca:
Il intreb cum se impaca artificiile cu spatiul inchis, aglomerat si imi spune ca a fost de nenumarate ori in acest club la concerte, la lansari de albume. ... - Cand am iesit intrarea in club arata ca o gura enorma de soba, neagra, care fumega.
Incendiul a izbucnit de la materialele pirotehnice pregatite pentru show-ul trupei Goodbye to Gravity. Flacarile de la artificii au cuprins un stalp din club si s-au extins cu repeziciune.
Bucharest Running Club a anuntat ieri, la Hotel Hilton, faptul ca peste 5.000 de participanti vor lua startul la prima editie a UNIQA Asigurari Bucharest 10 k@Family Run, la care se ofera premii in valoare de peste 15.000 de euro si care se va desfasura duminica, 3 aprilie, incepand cu ora 9.00, in Piata Constitutiei.
Vizavi de club sunt blocuri de locuinte, acestea nu sunt in pericol nici din cauza flacarilor, nici din cauza fumului. Langa club exista insa un altul, iar aici exista posibilitatea de extinderea.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.
google-analytics.com