Celelalte Cuvinte prezinta fanilor compozitia Printre oameni, in avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului live acustic Trup si Suflet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe. Videoclipul piesei poate fi urmarit accesand urmatorul link: http://youtu.be/GZcFXvlhJ60
"Am ales sa prezentam o piesa speciala si foarte draga noua, Printre oameni, inainte de lansarea materialului live acustic de la Bucuresti, ca fanii sa isi faca o idee despre cum va arata DVD-ul Trup si Suflet. Piesa a fost compusa cu ocazia turneului aniversar de 30 de ani si cantata pe scena Salii Palatului, fiind, practic, o noua parte a lucrarii Oglinda", spune Calin Pop de la Celelalte Cuvinte. In data de 7 decembrie, la Hard Rock Cafe, Celelalte Cuvinte lanseaza DVD-ului Trup si Suflet, live acustic la Cinema Patria. DVD-ul este primul material live lansat de trupa in intreaga cariera si contine concertul acustic intitulat Trup si Suflet”, care a avut loc la Cinema Patria. Concertul s-a desfasurat cu casa inchisa, intr-o atmosfera calda si plina de emotii. Piesele trupei au fost rastalmacite” de cei patru muzicieni legendari in varianta acustica, fiind cantate asa cum n-au mai fost auzite niciodata.
Trupa a fost chemata la bis de doua ori, dupa un concert ce a durat peste doua ore. Calin Pop la chitara acustica, Marcel Breazu la bas, Tiberiu Pop la pian, Leontin Iovan cu un set de tobe special, impreuna cu inginerul de sunet Ovidiu Rosu au vrajit audienta in cele doua ore si jumatate de recital. Tabloul a fost intregit de scenografia creata special pentru conceptul concertului acustic. Albumul contine 13 piese si va fi lansat atat ca DVD, cat si ca CD audio.
Atmosfera de la Hard Rock Cafe va ramane fidela conceptului acustic Trup si Suflet, intr-un eveniment special, plin de rafinament si eleganta. De asemenea, cu o zi inainte, trupa va sarbatori 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon in club Fabrica, in cadrul unui concept de eveniment inedit pentru Romania: doua concerte, in doua locatii diferite, in doua zile consecutive, cu doua teme diferite, ambele in Bucuresti. Concertul de la Fabrica va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat in 1994 si va fi un concert "sangeros", promite trupa. Celelalte Cuvinte va canta toate piesele de pe Armaghedon, plus hiturile hard rock care au consacrat trupa, intr-un eveniment dedicat laturii mai dure a trupei. Mai mult, aniversarea aduce o reeditare a albumului Armaghedon, in format digipack.
6 decembrie - Club Fabrica - Aniversare 20 de ani de Armaghedon â€" bilete la 25 de lei in presale, 30 de lei la intrare 7 decembrie - Hard Rock Cafe - Lansare album Trup si Suflet Acustic Live - bilete la 40 de lei cu loc la masa (sau fara loc) si 60 de lei cu loc la masa in fata scenei Bilete pe www.iabilet.ro si in Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour Evenimente prezentate de METALHEAD.roRecomandate de Rock FM