Cautare

712 de rezultate pentru "club alcatraz party" (4.10 secunde)
Un barbat a murit dupa ce a mers la o ,,COVID Party" pentru a se infecta intentionat. Barbatul de 55 de ani a murit in Austria, dupa ce a participat la petrecerea din regiunea Tirolul de Sud din nordul Italiei.
Cand scanteia apare se intampla ceea ce s-a intamplat in club. ... Acest club avea tavanul captusit cu o astereala de scanduri care proteja suprafata de burete lipita cu solventi de perete.
"Eu nu pot sa va promit 6 cluburi ale pensionarilor, in schimb va ofer primul club" In alta ordine de idei, Stelian Dutu a afirmat:
Emilian Cutean este inculpat pentru promovarea unei hotarari de guvern prin care s-ar fi dirijat trei miliarde de lei vechi catre Asociatia "Club 22", organizatie infiintata si condusa de el.
ASPOL a organizat vineri seara, la Old School Club din Bucuresti, o petrecere in cinstea tuturor femeilor membre ASPOL. ... Comisarul Christian Ciocan a dansat cu politistele tinere, la petrecerea de la Old School Club.
Vechiul club de fotbal, miliardar in datorii La solicitarea ANAF, Directia Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati a transmis o situatie cuprinzind sumele datorate statului la data de 30 septembrie de catre cluburile de fotbal locale.
Hotelierii incearca sa-l convinga pe Basescu sa nu promulge legea plajelor Impotriva incapatanarii ministrului Sulfina Barbu s-a ridicat ieri si prestigioasa Societate de Explorari Oceanografice si Protectie a Mediului Marin Oceanic Club, care a anuntat ca se retrage din Comitetul National al Zonei Costiere, "o structura buna doar pentru a asigura o fatada stralucitoare administratiei romanesti", dupa cum se arata intr-un comunicat al Oceanic Club.
Povestea dateaza de la inceputul anului 2006, de prin luna mai, cand firma Vermont si-a adus aminte de o decizie a unei instante de judecata si a prezentat-o opiniei publice, aratand astfel ca locatia botezata de Copos "Yachting Club Europa" ii apartine.
Voluntarii de la Oceanic Club au fost sesizati, in ultimele zile, despre esuarea unor delfini in zonele Mamaia si Constanta, care, din primele analize, au murit ca urmare a ranilor provocate de plasele pescarilor.Directorul coordonator al ONG Oceanic Club Constanta, biologul Razvan Popescu Mirceni, a spuse ca, in urma cu doua zile, un delfin din specia tursiops truncatus a fost gasit esuat pe plaja din Mamaia.
Oamenii legii care au intrat in clubul Gossip din Mamaia au constatat ca cei de aici nici macar nu s-au sinchisit sa-si afiseze o casa de marcat, motiv pentru care administratorul societatii SC Club Gossip SRL, din Bucuresti, a fost amendat cu 9.
Clubul "Tan-Tan Summer Club" din statiunea Mamaia a fost amendat de inspectorii OPC in urma unui control efectuat sambata seara.
cica mogulii Vantu, Voiculescu si Patriciu si-ar fi facut un club numai al lor, Clubul Mogulului Roman.
sunt membri ai Moto Club Oltenia Bikers. ... Noi suntem un club ce isi selecteaza atent membrii, care nu trebuie sa fi savarsit fapte antisociale.
1.Cel mai bun Club de seniori â€" Frontiera Tomis Constanta, premiul a fost inmanat de prim solista Teatrului National de Opereta Ion Dacian din Bucuresti â€" Daniela Vladescu;
Bucharest Running Club anunta ca peste 13.000 de participanti din peste 60 de tari vor lua startul la cea de-a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 14 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 15 mai, de la ora 830, in Piata Constitutiei.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Nu poti sa fi mers intr-un club din Bucuresti sau din tara si sa nu fi auzit la bar sau la intrare de acest site-fenomen.
Cele mai noi victime ale sale sunt Raluka si Skizzo Skillz, care au fost provocati la un duel muzical, miercuri, 28 noiembrie, incepand cu orele 22:00, in Club Bound din Centrul Vechi.
Mihai Morar a hotarat sa sarbatoreasca Dragobetele in club, in cadrul petrecerii Jam Session Zu din Bound. ... Bound Club&Bar este una dintre locatiile cu dubla identitate din Centrul Istoric al Capitalei.
The Whisky Club, organizatorul evenimentului impreuna cu LivePro si Mixtopia.ro, reprezinta cea mai importanta si activa comunitate de iubitori de whisky din Romania.
google-analytics.com