Recent, pe Strada Gheorghe Bratianu nr. 30 din Bucuresti, s-a inaugurat Jolie Cherie, in apropiere de Bd. Kisseleff, club de frumusete chic si salon de ingrijiri corporale.
Viziunea celor de aici este Jolie Cherie: "La meilleure amie", "Cea mai buna prietena".
Jolie Cherie va fi cea mai buna prietena a invitatelor sale. Orice femeie poate fi jolie cherie pentru sotul, familia, prietenul sau prietena sa, acompaniata de Jolie Cherie.
Salon de varf, dincolo de tratamentele corporale eficiente, cu tehnologie sofisticata revolutionara, dincolo de frumusetea coafurilor si a machiajului, dincolo de profesionalismul de inalta clasa al specialistilor de aici, la Jolie Cherie veti intra intr-o casa a prieteniei.

Giacomo Poderi


Poderi Estetica s-a nascut pentru a reuni intr-o casa comuna mai multe persoane care, de-a lungul anilor, au cercetat si profesat in sectorul esteticii profesionale.
Giacomo Poderi, liderul si fondatorul societatii, lucreaza in acest domeniu din 1967 si s-a distins prin competenta, geniu si rigoare tehnico-stiintifica.
FIecare produs Poderi Estetica se diferentiaza prin noutate, credibilitate si eficacitate, oferind maximul existent astazi in lumea esteticii profesionale in materie de tehnologie si tehnici aplicate.