Cautare

712 de rezultate pentru "club alcatraz party" (3.60 secunde)
De la inceputul mandatului am considerat plasarea sub administrare judiciara ca o posibilitate ca acest club sa-si revina si sa o ia de la capat. ... Un alt club britanic, Portsmouth, a fost plasat luni sub administrare judiciara.
Nu se poate sa ne anunte de la club ca trebuie sa mergem doar la competitiile care puncteaza, adica doua pe an, Campionatul si Cupa Romaniei.
Un model pentru tinerii antrenori Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, se felicita ca l-a adus la club pe "maitre" ... "Mereu am incercat sa aduc la club cei mai valorosi antrenori, indiferent ca ei isi mai desfasurau activitatea si in alta parte sau erau la pensie.
Totusi, totul a ramas la stadiul de posibilitate, nu am semnat cu acest club, ci am antrenat alta echipa. ... Craiova este un club cu o istorie bogata si o traditie extraordinara in fotbalul romanesc si european.
Sportiva a parasit primul sau club, CSM Pitesti, pentru a veni la CS Universitatea Craiova, club condus de Pavel Badea, care, dupa parerea Ioanei, "este un om de sport care stie ce inseamna marea performanta si sustine financiar sportivii".
va accepta propunerea de prelungire a contractului facuta de actualul sau club, precizand in acelasi timp ca, desi i-ar placea o noua provocare, nu poate sa se autopropuna la Rapid. ... Trebuie sa analizezi si ce poti face la acel club tinand cont ca se prevad foarte multe schimbari acolo.
In luna noiembrie a anului trecut, jucatoarea a fost chemata de Radu Voina pentru Trofeul Carpati, dar nu a fost inclusa in lotul care a plecat la Campionatul Mondial din Brazilia, traind o mare dezamagire, dar a recunoscut ca evolutia sa din acea perioada de la echipa de club nu era tocmai buna.
"Un club care nu este admis la competitie (Poli Timisoara, locul doi in clasament - n.r.) va fi inlocuit cu urmatorul cel mai bine plasat club in campionatul intern (Gaz Metan Severin, locul trei in clasament - n.r.) al aceleiasi asociatii (Liga a II-a, seria a 2-a - n.r.), cu conditia sa indeplineasca criteriile de admitere (licenta - n.r.)".
Fostul antrenor de la Pandurii a mai spus ca Vlad Chiriches este pregatit sa faca un nou pas in cariera, evolutiile sale dandu-i dreptul sa mearga la un club mare din Europa. ... Este dorinta lui de a ajunge la un club mare din Europa.
Federatia Romana de Rugby a sarbatorit 100 de ani de la infiintare , Federatia Romana de Rugby a sarbatorit, luni seara, la Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani, 100 de ani de la infiintare, primul meci avand loc in septembrie 1913, la Bucuresti, intre echipele Sporting Club si Tenis Club Roman, incheiat la egalitate, scor 3-3.
Joi, 2 octombrie, incepand cu orele 11:00, presa a avut ocazia sa descopere Tac Biliard, cel mai mare club din Romania, dedicat exclusiv pasionatilor de biliard si snooker.
- Principala noastra problema este ca jucatorii de valoare de la nationala Romaniei au probleme la echipele lor de club. ... Nu este bine ca nu joc la formatia mea de club.
ABRC construieste o comunitate de oameni sanatosi, pozitivi, responsabili, cu spirit civic, care fac sport in aer liber si voluntariat", a declarat Valeria Van Groningen, presedintele Asociatiei Bucharest Running Club (ABRC), organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania. ... Site-urile oficiale ale Asociatiei Bucharest Running Club sunt:
Sunt si fermieri, dar acestia si alti oameni cu bani nu dau bani la club atat timp cat in fruntea clubului se afla oamenii despre care-ti vorbeam. Dar eu am reusit sa strang cativa oameni potenti financiar si sa-i aduc la club.
Campioanele olimpice au fost insotite de catre Oana Nastase, director general Bucharest Running Club Delegatia a vizitat doua licee din Bucuresti, Scoala Finlandeza si Liceul Gheorghe Lazar.
Alina Costache) GETA TRAIESTE LA ALTITUDINE SI IN ANUL 2017!, este ultima postare de pe pagina de socializare Facebook a renumitei alpiniste Dor Geta Popescu, moarta sambata alaturi de colegul sau de club montan Erik Gulacsi dupa ce au fost surprinsi de o avalansa in Muntii Retezat.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
Performantele sportivului roman, sustinut de Catena Racing Team (cel mai titrat si mai numeros club polisportiv al unei companii), sunt impresionante. ... Cursa a avut loc pe 2 februarie 2019, intr-un bazin exterior din cadrul unui club din Capitala.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 20.000 d Raiffeisen Be participanti din peste 75 de tari vor lua startul la cea de-a 12-a editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, care are loc sambata 12 si duminica 13 octombrie de la ora 09.30 in Piata Constitutiei.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca 1.508 de alergatori au luat startul sambata, 22 august, incepand cu ora 08.00, in cadrul celei de-a 5-a editii a UNIQA Asigurari Bucharest FAMILY&10k.
google-analytics.com